Author |
Topic |
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 06/12/2015 : 20:58:48
|
quote: Originally posted by KRAS
Svi smo mi vlasnici zagora..ja ulazem u zagora vec 30godina..kakva sad autorska prava kakvi bakraci
Naravno da jesmo! Evo ja ti npr. imam potpis čika Galliena osobno, sa "Mafesta 2009". To ti je kvazi "blanko odobrenje i pravo" na sve što poželiš, bez da bilo koga moraš pitati.
|
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 07/12/2015 : 00:17:40
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by ddeki
Ovaj poster ce da krasi zid moje sobe. I da... nemam autorsko pravo za ovaj poster ali sam ga ipak napravio, pa me ti 1euro tuzi kod Brus Lija.
Zar nije njegov sin Brandon naslijedio sva autorska prava od starog.
Ne znače njemu puno ta prava, pogotovo otkad je dobio metak na snimanju 'The Crow' |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25506 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/12/2015 : 07:08:50
|
quote: Originally posted by 1Euro
kalendari su super, ali ako nisu plačena prava, onda je to obična piraterija i kao takva zabranjena na forumu
Vidi ko se javlja... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 07/12/2015 : 08:36:14
|
quote: Originally posted by wolf
Ovaj poster ce da krasi zid moje sobe. I da... nemam autorsko pravo za ovaj poster ali sam ga ipak napravio, pa me ti 1euro tuzi kod Brus Lija.
Ne znače njemu puno ta prava, pogotovo otkad je dobio metak na snimanju 'The Crow'
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19766 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/12/2015 : 08:56:23
|
quote: Originally posted by manhunter
kalendari su super, ali ako nisu plačena prava, onda je to obična piraterija i kao takva zabranjena na forumu
Vidi ko se javlja...
Manhuntere, kako je ovo drugacije od onoga kad je clan CUVAM STARUDIJE prodavao magnete, pa kad je na njega nastala hajka koju si ti podrzao? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 07/12/2015 : 08:58:23
|
quote: Originally posted by wolf
Ne znače njemu puno ta prava, pogotovo otkad je dobio metak na snimanju 'The Crow'
Ma znam, mala sala na njegov racun. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
1Euro
Advanced Member
12516 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 07/12/2015 : 09:02:27
|
Vidi ko se javlja...
može neko pojašnjenje? Šta sam ja to krivo rekao?
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12516 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 07/12/2015 : 09:03:02
|
quote: Originally posted by tinton
Vidi ko se javlja...
Manhuntere, kako je ovo drugacije od onoga kad je clan CUVAM STARUDIJE prodavao magnete, pa kad je na njega nastala hajka koju si ti podrzao?
+1 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25506 Posts
Posted - 07/12/2015 : 12:37:21
|
quote: Originally posted by tinton
Vidi ko se javlja...
Manhuntere, kako je ovo drugacije od onoga kad je clan CUVAM STARUDIJE prodavao magnete, pa kad je na njega nastala hajka koju si ti podrzao?
Ja sam samo rekao "Vidi ko se javlja" čoveku koji je hteo da švercuje zlato poštom, da istražuje tuđe tavane i podrume pod izgovorom "da sakuplja stari papir", a da onda nađene ZS stripove prodaje za više stotina evra...Čoveku koji je hteo da podvodi devojke iz Ukrajine i sl.
Za ovo ostalo, nisam zauzeo stav. Mada se sećam da je sam pristup člana Čuvam starudije bio dosta drugačiji. Ovaj topic ide pod ključ za sada, status ćemo rešiti blagovremeno. |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25506 Posts
Posted - 07/12/2015 : 19:52:23
|
Inače, ddeki me je još juče kontaktirao i rekao da se topic zaključa ako se kosi sa pravilima. I izvinio se ako je neko pravilo prekršio. |
|
|
|
Topic |
|