forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Americko izdanje Zagora!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/08/2015 : 10:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ako si uzimao u SNK onda pretpostavljam da si uzeo prvi primjerak sa hrpe a nisi provjerio stanje.
U svakom slučaju će bolje izgledati zalijepljeno nego ovako, pogotovo ako ne pretjeraš sa dozom ljepila.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 19/08/2015 : 15:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
zamijeni ga

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 19/08/2015 : 16:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
I ja predlazem da upotrijebis selotep. To ti je najbolja opcija.
Izgleda ce ti malkice cudno na prvo, ali posle ces se naviknut, i onda sve ok.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 19/08/2015 : 17:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Hvala
Go to Top of Page

glacier
Starting Member

26 Posts

Member since 14/05/2008

Posted - 19/08/2015 : 20:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send glacier a Private Message  Reply with Quote
Fantastično izdanje, ubedljivo najbolje od svih do sada izdatih, uključujući i Libellus. Kvalitet papira unutra je vrhunski, pravi izbor, odlično odrađen kolor u potpunosti dolazi do izražaja. Uvodni tekstovi odlični. Prosto je milina držati knjigu u rukama i čitati. Meni lično je poseban gušt što je na engleskom. Knjiga je toliko dobra da sam, čim mi je stigla prva, kupio i u rekordnom roku dobio i drugu knjigu (hvala legazu). Svaka čast DJ, jedva čekam sledeću knjigu. Preporuka svima koji su se do sada dvoumili...

Edited by - glacier on 19/08/2015 20:19:10
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/08/2015 : 06:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Ne znam je li to zbog papira ali ovaj kolor mi se čini bolji nego onaj u Libellusovim izdanjima , evo baš sam sada uspoređivao sa zadnja dva LL Zagora.

Hvala DODSFERD! Kvalitet tiska nase knjige je fantastican, ne mogu lagati. Pogledaj crnu boju u cijelom stripu. Ocekivao sam mnogo, a dobio vise, iskreno.
Libellus takoder ima odlican tisak.

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/08/2015 : 06:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by raic1922

Prvo moram pohvaliti izdanje, koje je cak i na vecoj razini od Epicentrovog izdanja Magičnog Vjetra, zbog manjih detalja koje poboljšavaju cijelokupni dojam

Hvala Raicu! A vidis prije nego sam dobio probni primjerak knjige malo sam strahovao zbog toga jer knjiga nije povecanih dimenzija kao MW, a na kraju je ispala jos mocnija.

(Nadam se da si sredio onaj kut!)

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/08/2015 : 06:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by glacier

Fantastično izdanje, ubedljivo najbolje od svih do sada izdatih, uključujući i Libellus. Kvalitet papira unutra je vrhunski, pravi izbor, odlično odrađen kolor u potpunosti dolazi do izražaja. Uvodni tekstovi odlični. Prosto je milina držati knjigu u rukama i čitati. Meni lično je poseban gušt što je na engleskom. Knjiga je toliko dobra da sam, čim mi je stigla prva, kupio i u rekordnom roku dobio i drugu knjigu (hvala legazu). Svaka čast DJ, jedva čekam sledeću knjigu. Preporuka svima koji su se do sada dvoumili...

Zadovoljstvo za cuti! Mnogo hvala!
Drago mi je da se prepoznaje vizija i trud svih zagorovaca koji su pridonijeli knjizi: Legaz, Attila, Acestroke, Pijani Patak, Stinky, Rubini i ja. Te jedan ne zagorovac, Well-Bee. U drugoj knjizi i King Warrior se pridruzuje s tekstom, a u 3. Dee-Cay.

Inace izgleda da su svi poslati primjerci knjige u ex-Yu vec "otisli". (Mozda Legaz jos ima 2 primjerka.) Sutra i prekosutra saljem nove posiljke.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 20/08/2015 : 09:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro,D.J. koji ti je tiraz?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/08/2015 : 10:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

1000 primjeraka. Mozda ga smanjim na 800, vidjet cu.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/08/2015 : 11:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da ima i Amera koji su ovjerili ovo izdanje.
Ukoliko su sami nasi, onda se to moglo odraditi i na jednom od nasih poznatih jezika, prodaja bi bila jos bolje. :D
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 20/08/2015 : 11:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu Amerikanci doći do primjerka kada sve pokupismo mi, a k'o fol je trebalo biti za njih.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 20/08/2015 : 13:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
Jel ima kakvih podataka o prodaji u SAD?!?

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 20/08/2015 : 16:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:
Originally posted by emirem

1000 primjeraka. Mozda ga smanjim na 800, vidjet cu.

