Author |
Topic |
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 19/01/2019 : 17:47:14
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by Markos
Jaki će se obradovati, a vi svi ostali, malo ozbiljnosti, molio bih. Možemo se šaliti na za to predviđenim topicima:)
To! Napokon Shang-Chi!
Inače, ja se ne zajebavam. Meni je velika želja vidjeti sve gornje naslove u domaćem izdanju.
Slottova She-Hulk je odlična, u istom duhu mi je i Palmiotti/Gray/Conner run na Power Girl. |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
Edited by - Witchblade on 19/01/2019 17:48:17 |
|
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3308 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 19/01/2019 : 18:27:42
|
quote: Originally posted by anto
ajde momci paljba sa moje teme sa tim bezveznim predlozima - znate već na šta mislim.
Moram da se složim ovde s Antoanom, znate i sami da te stvari ni u milion godina neće Fibra objaviti. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/01/2019 : 19:00:46
|
Dakle, nastavljam lobirati, do sada mi se uvijek isplatilo... Invincible. Nepobedivi ili Nepobjedivi. Svojevremeno izlazio kao svesčica NeOm u izdanju Lavirinta iz Srbije. I koliko god da sam se veselio danas svjetskoj i lokalnoj uspješnici Okružen mrtvima (The walking dead, Živi mrtvaci), Nepobedivi mi je bio jednako dobar. Za one koji ne znaju, Nepobedivi je Spider-man, ustvari ono što bi Spider-man trebao biti. Bez previše naive, bez prežvakavanje istih priča po stoti put, bez ustaljenog tijeka događaja, bez smrti ujaka Bena od kojeg su valjda samo Wajneovi više umirali...Nepobedivi je sirov, direktan, svjež, maštovit, surov, krvav, suptilan, šarmantan i tjera vas na čitanje, Kirkman u svojem najboljem izdanju. I kao takav debelo zaslužuje da ga netko izda i kod nas. Dobar je i za mlade i za stare i ne ispušta se iz ruku, a kada ispustite, kažete samo "jebote ovo rastura". Uz sve što sada već izlazi kod nas, zločin je ne izdavati Invincible-a. Postoje ljudi kojima je taj strip bolji od svih ostalih stripova, a meni je definitivno pri vrhu. Čitanje mi je stalo jer su strana izdanja postala jednostavno preskupa pa mi je ovo apsolutno prvo što bih volio vidjeti u domaćem izdanju... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 19/01/2019 19:01:33 |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27069 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/01/2019 : 00:40:17
|
quote: Originally posted by Red Marquis
ajde momci paljba sa moje teme sa tim bezveznim predlozima - znate već na šta mislim.
Moram da se složim ovde s Antoanom, znate i sami da te stvari ni u milion godina neće Fibra objaviti.
Pa mopže se pitati valjda A i to je i ontopic - čemu se nadamo u Fibrinim izdanjima |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3308 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 20/01/2019 : 01:10:53
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by Red Marquis
Moram da se složim ovde s Antoanom, znate i sami da te stvari ni u milion godina neće Fibra objaviti.
Pa mopže se pitati valjda A i to je i ontopic - čemu se nadamo u Fibrinim izdanjima
Pa postoje normalne želje, a ovih nekoliko Alien/Star Trek/SW postova je u rangu pitanja"hoće li Betmen hronološki, od prvog broja?".
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21292 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 20/01/2019 : 17:59:02
|
quote: Originally posted by mladjo
Pa mopže se pitati valjda A i to je i ontopic - čemu se nadamo u Fibrinim izdanjima
quote: Originally posted by Anto
Nazvao sam temu "Kojim stripovima se nadate ..." a ne "Koje stripove bi voleli da vidite u ..." kao što vidite,da bi izbegli navođenje svega i svačega što nam se dopada,već samo onoga što mislimo da postoji šansa da Markos uvrsti u Fibrin katalog,a voleli bi da vidimo to na "domaćem" jeziku.
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/01/2019 : 21:45:02
|
quote: Originally posted by Poli
Znaci, za sve ostalo je tu topic Markos nam se nesto ucutao... :D :D
Treba otvoriti topic"Kojim stripovima se nadate u Fibrinom izdanju, a Marko ih nikada neće izdati":))
Povlačim se taktički, živili/serbus:D |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 20/01/2019 : 22:13:12
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Dakle, nastavljam lobirati, do sada mi se uvijek isplatilo... Invincible. Nepobedivi ili Nepobjedivi. Svojevremeno izlazio kao svesčica NeOm u izdanju Lavirinta iz Srbije. I koliko god da sam se veselio danas svjetskoj i lokalnoj uspješnici Okružen mrtvima (The walking dead, Živi mrtvaci), Nepobedivi mi je bio jednako dobar. Za one koji ne znaju, Nepobedivi je Spider-man, ustvari ono što bi Spider-man trebao biti. Bez previše naive, bez prežvakavanje istih priča po stoti put, bez ustaljenog tijeka događaja, bez smrti ujaka Bena od kojeg su valjda samo Wajneovi više umirali...Nepobedivi je sirov, direktan, svjež, maštovit, surov, krvav, suptilan, šarmantan i tjera vas na čitanje, Kirkman u svojem najboljem izdanju. I kao takav debelo zaslužuje da ga netko izda i kod nas. Dobar je i za mlade i za stare i ne ispušta se iz ruku, a kada ispustite, kažete samo "jebote ovo rastura". Uz sve što sada već izlazi kod nas, zločin je ne izdavati Invincible-a. Postoje ljudi kojima je taj strip bolji od svih ostalih stripova, a meni je definitivno pri vrhu. Čitanje mi je stalo jer su strana izdanja postala jednostavno preskupa pa mi je ovo apsolutno prvo što bih volio vidjeti u domaćem izdanju...
