Je li iko familiaran sa ovim novim stripom "Saga"? Scenarista je Brian K. Vaughan, crtac Fiona Staples. Radnja je cross izmedju "Star Wars" i "A Game of Thrones", tako nesto.
Prvi Trade Paperback je skoro bio objavljen u USA, izgleda da prodaja rano vrlo dobro ide, tako da ce ovo izgleda da ide u istom smjeru kao i "Ex Machina" i "Y: The Last Man" (tj, 10 TP, ili 5 Deluxe HC knjiga ukupno).
Procitao sam prvi TP, i moram priznat da je vrlo zanimljivo. Bushido, sta ti mislis o ovome?
Prvi trejd ceka na citanje (uzeo ga`jer je bio za 6 evra na BD), ali posle ovoga
“My hope is that this will be the longest, best series I’ve ever been a part of, so my new goal is to go exactly one issue longer than wherever The Walking Dead ends. I know Kirkman already has a hundred-issue head start, but I’m confident I can outlive the bastard, especially with his hard-partying Hollywood lifestyle.”
ako budem nastavljao to ce biti jedino Compendium ili tako nesto..
Nakon pohvalnih recenzija i hype-a,odlučio sam stripu dati šansu. Međutim,to je previše čudno za moj ukus. Mislim,osnovna radnja je u redu iako nije previše originalna,a dizajn nekih likova je po meni bizaran ( neki likovi umjesto glava imaju televizore )
@Smomo8: Pa naravno, probaj prvih nekolio poglavlja, ako ti se ne svidja, ne idi dalje. Likovi izgledaju cudno, to je istina, ali radnja se ipak razvija u dalekoj galaksiji, kao i 'Star Wars'. Ako se sve to uzme u obzir, onda i nije bas toliko cudno.
Da li mi ovde prisustvujemo maleckim pomeranjam granica u američkom stripu? Na stranu dojenje i golotinja i seks u prvom trejdu (ali i to), ovde mislim na ono-nešto sa 17. strane 7 sveske
Svim Vaughanovim stripovima treba dati paznje, iako vam se odprve ne svidja. Uvijek ima nesto originalno, nesto novo, koje nikad prije nismo vidjeli. Procitacu sve njegovo do kraja, pa sta god bude. Covjek je dokaz'o da je jedan od boljih scenarista Americkog stripa.