Uvod i sve ostalo potrebno, da ova guscarica ne pise previse, nalazi se na originalnom topicu, gdje se jos mislilo da je evolucija jedina istina. Sad imate evoluciju s naslovom istim, samo iz zenskog ugla. Izvolite, nastavite
edit:
Dobro jutro Ne dogodi se često da prvim klikom na forumu dođem u punisher tražiti svoje ime na crvenoj listi. Nema ga. Znači da je tema o evoluciji otvorena i sve vam piše u manhunterovim pravilima, samo je lakše ovdje kuknjavom, o svom zlu koje je nekoga snašlo, danima pisati, nego se usuditi.
Naslov je taki kaki je, stinky mu je kumovao, jer sam se s njim sinoć dobro zabavljala na temu evolucije muškaraca. I kako to obično biva, tema o evoluciji u naslovu ima purane, ni dužna ni kriva. Ime se lako promijeni, ovisno o razvoju situacije i stupnju evolucije u razvoju purana u nešto plemenitije.
Originally posted by manhunter
Već sam par puta napisao murdocu: topic nije zaključan zbog same teme (da je tako ne bih i ja sâm u njemu aktivno učestvovao u njemu). Da budemo načisto sa tim. Murdocu verovatno odgovara ova druga verzija, zločesti moderator teroriše nevine forumaše dok oni fino jašu u sedlu dok im vetar mrsi kosu...
Istina je sledeća: SVAKO može da otvori novi topic o evoluciji. Bilo ko. Ali pod onim smernicama koje sam naveo: otvarač topica je istovremeno i moderator istog. Nema uvreda, niti insinuacija. Sagovornik se poštuje, bez obzira kakve "nebuloze" pisao. Pa i da neko napiše da veruje da je Zemlja stara 6000 godina, to je njegovo mišljenje. Ili pokušate da ga činjenicama ubedite, bez podsmeha i sličnog, ili ne reagujete na njegov post. I nema drugog. Samo zbog toga je taj topic zaključan, ni zbog čeg drugog.
Ako se murdocu ili bilo kome ne sviđaju ovako nenormalni i nerazumni uslovi, imate na indexu fini forum gde možete da jašete na ovu i slične teme. A ovde dođite da pričate o stripovima. Tu nema nekih veliki ograničenja.
Inace, lijepo bih zamolila nekog od moderatora, ako im nije problem, da obrisu prva tri posta, nakon uvodnog posta. Kraseva cimpanza treba biti prvi post jer prvi ima veze s temom, sto je bitno. Hvala:)
Eto, sad imamo odakle krenuti do novih destinacija. A mozda i Krasu malo pomoci da na sebe gleda bez tih kompleksa, da je isti medju jednakima, da se prestane iza kompleksa sakrivati i da sam sebe pocne cijeniti barem koliko ga cijenim ja. Svi smo goli ispod koze i svi smo jednom dopuzali iz Oceana. Svi smo ovdje duse, bica virtualna i svi smo isti medju jednakima.
Voljela bih da u tom duhu bude prihvacena ova nasa tema.:)
Naravno . Za mene je knjiga Porijeklo vrsta ono sto je za neke izmedu nas Biblija. Nisam skeptik vec jednostavno propitujem i nisam zadovoljan odgovorima koji u mojim ocima ne drze vodu. Uz sve to sam i vuk samotnjak i nemam apsoolutno nikakvu potrebu za dinamikom grupe. Propitujem konstantno cak i stvari sa cijim sam odgovorima jucer bio zadovoljan. Parabola i krivulja znanja nije zatvoreni krug, i vjerovatno nikad nece dostici tu konstantu. Bog za mene nikad nije postojao,no vrata su mu jos uvijek odskrinuta. To je moj mentalni sklop, mozda ne jednostavan,ali ne i pokoran.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Mozda je stvarno trebala nova tema, da se stane na loptu i krene iz pocetka. I ti sam da se udaljis od nametnutog pritiska stare teme i rasterecen progovoris.
Sad si mnogo blize sebi, samo da znas. Mislim da to shvacas i da ti ne treba reci da se ponovo procitas. :)
Edit: a ja sam svakim danom sve bliza istini da je covjek poput vinove loze i to mi se stalno mislima provlaci i sve se povezuje u jednu nit. I nije to nikakvo epohalno otkrice. Samo zrnce mudrosti i ponesto znanja oko odrzavanja vinograda. Vidjet cete, tako je jednostavno povezati lozu i ljudsko bice.:)