Author |
Topic |
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 21/08/2013 : 23:08:54
|
Gulim ja sada tikvice da ih stavim u skrinju, kad vidim jedna mi nekako cudna. Nastavim ju guliti, u ruci drugacije stoji, malo je tvrđa. Cudim se ja guleci tu tikvicu dok mi na pamet ne padne da gricnem komadic da vidim sto je to s njom. Bila sam u pravu, među tikvicama, podvaljen mi krastavac. Kasno je za salatu, razmisljam, guleci ostale tikvice, dok razmisljam sto cu s njim. Odlucim oguliti ostale tikvice, pa kad zavrsim s tikvicama, smislit cu kamo s krastavcem. Zavrsila ja s guljenjem tikvica, pođem ih narezati i ne mogu vise među njima prepoznati koji je krastavac. Oguljeno, sve izgleda isto. Majke mi, prevrcem tikvice u potrazi za krastavcem i ne uspijevam ga pronaci. Naposljetku sam odustala od potrage za krastavcem i sve sasjeckala na komade. Tako mu i treba kad se prodao pod tikvicu.
Jel i vama ova vecer malo cudna? |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 21/08/2013 : 23:18:46
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Gulim ja sada tikvice da ih stavim u skrinju, kad vidim jedna mi nekako cudna. Nastavim ju guliti, u ruci drugacije stoji, malo je tvrđa. Cudim se ja guleci tu tikvicu dok mi na pamet ne padne da gricnem komadic da vidim sto je to s njom. Bila sam u pravu, među tikvicama, podvaljen mi krastavac. Kasno je za salatu, razmisljam, guleci ostale tikvice, dok razmisljam sto cu s njim. Odlucim oguliti ostale tikvice, pa kad zavrsim s tikvicama, smislit cu kamo s krastavcem. Zavrsila ja s guljenjem tikvica, pođem ih narezati i ne mogu vise među njima prepoznati koji je krastavac. Oguljeno, sve izgleda isto. Majke mi, prevrcem tikvice u potrazi za krastavcem i ne uspijevam ga pronaci. Naposljetku sam odustala od potrage za krastavcem i sve sasjeckala na komade. Tako mu i treba kad se prodao pod tikvicu.
Jel i vama ova vecer malo cudna?
Ajme,slucajnosti...Pa to je meni falilo za napunit gajbu pa stavio kukumar. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 21/08/2013 : 23:26:24
|
quote: Originally posted by fikus
Ma ne, večer kao i svaka druga. Ali prije nego počneš eksperimentirati s povrčem prvo ga operi s toplom vodom i antibakterijskim sapunom. I bit će to nezaboravna večer.
to robiju dajes savjete:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/08/2013 : 23:30:58
|
Jel i vama ova vecer malo cudna?
neko je stavia nešto u drogu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Posted - 21/08/2013 : 23:32:07
|
quote: Originally posted by mamlaz
Ma ne, večer kao i svaka druga. Ali prije nego počneš eksperimentirati s povrčem prvo ga operi s toplom vodom i antibakterijskim sapunom. I bit će to nezaboravna večer.
to robiju dajes savjete:)
Ne,ne...ja ne ulazim u to,bizin ca i odavde |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 21/08/2013 : 23:33:16
|
Pođem sad pospremiti tikvice s uljezom u vrecicu i mislim da sam imala srece. Pronasla sam krastavac u dijelovima. I sad ga odlucila takvog pojesti. Kazem, mislim da sam imala srece, jer mislim da je ova zadnja cetvrtina pronađenog krastavca u dijelovima, u stvari, bila tikvica.
Je li sirova, neoprana, termicki neobrađena, pojedena tikvica stetna za organizam? Mislim, za slucaj da je 1/4 krastavca bila, u stvari, tikvica?
|
|
Edited by - Just_Charlie on 21/08/2013 23:34:05 |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Posted - 21/08/2013 : 23:39:40
|
Nije ti to nista,zajeb bi bija da si u kukumarima nasla tikvicu. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 22/08/2013 : 00:08:28
|
Odlucim ja danas popodne ispeci paprike. Predivne, tamnocrvene, tvrde, zdrave, mirisljave roge. Pripremim se da ih cistim pa stanem, jer se sjetih da ih ne idem puniti, i nije to ta vrsta, za punjenje, vec pecenje. Samo ih operem, osusim i stavim u tepsiji peci na 200°C/40 minuta. Taman. Kako nisam pogledala na sat, a vrijeme je relativno, pitaj boga kad sam ih stavila, znam da sam na forumu pisala o knjizi, i pojma nemam koliko su se pekle. Cvrsto uvjerena da jos preuranjeno cak stizem na vrijeme, i zaboravih napomenuti kako sam gustala u mirisu dok su se pekle, dakle stizem na vrijeme, neko samo njemu znano, valjda.. i otvorim pecnicu i ne vidim paprike. Sagnem se da vidim gdje su s tepsije nestale. Naime, nije ih bilo, ali nije da su nestale, samo su se bojom uklopile u boju unutrasnjosti pecnice i tepsije. I one su se, poput krastavca, zakamuflirale. Nisu bas bile cađave ali jesu pougljenile, kozica iz vana, a one u ruci mlohave. Nisam imala za sto primiti, niti sto guliti.
