Billy je preplitak za vinile :/ Kallax je preuzaka za gramofon i pojačalo.
Besta mi je najbolja opcija od takvih, samo mi to djeluje nekako bunkerasto, dok se sa Ivarom mogu ograti na razne načine. Npr. ovako:
Ne znam za IVAR 2, ali za Air - Moon Safari imaš 'lajk' od mene.
Ja sam se baš nedavno selio i svaki put popizdim kad treba pakirati i prebaciti tisuće stripova i još toliko knjiga i dođe mi da sve prodam samo da se ne gnjavim s tim i gledam kako će se sve oštetiti. Ali na kraju se nekako opet predomislim i još kupim novih par komada.
Ove sam uzeo dosta davno, tebi će biti plitke jer su 29cm, ali ako nekog drugog zanima jeftino rješenje. Police su neočekivano izdržljive, natrpao kolorki od kraja do kraja i nema savijanja police, jedino se taj bijeli furnir guli na sam "pogled".
U ediciji Conan the Barbarian je izaslo cetiri Omnibusa a u martu izlazi peti. Takodje cetiri omnibusa je izaslo u ediciji Savage Sword of Conan. Ova slika je od pre par meseci i na slici su Conan the Barbarian 1,2 i Savage Sword 1. U medjuvremenu sam nabavio Barbarian 3 i uskoro porucujem 4. A od Savage Sworda jos uvek imam samo keca.
Fantastic Four su oba kecevi, jedan Stan Lee, drugi John Byrne. Iskreno i nisam jurio dalje jer su bili preskupi ali evo uskoro izlazi reprinti pa ce biti moguce nadoknaditi. Svakako mi je Fantastic Four 1-2 od Hickmana prioritet ali uvek pare odu na drugu stranu.
da li netko zna da li se negdje kod nas može nabaviti spinner rack za stripove, ne znam kako bi preveo ali to je onaj stalak za stripove ili časopise koji se može vrtiti , imaju ga u nekim knjižarama ili ispred kioska? čini mi se kao fora rješenje za držat manji dio kolekcije. ima nekih sajtova vani koji to prodaju baš za stripove ali cijene su paprene.
Došlo je vrijeme da se i ja ozbiljnije pozabavim policama. Nemam volje za izradom već budem kupio gotove police. Vidim da većina koristi billy police iz ikee što bi i meni odgovaralo zbog dubine a sviđa mi se što mogu složiti razne elemente. Ono što me zanima je koje bi bile najbolje dimenzije polica, 80 ili 40 cm? Volio bih da se ne svijaju, ali ako je to neizbježno, mogu li se police preokrenuti?
Došlo je vrijeme da se i ja ozbiljnije pozabavim policama. Nemam volje za izradom već budem kupio gotove police. Vidim da većina koristi billy police iz ikee što bi i meni odgovaralo zbog dubine a sviđa mi se što mogu složiti razne elemente. Ono što me zanima je koje bi bile najbolje dimenzije polica, 80 ili 40 cm? Volio bih da se ne svijaju, ali ako je to neizbježno, mogu li se police preokrenuti?
Preokrenuti da se isprave? :)
Mislim da se mogu preokrenuti, sve osim središnje, ali ona je ionako čvršća. No mislim da ti je bolja opcija 2 uža Billyja umjesto 1 šireg, pa nemaš brigu da će se iskriviti.
Preokrenuti da se isprave? :)
Mislim da se mogu preokrenuti, sve osim središnje, ali ona je ionako čvršća. No mislim da ti je bolja opcija 2 uža Billyja umjesto 1 šireg, pa nemaš brigu da će se iskriviti.
Iako je slično, i imam obje, čini mi se bolje uzeti dvije 40 nego jednu 80