U tjednu smo pred Mafestom a vidim da se po facebooku šuška da je album Ano & Nep izašao iz štampe pa me zanima da li nas možda očekuje još nešto? (hint: Zerocalcare)
Zerocalcare i kolor-SlomSvem čekaju Štamparskog Boga da se iznenada pojavi i reši Stvar. Kod prvog je izvesno a za drugog ćemo videti kako stvari stoje 'uskoro'. Kakogodbilo, poučen prethodnim iskustvima(i činjenicom da je Zero već promenio dve štamparije) - ne bih smeo da predvidim ni približan datum kad će ijedno izdanje od ovih videti izlaska. Na MaFestu će biti Ano&Nep, Valkira te cb SlomSvem 1 i 2, zasigurno(naravno, ako nas ne istresu na granici)... ZZCP samo zadnjih par brojeva i, eventualno, jedan komplet(dobru trebalo). Nije zgoreg da, ako Vam nešto konkretno treba, pustite PM ovde pa da Veliki Gazda bude siguran da će toga poneti k Makarskoj. Fala.
Zerocalcare i kolor-SlomSvem čekaju Štamparskog Boga da se iznenada pojavi i reši Stvar. Kod prvog je izvesno a za drugog ćemo videti kako stvari stoje 'uskoro'. Kakogodbilo, poučen prethodnim iskustvima(i činjenicom da je Zero već promenio dve štamparije) - ne bih smeo da predvidim ni približan datum kad će ijedno izdanje od ovih videti izlaska. Na MaFestu će biti Ano&Nep, Valkira te cb SlomSvem 1 i 2, zasigurno(naravno, ako nas ne istresu na granici)... ZZCP samo zadnjih par brojeva i, eventualno, jedan komplet(dobru trebalo). Nije zgoreg da, ako Vam nešto konkretno treba, pustite PM ovde pa da Veliki Gazda bude siguran da će toga poneti k Makarskoj. Fala.
Poslao sam PM. Nadam se da neću izvisiti.
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
Originally posted by Cromwell Očekivano pitajnje- Kad će va Cruatorvm? DrugitjedanExpress?
TREBALO bi vrrrrlo brzo da bude u prodaji i u krvatskim stripšopovima. ...gde će verovatno biti ojro ili dva skuplje negoli što je u srBenda(oko 7,5eu, inače).
Nije fer, nitko me nije upozorio da je ovo ustvari egzistencijalna filozofija prikrivena humorom i da ću na kraju htio-ne htio i ja s knedlom u grlu razmišljati o vlastitom životu.