no, da kažem koju imam dosta zamjerki na scom (ha, uvijek se nađe), smeta i tvoja pasivnost i svjetonazor i životna filozofija itd., ali opet, nekako se gura sve to, pa se pojavljuju i dobre stvari
prije 14 godina mi je, ili, imao sam jedan neposredniji odnos, čak sam umaštao prijateljski. odonda mi je splasnula naivnost i sada sa hladne, svemirske, distance gledam scom. a prijateljski i strasno onih par stvari koje me tu zanimaju.
"Mali" se mijenja kako se mijenjamo i mi, odrasta i sazrijeva (ili "sazrijeva") s nama, ovisno o nama je prgav ili duhovit, hiperaktivan ili lijen, sućutan ili agresivan, ozbiljan ili neozbiljan, filozofičan ili pulpovski usmjeren... i naše male kaplje pomažu ga tkati.
Anyway, sretan mu rođendan!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Za mnoge koji se rode ponekad pomislimo da je bolje da se nisu ni rodili. Ali ovom tinejdžeru želim dug,sretan i nadasve zdrav život. Sretan rođendan....
Super si ti napredovao, markuse, za nekoga ko pre osam godina doslovno nije znao ko je Moebius, danas si izdavač najvrednijeg izdanja tog autora na ovim prostorima. Lepo je videti da su ljudi spremni da uče i doprinose zajednici na ovakav način.