Lijepo je vidjeti ubrzanje ali nadam se da mu razlog nije taj što neće biti preskoka VČ-a. Ludensovci, preskok je najbolje rješenje, razmislite još. Hvala
Ovo podsjeca na film "Tragaci"...scena kad John izlazi iz kuce...
Da! Lepo si to primetio.
Meni su na Teksu omiljeni tandemi autora: Nolitta/Fusco, Bosseli/Marcello i Segura/Ortiz. Tako da od ove epizode ocekujem dosta i siguran sam da ce biti odlicna, za oprostaj Marcella od serijala.
Pročitao. Za mene stripčina! Možda nisam neki dobar orijentir što se kritika tiče,ali počelo je jako dobro. Marcello kao i uvijek izvrstan na Texu. Leže mu prerija,konji i indijanci. Boselli fino razgranao priču,ima zanimljivih likova i njihovih sudbina. Stalno se zapitkujemo što će sada biti.
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Pročitao. Za mene stripčina! Možda nisam neki dobar orijentir što se kritika tiče,ali počelo je jako dobro. Marcello kao i uvijek izvrstan na Texu. Leže mu prerija,konji i indijanci. Boselli fino razgranao priču,ima zanimljivih likova i njihovih sudbina. Stalno se zapitkujemo što će sada biti.
To se traži od stripa... Kupio sam ga, još nije na redu za čitanje, mislim da ću sačekati kompletiranje, bojim se da ne zaboravim radnju do novog nastavka
Slazem se sa tobom da mora da bude preskok, ja bi licno najvise voleo na 600, medjutim sad citam na drugoj temi da je gazda Ludensa odlucio da nece biti preskoka :/ Sto se mene tice u tom slucaju ostajem samo na VC, nema smisla uzimati narednih par godina brojeve koje vec imam.
Pročitao također, nek ubrzaju i nastavak :-) Kao što kaže Leonid stripčina, jest kako je tema već viđena, ali dinamika i priča zasad super, ma pravi Tex!
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game