Je li to zakljucak da ne trebate citati od Pirgavog knjigu jer ce vam zagorjeti paprike? |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Posted - 22/08/2013 : 00:11:15
|
Pođem sad pospremiti tikvice s uljezom u vrecicu i mislim da sam imala srece. Pronasla sam krastavac u dijelovima. I sad ga odlucila takvog pojesti. Kazem, mislim da sam imala srece, jer mislim da je ova zadnja cetvrtina pronađenog krastavca u dijelovima, u stvari, bila tikvica.
Je li sirova, neoprana, termicki neobrađena, pojedena tikvica stetna za organizam? Mislim, za slucaj da je 1/4 krastavca bila, u stvari, tikvica?
nije ako si cijepljena protiv žute groznice |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 22/08/2013 : 00:53:34
|
Zen. Ommmmm. I tak to.
lwoode, sad opet mozes postati neozbiljan. Mene sve boli od smijanja.
noc.
#&%*?&%$$#!#?!!# ..
nis, sudarila sam se s vratima na odlasku #%&$!*?#" |
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 22/08/2013 : 22:59:31
|
quote: Originally posted by Poli
pun mjesec
jucer
i to
zazen
sta?? Ma nemoj mi rec` da si i ti osjetio njegovo djelovanje? |
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 22/08/2013 : 23:09:01
|
lwoode, uozbilji se. Imamo problem. Nestaju mi krastavci, zagaraju paprike.
Don't worry, say "jebiga" and be happy. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 22/08/2013 : 23:15:32
|
quote: Originally posted by King Warrior
lwoode, uozbilji se. Imamo problem. Nestaju mi krastavci, zagaraju paprike.
Don't worry, say "jebiga" and be happy.
mislim da si tako nekako tocno opisao moj jucerasnji dan, ne pamtim kad sam se toliko smijala u jednom danu, i nastavila sama sobom uz paprike i kra..tikvice, dammit! |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 22/08/2013 : 23:20:11
|
Je li to znaci da sam ja cijeli zivot fulala primjenu povrca u domacinstvu? Joj, joj..a ja mislila kako uzivam u zdravim salatama.. krastavci s jogurtom, krastavci s vrhnjem, krastavci s cesnjakom, krastavci s pomidorima, krastavci u mijesanoj salati, krastavci s antibakterijskim sapunom, kazes? |
|
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 23/08/2013 : 00:43:12
|
Naravno da ne.
Krastavci u bilo kojoj varijanti zvuče iznenađujuće zdravo; jedino mi nije jasna varijanta sa antibakterijskim sapunom. |
Piši propalo! |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Posted - 23/08/2013 : 20:59:10
|
zbog Fiume? |
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 24/08/2013 : 01:48:40
|
dođem na sportski topic, spominju krastavac. Dođem ovdje, spominu sport. Dođem na zvjezdani topic spominju izlozbe hladnog oruzja i rat u Gvatemali. Zasto mene zbunjuje ovaj forum u zadnje vrijem. Pa nisam se toliko otuđila. Vratite krastavac na ovaj topic, Forza Fiume u sportki forum, ratove u povijest, zvijezde na zvjezdani topic jer cu prosvijukat. Ili na ulazu stavite putokaze da znam kud skrenuti, ili napisite obavijest da smo svi skrenuli, pa nema potrebe da ja sama jos nekud skrecem.
lwoode, nocas sanjam bolivija - gvatemala, igraju produzetke, dok ja gladim golmana po guzi.
Laku noc. |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 27/08/2013 : 13:59:30
|
Gdje sam bila, sto se zbilo, predugo na svojoj klupici nisam sjedila.. Dan je divan, ne przi sunce ali je topao, malo sunca i nebom se igraju bijele pamucne grude oblaka. Vjetra nema, ispod stabla ne igraju se sjene.. Jesen je blizu, osjecam ju, i ona polako, spokojno usetava u ovo vrijeme. A mozda i u mene. Na ovoj klupici dugo nisam sjedila. Da to ovdje ne napisem,, pa kao da ni sada nisam ni bila. :) |
|
Edited by - Just_Charlie on 27/08/2013 14:01:58 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 01/09/2013 : 16:45:27
|
Juhu. Na pivi sam s gospodinom Johnnyem.. Ovako zabavno mi dugo nije bilo. On je moje stapice potoocao u pivo, a ja njegove krekete otela za sebe, a nos od paprike brisem u njegovu majicu. Posom je u gradu a ja sam njegov nesluzbeni, urnebesni vodic. Kad ga dovoljno opijem, vam ga posaljem nazad u zagreb. On sjedi pored mene i priprema demanti za sutracim dodje sebi. Forza fiumei tak to...te stvari. :) |
|
|
|
Topic |
|