forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Gentleman
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 35

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/01/2016 : 23:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Znam za ovu temu vec kojih tjedan dana, pa da napisem da sam veceras bio u "Harrods"-u u Londonu i to je mjesto raj za sve, ali pogotovo one dubokih dzepova.
Klijentela je iskljucivo pre-pre-imucna i jos nisam vidio toliko bogatstva na jednom mjestu.
Aston Martini, Cartier, Tiffany, da ne nabrajam, basnoslovne sume od kojih se vrti glava...
Sto se tice gentlemanstva, kavalirstine koja mi nije strana naisla je na odaziv osmjeha damica i gospodja na samo "good Evening!" i na poneko pridrzavanje vrata.
Odjeca za "gentlemane" je preskupa, doduse ima u gradu puno krojaca i trgovina sa vec gotovim odijelima po londonskoj modi i te zadnje su povoljnije nego
u Harrodsu.
Odijelo ne cini covjeka, vec bogatstvo karaktera i sarma, bez toga covjek i u najskupljem odijelu je samo sitna dusa koja prolazi pokraj drugih napirlitana.
Interesantan je London.... biti gentleman da, ali "Dandy" (kicos) ne!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 14/01/2016 00:17:57
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/01/2016 : 16:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Gospodo, znam da znate i nemojte mi muljati ovdje.
Kako sam nova, trebaju mi linkovi da si odaberem neki sajt na kom se dejtaju žene. Ne znam drugačije, to ne piše nikome na čelu, dakle treba mi link na kom ću se, zajedno s vama upustiti u upoznavanje i dejtanje sa ženama.
Ovo pišem ovdje jer je tema čitana pa ćete ovdje brže vidjeti.
Može link i na pm, ukoliko nitko ne želi priznati kamo zalazi.
Voljela bih još danas, ako je moguće, da izvidim kamo ti linkovi vode.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 14/01/2016 16:50:43
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 14/01/2016 : 17:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Znam za ovu temu vec kojih tjedan dana, pa da napisem da sam veceras bio u "Harrods"-u u Londonu i to je mjesto raj za sve, ali pogotovo one dubokih dzepova.
Klijentela je iskljucivo pre-pre-imucna i jos nisam vidio toliko bogatstva na jednom mjestu.
Aston Martini, Cartier, Tiffany, da ne nabrajam, basnoslovne sume od kojih se vrti glava...
Sto se tice gentlemanstva, kavalirstine koja mi nije strana naisla je na odaziv osmjeha damica i gospodja na samo "good Evening!" i na poneko pridrzavanje vrata.
Odjeca za "gentlemane" je preskupa, doduse ima u gradu puno krojaca i trgovina sa vec gotovim odijelima po londonskoj modi i te zadnje su povoljnije nego
u Harrodsu.
Odijelo ne cini covjeka, vec bogatstvo karaktera i sarma, bez toga covjek i u najskupljem odijelu je samo sitna dusa koja prolazi pokraj drugih napirlitana.

Si stvano u londonu ?, za tri-cetiri tjedna evo me tamo, ajmo se naci

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 14/01/2016 : 17:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
čarli,odi na iskricu.ima svega,ko švedski stol,samo biraš.ak tamo ne nađeš nekog za ševu,nećeš nigdje.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/01/2016 : 17:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

čarli,odi na iskricu.ima svega,ko švedski stol,samo biraš.ak tamo ne nađeš nekog za ševu,nećeš nigdje.

a ne bi ja odmah ševu, ima nešto finije? onak, upoznavanje..druženje..pa nisam psihički odn. u duši, već po odluci lezbijka ne mogu odmah u akciju, kaj ti je? improvizirat ću u početku..
pouzdam se i u vas, braćo moja mila, da ćete mi pomoći savjetima oko žena i tako toga..
Nikad u životu nisam bila na iskrici. Dođe mi da pitam nekog bi li pod ruku samnom išao da me otprati..

edit: evo našla.. http://www.iskrica.com/

zanima me ima li opcija da onemogućim kontakte s muškarcima a da mogu chatat samo sa ženama? pitam prije registriranja jer ako ne može onda ništa, idem tražit dalje..

