Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Jozzinelli
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/cubitus.jpg)
1644 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 16/04/2019 : 17:00:58
|
Aha, ok, kol'ko se sećam, nije mi bio loš prevod kad sam čitao...
A dobro, u Vendeti bar nema tradicionalnih junaka odranije objavljivanih, pa nema opasnosti da prevodi imena kako se njemu dopadne...
|
Mek Koj nema alternativu |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
gerilac1
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/41712f221c03eb4cb8137c2c434180dd.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1453 Posts
Member since 24/08/2013 |
Posted - 18/04/2019 : 22:38:30
|
Rado bi pazario, ali me format plasi. Imam Nadzirace od ČK,hem je tesko ko dzule, hem je glomazno. Patnja ziva za citanje jedva ga slisti, dobio sam malo na bicepsima ako nista Ali da je stripcina to stoji. |
Junak stavlja na kocku cak i prst! |
|
Red Marquis
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/rsz_buddy_1.jpg)
Serbia
3325 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 18/04/2019 : 23:42:11
|
Ima da se nađe ono izdanje Belog puta i dalje. A crtež je u V daleko slabiji, čak mi je i bolji manji format zbog toga. Sam strip je naravno remek delo. |
|
kasper
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
10906 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 19/04/2019 : 09:48:24
|
quote: Originally posted by Red Marquis
Ima da se nađe ono izdanje Belog puta i dalje. A crtež je u V daleko slabiji, čak mi je i bolji manji format zbog toga. Sam strip je naravno remek delo.
izdanje bp je najveci krs objavljen na ovim prostorima ikad. a opet, ovo veliko izdanje ima toliko bespotrebnih starica da mi je smor. a i ne volim nesto ta velika izdanja, pogotovu ck velika izdanja |
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3325 Posts
Posted - 19/04/2019 : 16:22:05
|
quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by Red Marquis
Ima da se nađe ono izdanje Belog puta i dalje. A crtež je u V daleko slabiji, čak mi je i bolji manji format zbog toga. Sam strip je naravno remek delo.
izdanje bp je najveci krs objavljen na ovim prostorima ikad. a opet, ovo veliko izdanje ima toliko bespotrebnih starica da mi je smor. a i ne volim nesto ta velika izdanja, pogotovu ck velika izdanja
Pa listao sam i Fibrin, i taj crtež ni tamo ništa posebno nije bolji. Kažem, meni je taj strip crtački toliko loš da mi je i bolji u malom formatu. A šta tačno ti je krš tu? Za razliku od Watchmena Belog puta, u Vendetti su barem stranice sve na okupu. |
|
kasper
Advanced Member
10906 Posts
Posted - 19/04/2019 : 16:59:07
|
quote: Originally posted by Red Marquis Pa listao sam i Fibrin, i taj crtež ni tamo ništa posebno nije bolji. Kažem, meni je taj strip crtački toliko loš da mi je i bolji u malom formatu. A šta tačno ti je krš tu? Za razliku od Watchmena Belog puta, u Vendetti su barem stranice sve na okupu.
niska rezolucija stripa za pocetak, na kraju krs boje. svojevremeno su taj strip zvali tri boje vendeta. pogledaj malo po forumima, uglavnom to je bilo najgore izdanje tog stripa ikad. a sto se tice nadziraca, malo superLepka i stvar resena |
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3325 Posts
Posted - 19/04/2019 : 19:00:23
|
quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by Red Marquis Pa listao sam i Fibrin, i taj crtež ni tamo ništa posebno nije bolji. Kažem, meni je taj strip crtački toliko loš da mi je i bolji u malom formatu. A šta tačno ti je krš tu? Za razliku od Watchmena Belog puta, u Vendetti su barem stranice sve na okupu.
a sto se tice nadziraca, malo superLepka i stvar resena
Imam i izdanje od Čarobne, zamenio izdanje koje sam kupio prvog dana i nemam nikakve zamerke na ovo, tako da mi to BP izdanje čisto stoji da razbije crnilo tog reda na polici svojom žutoćom ![](icon_smile_big.gif) |
|
wesskowaz
Advanced Member
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11633 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17184 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
verab
Senior Member
Croatia
2874 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 22/04/2019 : 12:11:55
|
quote: Originally posted by delboj
Imaju li igdje naslovi pojedinačnih epizoda?
1. Pustinjski razbojnici 2. Banditi 3. Ljubav i smrt 4. Amla Alagi 5. Tvrđava |
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15926 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 22/04/2019 : 12:18:42
|
baš me zanima jel imaju u planu izdati i Shanghai Devila ???? |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17045 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 22/04/2019 : 13:06:02
|
quote: Originally posted by verab
1. Pustinjski razbojnici 2. Banditi 3. Ljubav i smrt 4. Amla Alagi 5. Tvrđava
5u1? |
|
verab
Senior Member
Croatia
2874 Posts
Posted - 22/04/2019 : 13:12:13
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by verab
1. Pustinjski razbojnici 2. Banditi 3. Ljubav i smrt 4. Amla Alagi 5. Tvrđava
5u1?
jep. pa kaže (s čk fejsa):
"Od autora čuvenog serijala Magični vetar stiže PRVA od TRI knjige iz mini-serijala, u kojoj vas čeka čak PET uzbudljivih priča..." |
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17045 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7927 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
kasper
Advanced Member
10906 Posts
|
wesskowaz
Advanced Member
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11633 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11901 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40577 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 24/04/2019 : 07:41:30
|
Ovo je vise nego odlicno izdanje. 5 epizoda za 11 EUR u dobrom kvalitetu.. Nemam sta zameriti. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
doktor78
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/Yoda.gif)
Bosnia and Herzegovina
353 Posts
Member since 01/05/2003 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21326 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/04/2019 : 13:44:15
|
quote: Originally posted by doktor78
quote: Originally posted by going going
Dajte Magicnog Vetra 5 u 1, ljudi!
Neka ide 3 u 1, biće super
ČK neće izdavati Magičnog - barem im nije u planu. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21326 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
kasper
Advanced Member
10906 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
verab
Senior Member
Croatia
2874 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|