forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Americko izdanje Zagora!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/06/2015 : 22:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Meke korice. :)

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/06/2015 : 22:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Zato jer sam los biznismen.
Tj ova cijena po primjerku je tek da pokrijem troskove proizvodnje po tom primjerku + postarina do Europe + carina + nesto za striparnice/ljude koji mi pomazu. Znaci mora ici citav tiraz da se pokrijem.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 08/06/2015 : 22:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Ja ne mogu da shvatim kako je moguce da ti prodajes Zagora u boji, sa autorskim tekstovima i novom naslovnicom, jeftinije nego nasi izdavaci. :) Svaka cast D.J.

+1
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/06/2015 : 22:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
A možda ima nešto u tome što autori tekstova nisu tražili velike novce za svoje usluge.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/06/2015 : 22:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

A možda ima nešto u tome što autori tekstova nisu tražili velike novce za svoje usluge.

Haha! Pa to je i bio uvjet suradnje s piscima tekstova. Zato imate 4 teksta + moje pismo! U slijedecoj knjizi ce biti barem toliko ako ne i 5 tekstova.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 08/06/2015 : 22:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Njah... Isti ti ljudi pisali bi i za druge izdavace, da su ih lijepo zamolili.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/06/2015 : 22:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja sam se naravno šalio sa svojim postom, cijena je odlična D.J.
Kad bi barem ti izdavao Zagora na ovim prostorima.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 08/06/2015 : 23:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
A kome ja moram poslati pare da mi dode ovaj biser u Svedsku?
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 09/06/2015 : 00:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
U HR trebamo platit poštarinu (ili da napravimo račun od 350 kn u SNK), a u BiH i Srbiji je free shipping.
Nije fer, Zagor bi sigurno ispravija tu nepravdu lol
Doduše u njih je veća kriza, pa nema veze.
Šalim se malo ;)
Super je cijena, za pohvalu.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/06/2015 : 00:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hamzik

A kome ja moram poslati pare da mi dode ovaj biser u Svedsku?

Posalji Paypalom na: info@epicentercomics.com
Sad sam provjerio. Zagor knjiga s postarinom do Svedske je: $31
A za dvije knjige, samo $40. Cudno, ali tako je. Za 2 knjige mogu poslatii flat rate envelopom i uspara se!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/06/2015 : 00:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dicmanjac

U HR trebamo platit poštarinu (ili da napravimo račun od 350 kn u SNK), a u BiH i Srbiji je free shipping.
Nije fer, Zagor bi sigurno ispravija tu nepravdu lol
Doduše u njih je veća kriza, pa nema veze.
Šalim se malo ;)
Super je cijena, za pohvalu.

Mislio sam kako da napravim, bez da kompliciram stvari i na kraju sam ovako odlucio. Ali u Hrvatskoj vi mozete osobno pokupiti knjige u ducanu, dok u Srbiji i BiH moraju cekati postara!
(Eh, meni je zao sto cijena nije mogla biti 105 kuna, ali i na carini nas gadno oderu! A i postarina je ubitacna radi velike tezine knjige.)

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 09/06/2015 : 02:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Sa izlaskom ove knjige, i onda sa onim Fibrinim Ken Parkerom brojem 80, iskreno mogu da kazem da mi je ovo omiljeno ljeto stripa u zadnjih 5 ili 6, moguce i vise.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

qboy
Starting Member

76 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 09/06/2015 : 12:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send qboy a Private Message  Reply with Quote
Hvala D.J.-u sto je mislio i na nas u BiH. Evo sad vidjeh da se može rezervisati i pretplatiti na primjerak ovog fenomenalnog izdanja. To sam naravno istog momenta i učinio - javio sam se Pijanom Patku da me uračuna. Hvala i njemu naravno. Lijep pozdrav, danas mi je dan 100% uljepšan.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/06/2015 : 12:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Primio sam mail, Bero :)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 13/06/2015 : 21:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
D.J., ovo izgleda toliko dobro, da sam si čak i ja naručio jedan primjerak. Morska strava je ionako jedna od rijetkih dobrih Zagorovih priča
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3469 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 13/06/2015 : 21:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

D.J., ovo izgleda toliko dobro, da sam si čak i ja naručio jedan primjerak. Morska strava je ionako jedna od rijetkih dobrih Zagorovih priča

Ma nemoj
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 13/06/2015 : 21:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

Ma nemoj

A nije ti dobra?
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3469 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 13/06/2015 : 21:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

Ma nemoj

A nije ti dobra?

