www2
Senior Member
Croatia
1048 Posts
Member since 11/02/2009 |
Posted - 19/12/2017 : 20:24:50
|
Nakon drugog čitanja strip mi je još bolji (prvi put sam prije oko godinu dana proočitao).
Naravno priča nije svjetsko čudo, ali crtež.......CRTEŽ........bolesno, nisam siguran da li sam ikada vidio ljepši strip.......bez boje sigurno nisam.
Doslovno svaku tablu stripa mogu komotno proučavati u školama.....apsolutno savršenstvo i opet se javljam i pišem jednostavno da preporučim ovo svakome tko u tome uživa.
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5415 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 19/12/2017 : 21:07:19
|
quote: Originally posted by www2
Nakon drugog čitanja strip mi je još bolji (prvi put sam prije oko godinu dana proočitao).
Naravno priča nije svjetsko čudo, ali crtež.......CRTEŽ........bolesno, nisam siguran da li sam ikada vidio ljepši strip.......bez boje sigurno nisam.
Doslovno svaku tablu stripa mogu komotno proučavati u školama.....apsolutno savršenstvo i opet se javljam i pišem jednostavno da preporučim ovo svakome tko u tome uživa.
+1 |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2700 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 22/10/2021 : 21:36:14
|
Dugo mi stajao na polici, nisam ljubitelj epske fantastike, nije moj djir, ali ovaj strip me je odusevio. Prica je zanimljiva, prati se sa interesovanjem sta ce se sledece dogoditi, mozda je na nekim mestima u drugom albumu previse cinjenica nabacano, ali polako se sve iskristalise, sa vise nego zadovoljavajucim, raspletom, i zavrsnicom.
Ono sto odusevljava, stavise impresionira, je crtez, naklon duboki za Drazena, nemam reci kako objasniti crtez, svaka tabla je praznik za oci, kako detaljno crta naselja, prirodu, paznja data svakom detalju. Jednostavno savrseno :-) |
|
|