Author |
Topic  |
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 19/08/2015 : 10:38:29
|
Ako si uzimao u SNK onda pretpostavljam da si uzeo prvi primjerak sa hrpe a nisi provjerio stanje. U svakom slučaju će bolje izgledati zalijepljeno nego ovako, pogotovo ako ne pretjeraš sa dozom ljepila. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts
Member since 05/07/2014 |
|
glacier
Starting Member
26 Posts
Member since 14/05/2008 |
Posted - 19/08/2015 : 20:16:00
|
Fantastično izdanje, ubedljivo najbolje od svih do sada izdatih, uključujući i Libellus. Kvalitet papira unutra je vrhunski, pravi izbor, odlično odrađen kolor u potpunosti dolazi do izražaja. Uvodni tekstovi odlični. Prosto je milina držati knjigu u rukama i čitati. Meni lično je poseban gušt što je na engleskom. Knjiga je toliko dobra da sam, čim mi je stigla prva, kupio i u rekordnom roku dobio i drugu knjigu (hvala legazu). Svaka čast DJ, jedva čekam sledeću knjigu. Preporuka svima koji su se do sada dvoumili...
|
Edited by - glacier on 19/08/2015 20:19:10 |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 20/08/2015 : 06:36:37
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Ne znam je li to zbog papira ali ovaj kolor mi se čini bolji nego onaj u Libellusovim izdanjima , evo baš sam sada uspoređivao sa zadnja dva LL Zagora.
Hvala DODSFERD! Kvalitet tiska nase knjige je fantastican, ne mogu lagati. Pogledaj crnu boju u cijelom stripu. Ocekivao sam mnogo, a dobio vise, iskreno. Libellus takoder ima odlican tisak. |
www.epicentercomics.com http://kck.st/45sjwvZ |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
Posted - 20/08/2015 : 06:39:43
|
quote: Originally posted by raic1922
Prvo moram pohvaliti izdanje, koje je cak i na vecoj razini od Epicentrovog izdanja Magičnog Vjetra, zbog manjih detalja koje poboljšavaju cijelokupni dojam 
Hvala Raicu! A vidis prije nego sam dobio probni primjerak knjige malo sam strahovao zbog toga jer knjiga nije povecanih dimenzija kao MW, a na kraju je ispala jos mocnija.
(Nadam se da si sredio onaj kut! ) |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
Posted - 20/08/2015 : 06:49:47
|
quote: Originally posted by glacier
Fantastično izdanje, ubedljivo najbolje od svih do sada izdatih, uključujući i Libellus. Kvalitet papira unutra je vrhunski, pravi izbor, odlično odrađen kolor u potpunosti dolazi do izražaja. Uvodni tekstovi odlični. Prosto je milina držati knjigu u rukama i čitati. Meni lično je poseban gušt što je na engleskom. Knjiga je toliko dobra da sam, čim mi je stigla prva, kupio i u rekordnom roku dobio i drugu knjigu (hvala legazu). Svaka čast DJ, jedva čekam sledeću knjigu. Preporuka svima koji su se do sada dvoumili...
Zadovoljstvo za cuti! Mnogo hvala! Drago mi je da se prepoznaje vizija i trud svih zagorovaca koji su pridonijeli knjizi: Legaz, Attila, Acestroke, Pijani Patak, Stinky, Rubini i ja. Te jedan ne zagorovac, Well-Bee. U drugoj knjizi i King Warrior se pridruzuje s tekstom, a u 3. Dee-Cay.
Inace izgleda da su svi poslati primjerci knjige u ex-Yu vec "otisli". (Mozda Legaz jos ima 2 primjerka.) Sutra i prekosutra saljem nove posiljke. |
 |
|
emirem
Advanced Member

10866 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 20/08/2015 : 09:41:47
|
Pa dobro,D.J. koji ti je tiraz? |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22370 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 20/08/2015 : 11:02:42
|
Nadam se da ima i Amera koji su ovjerili ovo izdanje. Ukoliko su sami nasi, onda se to moglo odraditi i na jednom od nasih poznatih jezika, prodaja bi bila jos bolje. :D |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 20/08/2015 : 11:08:54
|
Ne mogu Amerikanci doći do primjerka kada sve pokupismo mi, a k'o fol je trebalo biti za njih.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 20/08/2015 : 13:04:13
|
Jel ima kakvih podataka o prodaji u SAD?!? |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 20/08/2015 : 16:52:48
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by emirem
Pa dobro,D.J. koji ti je tiraz?
1000 primjeraka. Mozda ga smanjim na 800, vidjet cu.
Ako se ovoliko mali tiraz ne rasproda, to ce stvarno biti cudo nevidjeno. Mislim, kvalitet je vrhunski, to svi vec znamo, pogotovo za ovu cijenu, a o tome koliko Zagora fanova ima sirom svijeta ne moramo ni spominjat. 1000 primjeraka za fanove Zagija iz Balkana, iz Italije, Turske, Brazila, itd, to nije nista, i stvarno cu biti iznenadjen ako ti do kraja ove godine ostane viska primjeraka.
U slucaju da se ne rasproda, onda naravno da se tiraz za sljedecu knjigu treba malo smanjit, ali stvarno mi je cudno da sve vec i sada nije planulo, jer je ipak na jeziku koji ili svako zna, ili ga svi trenutno uce u nekoj mjeri. Cudi me najvise da Italijanci vec nisu sve primjerke pokupili, jer su ipak naviknuli na puno vece tiraze, a ima tamo hiljade i hiljade Zagor fanatika koji uzimaju sve sto izlazi od ovog junaka.
 |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
emirem
Advanced Member

