1. Blueberry 2. XIII 3. Corto Maltese 4. Blacksad 5. Lucky Luke 6. Umpah-Pah 7. Pustinjski Škorpioni 8. Lincoln 9. Rabinov mačak 10. Bruno Brazil 11. Brodolomci vremena 12. Usagi Yojimbo 13. Mladi Blueberry 14. Bone 15. Luc Orient 16. Garfield 17. Ana iz džungle 18. Iznogoud 19. Asterix 20. Brončano doba 21. Fort Wheeling 22. Gil Jourdan 23. Belladone 24. Mister Mačak 25. Bruce J. Hawker
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Isforsiran topic, isto ko i po pitanju Strip agenta, potaknut Top 25 euforiji koja je zavladala zadnjih dana. Bez veze..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Nemam ni ja ali bih sigurno imao Blueberryja da su ga izdavali u drugačijem formatu.
Hm, u kojem drugačijem formatu? Imamo tehnički odlično odrađene pojedinačne albume koji s obzirom na kakvoću i sadržaja i izrade nisu ni skupi. To je i najbolji i najprimjereniji način izdavanja stripova albumskog formata, jer su integrali nužno zlo za kojim se poseže zbog stanja na tržištu, kupovne moći, mogućnosti plasmana i ciljane publike.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Hm ... zapravo nemam niti jedan jedini strip u BG izdanju.
Ne mogu vjerovati da nemaš baš ništa Ni Blueberryja, ni Corta, ni Usagija, ni XIII, ni Blacksada, ni Kosmičke putnike (Brodolomce vremena), ni bilo što od stripovskog blaga božjeg. Pa ti kao veliki Texov fan bi morao imati barem Blueberryja!
01. Bruce J. Hawker 02. Buddy Longway 03. Belladone 04. Brončano doba 05. Cable 06. Bruno Brazil 07. Colby 08. Conan 09. Dampyr 10. Čuvar koplja 11. Fort Wheeling 12. Cartland 13. Brodolomci vremena 14. Largo Winch 15. Luc Orient 16. Moby Dick 17. Murena 18. Ramiro 19. Sophie 20. Tajni trokut 21. Tounga 22. Tajna povijest 23. XIII 24. Blueberry 25. Lucky Luke Šteta što prodaja nije bolja, imaju hrpu dobrih stvari koje su ostale nezavršene. Žao mi je Tajne povijesti, Longwaya i Dampyra koji je solidan serijal a nije zaživio u njihovom odličnom izdanju, ono što radi Veseli četvrtak je užas i tempo i kvaliteta nikakvi.
Nemam ni ja ali bih sigurno imao Blueberryja da su ga izdavali u drugačijem formatu.
Hm, u kojem drugačijem formatu? Imamo tehnički odlično odrađene pojedinačne albume koji s obzirom na kakvoću i sadržaja i izrade nisu ni skupi. To je i najbolji i najprimjereniji način izdavanja stripova albumskog formata, jer su integrali nužno zlo za kojim se poseže zbog stanja na tržištu, kupovne moći, mogućnosti plasmana i ciljane publike.
Meni su baš integrali najbolji mogući format za određene stripove, naravno, pod uvjetom da unutra idu i originalne naslovnice. Od kada sam vidio kako moćno izgleda Comanche odmah sam poželio nešto takvo i kod Blueberryja. Pojedinačni albumi od 50-ak stranica mi izgledaju neuvjerljivo a često i kao proizvod koji zbog toga nabija cijenu, stripovi s tako malo stranica nekako više pašu za kioske a za HC nešto što će biti impozantne debljine (što mogu kada sam slab na debeljuce).
Ne mogu vjerovati da nemaš baš ništa Ni Blueberryja, ni Corta, ni Usagija, ni XIII, ni Blacksada, ni Kosmičke putnike (Brodolomce vremena), ni bilo što od stripovskog blaga božjeg. Pa ti kao veliki Texov fan bi morao imati barem Blueberryja!
Ili neke od njih imam u drugom ruhu (drugi izdavac) ili se poput Blueberryja jos nisam odlucio da li c/b ili kolor. :D
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ovaj sistem 3/1 što ima Marketprint kod Bluberryja mi se više sviđa ali on je c/b pa također nisam siguran da li ga uzeti (a cijenom je dosta povoljan).
bluberija su pošteno izvukli do kraja ali sam toliko ljut zbog corta, gdje nisu dovršili sve u jednoj ediciji, nego su zadnja dva albuma izdali u drugoj, koju će nastaviti pitaj boga kad... da mi se jednostavno neda slagati listu bone, e to je dobro
if you tolerate this, then your children will be next
Ili neke od njih imam u drugom ruhu (drugi izdavac) ili se poput Blueberryja jos nisam odlucio da li c/b ili kolor. :D
Kolor, naravno! Samo s bojom je doživljaj nenad... mašan!
Blueberry XIII Asterix Lucky Luke Sillage Navis UW1 Kokaboora Bruno Brazil krapinjonci Buddy Longway Jonathan Cartland Lincoln Largo Winch Durango Moby Dick
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Kolor, naravno! Samo s bojom je doživljaj nenad... mašan!
Uzimam od BG, ali je po meni Blueberry dosta bolji cb.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
A ja sam u SNK prolistao svaki novi Marketprintov integral koji bi stigao, i više mi c/b nije sjedao. Sve gledam, listam i prevrćem, ali nije to to. Bit će da sam postao razmažen.
A ja sam u SNK prolistao svaki novi Marketprintov integral koji bi stigao, i više mi c/b nije sjedao. Sve gledam, listam i prevrćem, ali nije to to. Bit će da sam postao razmažen.
A možda si se i previše naviknuo na boju.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
1. Blueberry 2. Bruno Brazil 3. XIII 4. Corto Maltese 5. Brodolomnici vremena 6. Umpah-pah 7. Pustinjski škorpioni 8. Lucky Luke 9. Mladi Blueberry 10. Plave bluze 11. Blacksad 12. Marshall Blueberry 13. Lincoln 14. Blake i Mortimer 15. Iznogud 16. Ana iz džungle 17. Buddy Longway 18. Nataša 19. Bruce J. Hawker 20. Gil Jourdan 21. Luc Orient 22. Maslin Granko 23. Norbert i Kari 24. Asterix 25. Theodore Poussin