Ako se ovoliko mali tiraz ne rasproda, to ce stvarno biti cudo nevidjeno.
Mislim, kvalitet je vrhunski, to svi vec znamo, pogotovo za ovu cijenu, a o tome koliko Zagora fanova ima sirom svijeta ne moramo ni spominjat. 1000 primjeraka za fanove Zagija iz Balkana, iz Italije, Turske, Brazila, itd, to nije nista, i stvarno cu biti iznenadjen ako ti do kraja ove godine ostane viska primjeraka.

U slucaju da se ne rasproda, onda naravno da se tiraz za sljedecu knjigu treba malo smanjit, ali stvarno mi je cudno da sve vec i sada nije planulo, jer je ipak na jeziku koji ili svako zna, ili ga svi trenutno uce u nekoj mjeri. Cudi me najvise da Italijanci vec nisu sve primjerke pokupili, jer su ipak naviknuli na puno vece tiraze, a ima tamo hiljade i hiljade Zagor fanatika koji uzimaju sve sto izlazi od ovog junaka.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 20/08/2015 : 19:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Talijanima je ispod casti priznati da im neki tam s druge strane Jadrana ima bolju prodju u necemu...bar sto se tice njihovog hommageiranog Tarzana...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9577 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 20/08/2015 : 22:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Samo sam na brzinu prelistao strip već sam primjetio cenzore - Maradina sisa je previše za Zagorovu publiku.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 20/08/2015 : 22:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Samo sam na brzinu prelistao strip već sam primjetio cenzore - Maradina sisa je previše za Zagorovu publiku.

Ah, Ameriku su ipak puritanci stvarali. Osjeti se još uvijek to.

Jedna sisa u zamjenu za najbolje izdanje Zagora koje postoji mi se čini kao poštena razmjena.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/08/2015 : 22:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Haha! A ti si bas slucajno pogledao na tu stranicu, tu scenu!
Da to je jedan jedini "negativni" popravak koji cemo napraviti u ovom serijalu. Prikazati to je bilo potpuno nepotrebno u Zagor stripu. Samo radi toga strip bi bio Mature u Americi sto bi bilo bezveze, jer ja sam npr. Zagora poceo citati sa 6 godina. Sve drugo su "pozitivni" popravci. Sad bas Legaz popravlja boju krvi u drugoj knjizi jer su je Talijani ostavili crnom.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/08/2015 : 22:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Ne mogu Amerikanci doći do primjerka kada sve pokupismo mi, a k'o fol je trebalo biti za njih.

Tko zna zna, tko ne zna... too bad!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/08/2015 : 22:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by piquet

Jel ima kakvih podataka o prodaji u SAD?!?

Ima, dosad sam u Americi prodao malo iznad 200 primjeraka. To ukljucuje: narudbe comic-book shopova (preko Diamonda) te prodaje na Amazonu, eBayu i Comic-Conu.

Tesko je maloj izdavackoj kuci prosiriti rijec o necem novom u Americi.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9577 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 20/08/2015 : 22:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da to je jedan jedini "negativni" popravak koji cemo napraviti u ovom serijalu. Prikazati to je bilo potpuno nepotrebno u Zagor stripu. Samo radi toga strip bi bio Mature u Americi sto bi bilo bezveze, jer ja sam npr. Zagora poceo citati sa 6 godina. Sve drugo su "pozitivni" popravci. Sad bas Legaz popravlja boju krvi u drugoj knjizi jer su je Talijani ostavili crnom.

Bio sam uvjeren da je do Repubblice....

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/08/2015 : 22:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije Amerika ovaj put kriva, već vjerojatno Repubblica što je još jadnije.

Ne za Maradinu sisu sam ja "kriv" tj. ja sam odlucio to promjeniti jer smatram da to ne spada u Zagor strip. A kazem, to je jedini "negativan" popravak koji cemo napraviti u ovom serijalu.
U drugim stripovima to ne bi dirao. Pogledaj samo Entropy vidi se cijela zenska anatomija.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/08/2015 : 22:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Bio sam uvjeren da je do Repubblice....

Da ne znas za to ne bi ti falilo.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9577 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 20/08/2015 : 22:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Pa ne fali mi ni sada, niti mislim da to umanjuje kvalitetu izdanja koje stvarno izgleda svjetski.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/08/2015 : 23:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ne fali mi ni sada, niti mislim da to umanjuje kvalitetu izdanja koje stvarno izgleda svjetski.

Hvala, Deers! Nego nisam se uvrijedio. Vjeruj mi o toj odluci sam dosta razmisljao. Nista oko Zagija ne uzimam olako. (A mozda i ZS verzija naslovnice nije unutra tek tako.)

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000