dobar prijedlog potpisujem ga |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27069 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27069 Posts
|
bisley
Senior Member
Croatia
1193 Posts
Member since 08/06/2005 |
|
Bosko
New Member
Croatia
152 Posts
Member since 16/11/2018 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27069 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21292 Posts
Posted - 21/01/2019 : 16:13:09
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Dakle, nastavljam lobirati, do sada mi se uvijek isplatilo... Invincible. Nepobedivi ili Nepobjedivi. Svojevremeno izlazio kao svesčica NeOm u izdanju Lavirinta iz Srbije. I koliko god da sam se veselio danas svjetskoj i lokalnoj uspješnici Okružen mrtvima (The walking dead, Živi mrtvaci), Nepobedivi mi je bio jednako dobar. Za one koji ne znaju, Nepobedivi je Spider-man, ustvari ono što bi Spider-man trebao biti. Bez previše naive, bez prežvakavanje istih priča po stoti put, bez ustaljenog tijeka događaja, bez smrti ujaka Bena od kojeg su valjda samo Wajneovi više umirali...Nepobedivi je sirov, direktan, svjež, maštovit, surov, krvav, suptilan, šarmantan i tjera vas na čitanje, Kirkman u svojem najboljem izdanju. I kao takav debelo zaslužuje da ga netko izda i kod nas. Dobar je i za mlade i za stare i ne ispušta se iz ruku, a kada ispustite, kažete samo "jebote ovo rastura". Uz sve što sada već izlazi kod nas, zločin je ne izdavati Invincible-a. Postoje ljudi kojima je taj strip bolji od svih ostalih stripova, a meni je definitivno pri vrhu. Čitanje mi je stalo jer su strana izdanja postala jednostavno preskupa pa mi je ovo apsolutno prvo što bih volio vidjeti u domaćem izdanju...
dodajem i ja na spisak želja Nepobedive,i to na sam vrh - ako je jednako napeto i dramatično kao WD,a ne sumnjam u Obijeve reči,to je prosto mastmasthevuša. A i ovo mi dobro zvuči " Nepobedivi je Spider-man, ustvari ono što bi Spider-man trebao biti. Bez previše naive, bez prežvakavanje istih priča po stoti put, bez ustaljenog tijeka događaja, bez smrti ujaka Bena od kojeg su valjda samo Wajneovi više umirali...Nepobedivi je sirov, direktan, svjež, maštovit, surov, krvav, suptilan, šarmantan i tjera vas na čitanje"
Uostalom,potražiću Lavitintovo izdanje da vidim na šta liči strip
edit:opa,izdato je 12 svesčica,dva cela trejda - odlično!
edit edit:napolju je zadnji 26.trejd;znači već ima materijala za 3 omnibusa - mada bi tu bio problem što je strip u boji,pa bi omnibus košta u p.materinu.
|
Edited by - anto on 21/01/2019 16:25:41 |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5046 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
shalilo6
Average Member
Croatia
554 Posts
Member since 30/03/2017 |
Posted - 21/01/2019 : 16:56:04
|
Skrušeno ispovijedam sve svoje grijehe i obećavam da ću se popraviti i više neću griješiti.
P.S. Monster and Madman ( Niles/ Worm) |
Beware the Jabberwock, my son! |
|
|
boddhisatva
Senior Member
Croatia
1315 Posts
Member since 08/01/2013 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21292 Posts
Posted - 21/01/2019 : 17:38:07
|
quote: Originally posted by shalilo6
Skrušeno ispovijedam sve svoje grijehe i obećavam da ću se popraviti i više neću griješiti.
P.S. Monster and Madman ( Niles/ Worm)
+ tri očenaša i pet marijo djevo! |
|
|
boddhisatva
Senior Member
Croatia
1315 Posts
Member since 08/01/2013 |
|
shalilo6
Average Member
Croatia
554 Posts
Member since 30/03/2017 |
Posted - 21/01/2019 : 18:02:49
|
quote: Originally posted by shalilo6
P.S. Monster and Madman ( Niles/ Worm)
+ tri očenaša i pet marijo djevo!
. |
Beware the Jabberwock, my son! |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6340 Posts
Member since 05/12/2016 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 25/01/2019 : 21:26:05
|
markos se u frančiji divio corbenu pa eto, bilo što od njegovih starih radova bi me razveselilo ali to je navodno, iz nekih razloga, gotovo nemoguće otkupiti pa može onda i nešto novo, a što je dobro |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
kifi
Junior Member
447 Posts
Member since 30/10/2005 |
|
Topic |
|