Dobra je, ali ne možeš reći na ovom podforumu da Zagor ima malo dobrih priča, to je veliki grijeh
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/06/2015 : 22:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
D.J., just for the record, ja nisam ništa naručio. Računam da će u SNK stići dovoljno primjeraka, pa da nema potrebe.
Reci ako ipak ima, da znam rezervirati na vrijeme.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/06/2015 : 07:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

D.J., just for the record, ja nisam ništa naručio. Računam da će u SNK stići dovoljno primjeraka, pa da nema potrebe.
Reci ako ipak ima, da znam rezervirati na vrijeme.

Pa stici ce vise primjeraka od narucenih. Samo znas kako je, tko moze prognozirati koliko je primjeraka dosta. Vidjet cemo kakva je situacija za 2.5 - 3 tjedna kad dobijem knjige. Naravno najsigurnije je rezervirati.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 14/06/2015 : 09:02:12  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Zahvaljujući Patku, moj primerak je siguran :)

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/06/2015 : 09:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Zahvaljujući Patku, moj primerak je siguran :)

To je to!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/06/2015 : 09:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Valja ponoviti za svaki slucaj.

Prednarudbe za prvu knjigu:
Za Hrvatsku prednarudbu su u suradnji sa Stripovima na kvadrat:
http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.1334a2bd31f744f4ac4b27372abb1e6c.zagor-u-s-color-edition-knjiga-1-terror-from-the-sea.aspx
http://www.stripovi.hr/

U Srbiji prednarudbe mozete napraviti kod Legaza (Zorana) s foruma. Uplatu mozete uciniti preko Paypala na:
info@epicentercomics.com
ili kontaktirajte Legaza da vam da broj svog bankovnog racuna.
email: legaz6897@gmail.com

U Bosni i Hercegovini
uplatu mozete uciniti preko Paypala na:
info@epicentercomics.com
ili kontaktirajte Pijanog Patka (Darka) da vam da broj svog bankovnog racuna.
email: darkomrgan@yahoo.com

Cijena je svugdje ista: 120 kuna, 1920 RS dinara, ili 31 KM tj. $17.8.
Stripove cete moci direktno pokupiti u SNK u Hrvatskoj ili dobiti postom (SNK ima besplatnu postarinu za svakih 350 kn; za kupce iz Srbije i Bosne, Zoran i Darko ce vam ih poslati postom, cijena je uracunata).

Prednarudbe su da si osigurate prvu turu koja ide u ex-Yu. Prednarudbe traju do 2.7.2015.

Svi kupci knjige dobivaju i Zagor bedž na poklon.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 14/06/2015 : 10:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by Curunir

Čisto, kako kažeš, kao bonus, dobro će doći, ali težište je zapravo na Europi, možda čak bude kupaca iz Turske, Brazila...
Svi znamo engleski.

To je velika prednost, istina.
Razmisljao sam da napravim slican potez na njemackom trzistu, medjutim, ko normalan danas (osim Svaba) govori njemacki?! Mozda 2-3 forumasa. U ovom slucaju skoro mi je pa zao sto Hitler nije pobijedio.

Nemoj ovo zadnje, reci npr. "što Austro-Ugarska nije opstala", ali nemoj brate ovo...
Ne zna svatko tko si i da to ne može imati veze s tobom, svašta će netko pomisliti.

KW se zalaže samo za mir u svetu.
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 24/06/2015 : 22:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
Prebacio sam preko paypal. Ovo se ocekuje :)

Edited by - hamzik on 24/06/2015 22:08:58
Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000