Jeste čuli da će razvući Hobbita na tri filma, a u trećem filmu ubacit će povijest Međuzemlja iz dodataka koji su se nalazili na kraju Povratka kralja...
Ima li u Hobbitu dovoljno materijala za tri solidna filma?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Nikako nema... Ja se iskreno radujem ako ce biti 10 sati filma, ali realno, skarabudziti LOTR u tri filma i Hobita razvuci na tri filma je za prst na celo..
Jeste čuli da će razvući Hobbita na tri filma, a u trećem filmu ubacit će povijest Međuzemlja iz dodataka koji su se nalazili na kraju Povratka kralja...
Ima li u Hobbitu dovoljno materijala za tri solidna filma?
Cuo sad da razmisljaju o tome, ali sumnjam da ce uraditi. Odakle ti informacija?
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Originally posted by Beren Cuo sad da razmisljaju o tome, ali sumnjam da ce uraditi. Odakle ti informacija?
Negdje sam čuo i pročitao da su kao ipak odlučili napraviti "trilogiju", makar su i drugog navuli. Kao da ne možeš napraviti pravo filmsko remek djelo a da ga ne razvučeš na tri. Ima i na wikiju taj info.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Originally posted by Beren Cuo sad da razmisljaju o tome, ali sumnjam da ce uraditi. Odakle ti informacija?
Negdje sam čuo i pročitao da su kao ipak odlučili napraviti "trilogiju", makar su i drugog navuli. Kao da ne možeš napraviti pravo filmsko remek djelo a da ga ne razvučeš na tri. Ima i na wikiju taj info.
ah, ako Jackson uspije od toga napravit gledljivu trilogiju onda mu svaka cast.....ne znam kako doduše, Hobit je straightforward bajka koja praktički stane u uru i po, aj - dvi
To ce biti jedan film podeljen na tri dela, a ne triologija
Sto se mene tice sto vise delova to bolje Ovo je trenutno jedini film koji sa nastrpljenjem ocekujem i za koji mogu da kazem da ce mi biti top10 ma kakav god da bude
Mozda u treci deo ubaci pricu i zasto je Gandalf poveo Bilba i patuljke u pohod na zmaja, opet verujem da ce sve to dobro ispasti.
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
Moguce da ce to ubaciti.. Ali na kraju.. Jer usrao bi ono iznenadjenje koje Bilbo dozivi kada pocne lupanje na vrata... Mozda to tek na sredini i na kraju ubaci kao retrospektivu...
jeste, idu tri filma, pre neki dan je zvanicno objavljeno kao sto se dalo videti i iz trailera, bice ukljucena i prica o belom savetu, napadu na dol guldur....sve ono sto se desilo tokom hobita a nije ispricano u knjizi, vec naknadno negde nakalemljeno
inace jes haos da od gospodara napravi po jedan film a od hobita tri :D
al ajde he drives the machine with the sword and the spear and the iron fist of the orc :D
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Hvala milom Bogu!!!! Gde si video najavu??? Pre 20-ak dana na Limundu otisao onaj Solarisov za 3000 i nesto dinara.. Ja dao dve.. Ali ako bude SC izdanje treba ih zapaliti.. Oni nemaju nista tvrdokoriceno.. Imaju one jadne kutije..