Edited by - Just_Charlie on 14/01/2016 17:23:39
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 14/01/2016 : 17:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
a što ne bi odma na ševu?pa nećeš u njoj kupus kiseliti.a moš se i družit na iskrici,ako ti je do toga

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/01/2016 : 17:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

a što ne bi odma na ševu?pa nećeš u njoj kupus kiseliti.a moš se i družit na iskrici,ako ti je do toga

da mi je do ševe onda sam mogla i strait ostati.
idem postati lezbijka. za to ne treba odmah prenagliti.

Edited by - Just_Charlie on 14/01/2016 17:26:24
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 14/01/2016 : 17:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
ako je tako...poštujem.evo jedan prigodni

mujo sjedi satima pripit u kavani.odjednom primjeti dvije djevojke kako sjede u separeu.otetura do njih i pitaih:
-djevojke,jeste same?za neko pićence možda?
odgovori jedna od njih:
-dečko,mi smo ti lezbijke
-a šta vam to znači lezbijke? pita mujo_
-pa mi ti ne volimo kitu,ne volimo da nas muškarci pipaju,volimo lizat sise i pice.
mujo se oduševljeno okrene prema konobaru i kaže:
-momak,daj tri pive za nas tri lezbijke

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/01/2016 : 17:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

ako je tako...poštujem.evo jedan prigodni

mujo sjedi satima pripit u kavani.odjednom primjeti dvije djevojke kako sjede u separeu.otetura do njih i pitaih:
-djevojke,jeste same?za neko pićence možda?
odgovori jedna od njih:
-dečko,mi smo ti lezbijke
-a šta vam to znači lezbijke? pita mujo_
-pa mi ti ne volimo kitu,ne volimo da nas muškarci pipaju,volimo lizat sise i pice.
mujo se oduševljeno okrene prema konobaru i kaže:
-momak,daj tri pive za nas tri lezbijke

ako budeš dobar kompić pa mi zatrebaš, podijelim tu svoju lozinku s tobom da mi žene proskeniraš, kakti da mi savjet daš., pa usput pasi ko tele na ispaši.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/01/2016 : 18:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Gospodo, još jedna molba da mr murdocu poručite da tu ne oteže papke po forumu već ako misli nek već jednom doista i misli i nek okine.

premda imam jedan citat kao odgovor na Jesenjinovo "Doviđenja" kad je nakanio već doviđenjati se..koji mi je baš i uvijek u glavi da njime nekog opalim po glavi:

Naš je planet radostima ubog nešto.
Treba otimati radost danima što bježe
Na svijetu umirati nije teško
Stvarati život daleko je teže.

pametnom dosta. inaf manki biznis.

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 14/01/2016 : 18:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

a što ako se razočaraš i na tom polju? što ćeš onda?

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 14/01/2016 : 18:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gospodo, još jedna molba da mr murdocu poručite da tu ne oteže papke po forumu već ako misli nek već jednom doista i misli i nek okine.

premda imam jedan citat kao odgovor na Jesenjinovo "Doviđenja" kad je nakanio već doviđenjati se..koji mi je baš i uvijek u glavi da njime nekog opalim po glavi:

Naš je planet radostima ubog nešto.
Treba otimati radost danima što bježe
Na svijetu umirati nije teško
Stvarati život daleko je teže.

pametnom dosta. inaf manki biznis.

Mala moja pametnica, nisi kaput sa dva lica, niti sam ja izmaglica u umu tvom

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 14/01/2016 18:52:11
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/01/2016 : 20:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Si stvano u londonu ?, za tri-cetiri tjedna evo me tamo, ajmo se naci

Jesam! Jos sutra. Obilazak muzeja Natural History Museum i Science Museum.
Nahodao se od Paddingtona,Craven Road i Craven Hilla do Nothing Hilla, doduse nije bio market danas vec je sutra. Pa preko Hyde Parka do blizine Victoria stationa gdje sam odsjeo.
Ja cu opet u London doci u buducnosti jer je stvarno cool da ga ne moze nijedan grad nadmasiti.
Imam jos samo Skotsku obici tako da sam sa ovim otocnim djelom Europe zavrsio.
Hvala na pozivu!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 14/01/2016 21:01:20
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 14/01/2016 : 22:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Nema na cemu Peter Pan