10866 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 20/08/2015 : 19:39:23
|
Talijanima je ispod casti priznati da im neki tam s druge strane Jadrana ima bolju prodju u necemu...bar sto se tice njihovog hommageiranog Tarzana...
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9577 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 20/08/2015 : 22:08:33
|
Samo sam na brzinu prelistao strip već sam primjetio cenzore - Maradina sisa je previše za Zagorovu publiku. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 20/08/2015 : 22:37:20
|
quote: Originally posted by Deers
Samo sam na brzinu prelistao strip već sam primjetio cenzore - Maradina sisa je previše za Zagorovu publiku.

Ah, Ameriku su ipak puritanci stvarali. Osjeti se još uvijek to. 
Jedna sisa u zamjenu za najbolje izdanje Zagora koje postoji mi se čini kao poštena razmjena.  |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
Posted - 20/08/2015 : 22:40:46
|
Samo sam na brzinu prelistao strip već sam primjetio cenzore - Maradina sisa je previše za Zagorovu publiku.
Haha! A ti si bas slucajno pogledao na tu stranicu, tu scenu!   Da to je jedan jedini "negativni" popravak koji cemo napraviti u ovom serijalu. Prikazati to je bilo potpuno nepotrebno u Zagor stripu. Samo radi toga strip bi bio Mature u Americi sto bi bilo bezveze, jer ja sam npr. Zagora poceo citati sa 6 godina. Sve drugo su "pozitivni" popravci. Sad bas Legaz popravlja boju krvi u drugoj knjizi jer su je Talijani ostavili crnom.
|
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
Posted - 20/08/2015 : 22:47:32
|
quote: Originally posted by piquet
Jel ima kakvih podataka o prodaji u SAD?!?
Ima, dosad sam u Americi prodao malo iznad 200 primjeraka. To ukljucuje: narudbe comic-book shopova (preko Diamonda) te prodaje na Amazonu, eBayu i Comic-Conu.
Tesko je maloj izdavackoj kuci prosiriti rijec o necem novom u Americi. |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9577 Posts
Posted - 20/08/2015 : 22:49:55
|
Haha! A ti si bas slucajno pogledao na tu stranicu, tu scenu!   Da to je jedan jedini "negativni" popravak koji cemo napraviti u ovom serijalu. Prikazati to je bilo potpuno nepotrebno u Zagor stripu. Samo radi toga strip bi bio Mature u Americi sto bi bilo bezveze, jer ja sam npr. Zagora poceo citati sa 6 godina. Sve drugo su "pozitivni" popravci. Sad bas Legaz popravlja boju krvi u drugoj knjizi jer su je Talijani ostavili crnom.
Bio sam uvjeren da je do Repubblice.... |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
Posted - 20/08/2015 : 22:52:52
|
Nije Amerika ovaj put kriva, već vjerojatno Repubblica što je još jadnije.
Ne za Maradinu sisu sam ja "kriv" tj. ja sam odlucio to promjeniti jer smatram da to ne spada u Zagor strip. A kazem, to je jedini "negativan" popravak koji cemo napraviti u ovom serijalu. U drugim stripovima to ne bi dirao. Pogledaj samo Entropy vidi se cijela zenska anatomija. 
|
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
Posted - 20/08/2015 : 22:53:44
|
Bio sam uvjeren da je do Repubblice....
Da ne znas za to ne bi ti falilo. |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9577 Posts
Posted - 20/08/2015 : 22:57:22
|
Pa ne fali mi ni sada, niti mislim da to umanjuje kvalitetu izdanja koje stvarno izgleda svjetski. |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
Posted - 20/08/2015 : 23:32:00
|
Pa ne fali mi ni sada, niti mislim da to umanjuje kvalitetu izdanja koje stvarno izgleda svjetski.
Hvala, Deers! Nego nisam se uvrijedio. Vjeruj mi o toj odluci sam dosta razmisljao. Nista oko Zagija ne uzimam olako. (A mozda i ZS verzija naslovnice nije unutra tek tako. ) |
 |
|
Topic  |
|