forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Americko izdanje Zagora!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/10/2021 : 04:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Vidija sam da Burattini maše svojim primjerkom pa se ponada da su svi došli🙂

To mu ga je poslao jedan od talijanskih Zagor fanova.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/10/2021 : 04:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Da je bar mahao s Titanika.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/10/2021 : 05:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Da je bar mahao s Titanika.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 30/10/2021 : 22:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Paaa, ima li sta nova na zapadu?
Puse Santa Ana u Caliju, pa svi zadrijemali.😁
Sutra sam u Zgbu, drugi tjedan idem provjeriti knjizare, zanima me hocu li naici na friske epicentrove stripove. 😎
Nitko nista ne javlja.. 🥺

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/10/2021 : 07:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Paaa, ima li sta nova na zapadu?
Puse Santa Ana u Caliju, pa svi zadrijemali.😁
Sutra sam u Zgbu, drugi tjedan idem provjeriti knjizare, zanima me hocu li naici na friske epicentrove stripove. 😎
Nitko nista ne javlja.. 🥺

Ne javljam jer još nije stiglo.🤷‍♂️ A iskreno ne sjećam se ima li u ta prva dva paketa koji primjerak “viska” ili samo za ljude koji su sudjelovali u kampanji…
A u međuvremenu se vode druge bitke. Zadnjih 24 sata Shadow of the Vampire na Indiegogo.🧛‍♂️🦇 Tempirano za danas, na Halloween.😉

www.epicentercomics.com

Edited by - D.J. on 31/10/2021 08:02:09
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27632 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/11/2021 : 14:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Je li stigao Rubini u HR?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 24/11/2021 : 08:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jos ne... Nedavno je stigao u obliznju zemlju. Uskoro ce. Javim kad stigne. Alternativne rute.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27632 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/11/2021 : 09:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Hvala.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 24/11/2021 : 12:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Alternativne rute?
Pazi da ovo ne procitaju migranti! 😁
Jer ce pratiti Zagora i prikrpati nam se na grbacu.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/11/2021 : 19:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ferrijeva genijalna, Diso može da prođe, a Rubinijeva jednostavno nije my cup of tea.

+1

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 07/12/2021 : 07:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

Jos ne... Nedavno je stigao u obliznju zemlju. Uskoro ce. Javim kad stigne. Alternativne rute.

Brate pa čime li to putuje, kočijom? Bit će da je Zagor na američko-europskoj odiseji.
Ovo ne da je velika urota, ovo je urota zrinsko-frankopanska 🙂
Ima li kakve šanse da to dođe ove godine?
Fino bi izgledalo kao poklon ispod 🌲
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/12/2021 : 07:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Tihomirduras, da ovo je prava europska odiseja, a ne ona od Zagora. Pih! Javila mi ptičica da dolaze ovaj tjedan u SNK.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 07/12/2021 : 07:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tihomirduras, da ovo je prava europska odiseja, a ne ona od Zagora. Pih! Javila mi ptičica da dolaze ovaj tjedan u SNK.

To je to, hvala.
Svaka čast na brzom odgovoru.
Kako bi rekli,
brzina ti je vrlina, a sporost mana.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 07/12/2021 : 19:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

quote:

To je to, hvala.
Svaka čast na brzom odgovoru.
Kako bi rekli,
brzina ti je vrlina, a sporost mana.

U Zagrebu smo znali reci "zuri se polako! "😁
'ajde dobro da stize šnajder…

Kak' stoji Rakosi na aukciji, gura ili je na transfuziji?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 07/12/2021 : 20:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Ima fraza u engleskom (iz stvarna događaja u pomorskim ratovima) "Hurry up and wait!"

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/12/2021 : 19:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Stripovi za one koji su sudjelovali u Indiegogo kampanji su dojahali u SNK. Bit ce poslani postom na vasu adresu.
Tihomirduras i Access Virus neka se jave SNK-u jer nemam vasu adresu.
Hvala.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27632 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/12/2021 : 00:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Super.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27632 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/12/2021 : 18:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Stiglo danas
Artbook je prekrasan osim što nije mat papir.

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 14/12/2021 18:18:39
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 17/12/2021 : 21:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stiglo danas

Hvala! Da, ali je manje sjajan od stripa. Onako između.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 18/12/2021 : 00:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Moj primjerak je jucer nabavljen.
😊

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 19/12/2021 : 15:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Stigao je i moj primjerak preko Petrinje...
Jedna nažalost velika nesreća poput potresa u Petrinji je meni otkrila jednu predivnu obitelj Tihomira Đurasa i prijateljstvo za cijeli život. Hvala za predivan poklon...
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/01/2022 : 00:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Stigao je i moj primjerak preko Petrinje...
Jedna nažalost velika nesreća poput potresa u Petrinji je meni otkrila jednu predivnu obitelj Tihomira Đurasa i prijateljstvo za cijeli život. Hvala za predivan poklon...

Awww kakve divne riječi,velika hvala tebi na svemu, to je samo mala sitnica i mali znak pažnje i zahvale na svemu.
Čudni su životni putevi, ali kao i uvijek u muci se poznaju junaci, kao što je moj dječji junak bio Zagor, tako i moje djete ima junaka u kralju svijeta.
Iskreno nije bilo teško pogoditi poklon, pošto jedine dvije stvari za koje znam da bi te usrećile su Zagor ili plavuša manekenka sa povećim prsima, onda sam ipak prošao jeftinije ovako .
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/01/2022 : 00:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Stiglo danas

Hvala! Da, ali je manje sjajan od stripa. Onako između.

I strip i artbook su izvrsni, puno hvala na poklonu baš si me ugodno iznenadio, sad si me samo navukao da moram nabaviti ostatak kolekcije
Ima štogod u planu za 2022?
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 15/01/2022 : 01:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Razvod braka zbog ekonomskog kolapsa ulaganja u izdavaštvo, plaćanje alimentacije i odrubljivanje glave mačetom.
Nisam siguran za redoslijed

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/01/2022 : 07:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Sumohrvat i Tihomirduras drago mi je da vam se sviđa izdanje i da ujedno produbljuje i prijateljstvo. Bilo kuda Zagor svuda.
Tihomirduras, da ima dosta planova za 2022. No trenutno čekamo na brod sa Mister Noom i Zagor (Shadow of the Vampire). Užasno kasni. Čim stignu, krećemo sa prvom od 4 knjige Alvar Mayora. A nakon njega Zagi, Tex i tako, stavit ću najave kad dođu na red.
A Curunir uvijek pozitivno da me ne urekne.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000