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/01/2016 : 05:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

quote:

quote:

a što ako se razočaraš i na tom polju? što ćeš onda?

vidiš, dobro pitanje. Jesam li se ja uopće razočarala na prvom polju, ne vjerujem. Umorila sam se. Ovo mi je godišnji odmor, moj mozak je pušten da slobodno luta pašnjacima, otkrih to slučajno, u hodu neki dan..genijalan osjećaj, otkriven taj portal u drugu dimenziju koja briše prvu. Nisu iste emocije, one su ostale negdje u međuprostoru jer se niti ne preklapaju. Ako mozak shvatiš kao računalo, malo se poigraš algoritmima i dobiješ potpuno novu aplikaciju.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/01/2016 : 07:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=G1n3-OH0r8k&feature=youtube_gdata_player

Ovo je prelijepa pjesma i uvijek ce to ostati. No, u njoj mi svaki od gospode koji su me voljeli prica o sebi, doslovno mi govore sto ce mi se zbog toga desiti i cujem njihov sapat na kraju:"run baby, run! To stand still. Run!.."
Na kraju ove pjesme sam ja, koja im se naklonim za svu ljubav i dobrotu koju su mi zeljeli..Zeljeli, kazem, jer drugacije nisu znali. I tu zapocinjem sa nekom novom pjesmom, premda ne slusam nista drugacije, nakon mog budjenja kao lezbijka.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/01/2016 : 16:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Zasto izmisliti realnost u kojoj grizemo sami svoj rep, zasto umrijeti da bi opet zivjeli, i zasto biti svoja kopija u necijem tudem izlogu..uhhhuuhuu..
Gentleman..je obrnuta proporcija od toga..a ja jesam i uvijek cu biti Gentleman ili pak odraz u ogledalu...istoga.
Jebi se ..sa svim tvojim aplikacijama i pokusajima da tuda budes...bas..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/01/2016 : 21:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Zasluzujes samar za svaki put koji ovo izvedes..i svaki put nasjednem jer ne znam koji je onaj pogodjeni .

Edited by - Just_Charlie on 16/01/2016 22:07:13
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/01/2016 : 22:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
To je onaj oslobodeni..
Sorry , nece se vise dogoditi, tebi kapa do poda .

zaplesi

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/01/2016 : 22:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Danas se vratio iz Londona.. bilo je lijepo biti dio metropole.. biti na izvoru gentlemanstva koji svaki dan pomalo odumire...
Zaradio sam nekoliko osmijeha damica koje su zamisljeno i ocajno trazile neku filmsku romansu nalik "Nothing Hill" filmu...
Grad u koji bih se opet vratio...

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/01/2016 : 00:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

To je onaj oslobodeni..
Sorry , nece se vise dogoditi, tebi kapa do poda .

zaplesi

Zorane.. vrijeme je.

Oslobodi se, ali na moj način.
Idemo pobijediti vrijeme.

Laku noć ti želim.

Laku noć forume, oprostite na uzurpiranju teme, nužda ne pita.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 17/01/2016 : 07:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Danas se vratio iz Londona.. bilo je lijepo biti dio metropole.. biti na izvoru gentlemanstva koji svaki dan pomalo odumire...
Zaradio sam nekoliko osmijeha damica koje su zamisljeno i ocajno trazile neku filmsku romansu nalik "Nothing Hill" filmu...

Imaš još koje slike?

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 17/01/2016 : 10:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

quote:

Imaš još koje slike?

Stavit cu u topic "ultimate Dyd" i "figure,bustovi i slicne rekvizite" i u Tuttin "grad"...

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/01/2016 : 14:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Risar_69

quote:

Imaš još koje slike?

Stavit cu u topic "ultimate Dyd" i "figure,bustovi i slicne rekvizite" i u Tuttin "grad"...

Stavi ovdje...vidis da si zlatan vrijedan za ovaj topic u moru budalastina, potpikivanja i ostaloga...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/01/2016 : 16:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page
Page: of 35 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.32 seconds. Snitz Forums 2000