Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Paka01
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 10/11/2012 : 22:15:42
|
Mogu shvatit da neko ne voli Supermana... Mogu nekako čak i shvatit da neko ne voli Zagora... Al pobogu, da postoje ljudi koji ne vole Boba Rocka?!? E to ne mogu. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
xilrion
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/th(1).jpg)
Croatia
3028 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
masni
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/indijanac-zgembo.gif)
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
ned_lynx
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Tromavatar.gif)
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 11/11/2012 : 02:19:16
|
quote: Originally posted by Paka01
Mogu shvatit da neko ne voli Supermana... Mogu nekako čak i shvatit da neko ne voli Zagora... Al pobogu, da postoje ljudi koji ne vole Boba Rocka?!? E to ne mogu.
Ali moraš. Život je to, ko i strip;)
Bob Rock? Sympa lik, niš viš otoga.
Međutim, kad već razglabamo o fikciji, mnogi se mrski likovi nalaze na najvišim pozicijama, i to u RLu.
Čini li se išta igde, pa da se to promeni?
Ne bih rekao. |
Piši propalo! |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 11/11/2012 : 11:26:34
|
quote: Originally posted by Paka01
Mogu shvatit da neko ne voli Supermana... Mogu nekako čak i shvatit da neko ne voli Zagora... Al pobogu, da postoje ljudi koji ne vole Boba Rocka?!? E to ne mogu.
Nije mi uopće smiješan, volim i Grunfa i Sir Olivera i Broja Jedan, čak i Bobovu braću, aoli njega ne![](icon_smile_approve.gif) |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
Zlotvor
Advanced Member
![](AvatarUpload/šuker.gif)
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
paro
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/2649029.jpg)
Croatia
8593 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 12/11/2012 : 06:45:29
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Uvijek me zanimalo, od vas koji ne volite superheroje, koliko vas je zapravo pročitalo neki superherojski strip?
Konkretno, pustimo sada filmove i TV-serijale, zanima me što ste od toga imali priliku čitati.
Mislim, "superherojski strip" je prilično širok pojam, tu ima svega i svačega.
Često imam dojam da se ljudi uglavnom vode prema stereotipima.
Zašto ne volite ovo? Zašto ne volite ono? Bla bla bla! Stereotipi! Bla bla bla! Nego, daj rađe reci Bušidaro stara...jesi diplomiro više?? ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Muten roshi.jpg)
Croatia
12954 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 12/11/2012 : 14:44:54
|
quote: Originally posted by paro
Nego, daj rađe reci Bušidaro stara...jesi diplomiro više?? ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Ma šta diplomiro, upiso doktorski! ![](icon_smile_big.gif) |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 12/11/2012 : 15:20:03
|
Nakon dužeg vaganja odlučio sam se za njega!
Brate, u starijim epizodama me žestoko ugnjavi i ponekad i preskočim prvih 20-30-ak stranica s njegovim neduhovitim "ludorijama" i "skečevima". Zbog toga osim prva 3 Ferrijeva broja nisam pročitao nijedno njegovo posebno izdanje.
![](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/f/f5/Chico.JPG) |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19105 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 12/11/2012 : 16:46:29
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Brate, u starijim epizodama me žestoko ugnjavi i ponekad i preskočim prvih 20-30-ak stranica s njegovim neduhovitim "ludorijama" i "skečevima". Zbog toga osim prva 3 Ferrijeva broja nisam pročitao nijedno njegovo posebno izdanje.
![](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/f/f5/Chico.JPG)
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) neznaš što si propustio...Čiko je zakon...meni od Čiko story do Čiko i company FANTASTIČAN!!!!prvih 5 neponovljivih ali kad se navikneš na Bure/Gamba kombinaciju samo možeš da uživaš....probaj.![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_zagor.gif) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 12/11/2012 : 21:52:27
|
americke superheroje, procitao brdo i uprkos tome ne idu mi. infantilnost-tu je ipak boneli u prednosti. ps. ali i dalje citam i skupljam sa gustom i jedne i druge:) |
Mrzim mrznju! |
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Member since 07/10/2004 |
Posted - 12/11/2012 : 22:14:46
|
quote: Originally posted by teller
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) neznaš što si propustio...Čiko je zakon...meni od Čiko story do Čiko i company FANTASTIČAN!!!!prvih 5 neponovljivih ali kad se navikneš na Bure/Gamba kombinaciju samo možeš da uživaš....probaj.![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_zagor.gif)
Potpisujem ! |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 13/11/2012 : 08:55:49
|
Isto potpisujem. Čiko je meni najsmješniji lik u svim stripovima, više se nasmijem nego kad čitam alan forda, koji mi je isto dobar. |
|
Jasko
Advanced Member
![](AvatarUpload/2(2)(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13495 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
![](AvatarUpload/tenay.gif)
Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
|
pravedni
Advanced Member
![](avatars/w601055116029.2065.jpg)
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 16/11/2012 : 18:34:36
|
quote: Originally posted by teller
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) neznaš što si propustio...Čiko je zakon...meni od Čiko story do Čiko i company FANTASTIČAN!!!!prvih 5 neponovljivih ali kad se navikneš na Bure/Gamba kombinaciju samo možeš da uživaš....probaj.![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_zagor.gif)
Prvih pet je čista klasika!I kasnije ima dobrih epizoda - "Čiko vojnik","Čiko konkvistador","River Čiko"...![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
pravedni
Advanced Member
![](avatars/w601055116029.2065.jpg)
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatars_Avengers_BlackWidow4.jpg)
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 16/11/2012 : 20:57:48
|
quote: Originally posted by tinton
Nije mi uopće smiješan, volim i Grunfa i Sir Olivera i Broja Jedan, čak i Bobovu braću, aoli njega ne![](icon_smile_approve.gif)
a šefa?
meni je on najdebilniji član grupe TNT. |
"Nothing lasts forever." |
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Member since 03/09/2021 |
Posted - 07/04/2022 : 17:06:49
|
quote: Originally posted by xilrion
![](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/6a/Kingpinm.png/250px-Kingpinm.png)
Ovaj lik, definitivno. Uz to, još i onaj Spidermanov šef novinar, Burattinijev dosadni Hellingen (onaj Nolittin ludi znanstvenik i Bosellijev poludemon su okej, ali onaj Burattinijev prototip prosječnog nacista me iznimno iritira). |
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži. |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27163 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13365 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|