Ja sam u beefu sa Rundekom kao takvim kad je dosao na Beerfest i zavrsio nastup ne odsviravsi Shejn i Shal of svile. Rundek solo mi je dosadan. Inace jako volim Haustor, pogotovo Bolero & Tajni grad.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Ja sam u beefu sa Rundekom kao takvim kad je dosao na Beerfest i zavrsio nastup ne odsviravsi Shejn i Shal of svile. Rundek solo mi je dosadan. Inace jako volim Haustor, pogotovo Bolero & Tajni grad.
Naravno, ista spika sa Džoni Štulićem i sa Azrom...slazem se .
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Azra Single ploce 1979 - 1982 je domaca ploca/kazeta koju sam najvise puta poslusao. I nakon Ravno do dna Johnny je imao dobrih pjesama, ali su mi se albumi sve manje svidjali tako da Azru i nisam pratio nakon Krivog srastanja.
Haustor sam jako volio u 80tim. I danas smatram da su bili dobar band, samo ne toliko dobar koliko sam tada mislio.
Broj jedan,definitivno! Meni je od njegove muzike veće jedino njegovo djelo. Otišao je na vrhuncu,neopredjeljen,čist.Nudili su mu milijun eura za 4 koncerta,negdje 95,Zagreb,Beograd,Ljubljana,Skopje.Rekao je da neće jer da je taj novac možda krvav. Malo je ljudi u povijesti odbilo novac,jako malo. I ovo šta danas radi,njegova stvar,na kraju krajeva prvi bend mu se zvao Balkan sevdah bend,vratio se korijenima i mislim da uživa u tim pjesmama... Lijepe su narodne pjesme i samo njemu mogu zahvaliti šta znam za Dimitrijo sine Mitre,Elenko mome mori ubava,Kaži libe Stano,Vehni vehni fijolica,Što te nema... Azra je posebna priča,kad ne znam nekad nešto izreći često parafraziram stihove Đonija...:-) Toliko energije,muda da kaže šta se neko nije usudio ni misliti nije niko prije njega,a ni poslije njega napravio.
ritam ritam ritam novac novac novac ljudi,tako sam sam
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Broj jedan,definitivno! Meni je od njegove muzike veće jedino njegovo djelo. Otišao je na vrhuncu,neopredjeljen,čist.Nudili su mu milijun eura za 4 koncerta,negdje 95,Zagreb,Beograd,Ljubljana,Skopje.Rekao je da neće jer da je taj novac možda krvav. Malo je ljudi u povijesti odbilo novac,jako malo. I ovo šta danas radi,njegova stvar,na kraju krajeva prvi bend mu se zvao Balkan sevdah bend,vratio se korijenima i mislim da uživa u tim pjesmama... Lijepe su narodne pjesme i samo njemu mogu zahvaliti šta znam za Dimitrijo sine Mitre,Elenko mome mori ubava,Kaži libe Stano,Vehni vehni fijolica,Što te nema... Azra je posebna priča,kad ne znam nekad nešto izreći često parafraziram stihove Đonija...:-) Toliko energije,muda da kaže šta se neko nije usudio ni misliti nije niko prije njega,a ni poslije njega napravio.
ritam ritam ritam novac novac novac ljudi,tako sam sam
PS.Probajte pogoditi čije su riječi u mom potpisu.
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Meni osobno dno dna, i on i Azra. Prenapuvani bend koji mi nikad nije bija drag, a on totalni umišljeni retard. Da se razumimo, cijenin ja sve šta su oni napravili, razumin da imaju ogromnu publiku i sve to stoji, neman ništa protiv ni njega, ni benda niti njegove publike, al meni je to oduvik bila preloša muzika. Ima puno većih ex-yu bendova iza kojih se Azra može sakrit i šutit.
ban na mjesec dana pa ako ti se azra ne sviđa,ne možeš govorit da je dno dna...ja sam mrzio azru iz dna duše jer je u mojoj ulici živio tip koji je drkao na azru,i svaki put kad bi ga vidio piva je njihove pisme,tlačija je cilu ulicu s azrom....meni je,najviše zbog tog lika,išao na kurac,i johnny i azra...naravno,to njegovo izdrkavanje je urodilo plodom,cijela ulica se pretvorila u masovnu masturbacija na azru...ja sam zadnji pao...susjed je danima vrtio azru,odoh do njega da mu jebem sve po spisku...i tad sam doživio tilt iz kojeg se ni dan danas nisam oporavio...azra,sunčana,pločnici i singl ploče 79-82...tko to nije preslušao jedno stotinu tisuća puta,ne zna šta je muzika...kao što markos reče,boli me qita šta se on danas preserava...tip je kralj i amen...
Izuzev ploča Bleiz i Anali sve ostalo mu vredi. Mada i na ove dve ima po neki biser. Zezali smo se za Anale da je album tako nazvan jer je izašao direktno iz analnog otvora. Što se mene tiče Balkanska rapsodija i Sevdah za Polu Horvat su jednako dobre ploče kao i njegovi najbolji albumi. Meni lično je Krivo srastanje jedna od najboljih Dyonijevih ploća.