Author |
Topic  |
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 13/01/2016 : 18:58:18
|
quote: Originally posted by Tonka24
ps:slobodno ubaci sto god smatras da ovdje ide 
http://i67.tinypic.com/b9gm0w.jpg
sad vidim sliku, prešla ma lptp s moba,bilo mi sitno. Postajem neozbiljna i zabavno mi je sve od kad sam lezbijka i sretnija sam kao nikada..ali ti moram reć da što tema odmiče dalje, meni ovi tvoji gentlemani postaju sve više antipatični, ukočeni, uštogljeni ko štavljena kravlja koža na podu ispred kreveta i to uzvišeno tituliranje, al bi ja to spustila s tronošca..
Igore, pali Zetora idemo uzorati jednu njivu i posijati nešto ovcama za ispašu. 
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 13/01/2016 : 19:06:28
|
baš si prava neznalica,ne ore i ne sije se po zimi.budemo na proljeće. paš vidit šta je đentlmen
|
Vamos a la playa tralalalala |
Edited by - igor 12 on 13/01/2016 19:07:24 |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 13/01/2016 : 19:22:24
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
sad vidim sliku, prešla ma lptp s moba,bilo mi sitno. Postajem neozbiljna i zabavno mi je sve od kad sam lezbijka i sretnija sam kao nikada..ali ti moram reć da što tema odmiče dalje, meni ovi tvoji gentlemani postaju sve više antipatični, ukočeni, uštogljeni ko štavljena kravlja koža na podu ispred kreveta i to uzvišeno tituliranje, al bi ja to spustila s tronošca..
A lude male  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 13/01/2016 : 19:33:15
|
quote: Originally posted by Amos
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by fikus
postati gentleman ne možeš, ili jesi ili nisi možeš se naučiti ponašati tj. glumiti kao Tonka ionako su te riječi, gentleman i kavalir, izmislile žene da nam se smiju iza leđa dok se glupiramo i izvodimo te pizdarije Inače, gentle man - u prijevodu mlakonja, pička kavalir - od francuskog cheval iliti konjina
Ja san prije nekih godinu-dvi, osin šta san ispa mlakonja, pička i konjina ispa i pervertit. Izlazimo iz firme kolegica, kolega i ja, i ja onako naivno kako su me naučili mama i tata otvorin vrata i pustin kolegicu(cca 27-28 godina) da izađe prva. Njezina reakcija je bila "Boga ti šta smo kulturni", na šta joj je kolega koji je s nama izlazija reka da nisan ja pristojan nego to radin da bi joj vidija dupe. Naravno da "dama" nije skužila zajebanciju, i da joj je otvaranje vrata ili pridržavanje kaputa totalno neprihvatljivo. Tezu da joj gledam dupe je prihvatila bez problema, bez obzira šta neznam odakle joj ideja da bi baš njeno dupe meni bilo interesantno.
Stari, ta kolegica je žešći primitivizam kad ne zna cijeniti pristojnost. Najprije te isprda što si pridržao vrata, a onda i priča oko dupeta.
Iz mog iskustva je da su dame obično polaskane kada im se naprave takve učtive geste.
ti nisi živija u Splitu jelda?  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 13/01/2016 : 20:00:42
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
I charlie...nisu vazni tipovi vazno je sto nose...to zelim slikama pokazati  |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/01/2016 : 20:26:14
|
I charlie...nisu vazni tipovi vazno je sto nose...to zelim slikama pokazati 
osobno sam upoznala nekoliko muškaraca koji su bili jako goli i mogla bih se zakleti da su bili pravi gentlemani.
prestani me zbunjivati na ovoj temi.   |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/01/2016 : 20:28:14
|
quote: Originally posted by igor 12
to ti se sve na jesen radi.a drvosječa...ne usudim se više.još od preklani.krao sam drva u susjedovoj šumi pa me uhvatio.alaj su s sjekire bacale i traktor na brzinu palio.sva sreća pa me nije prepozno.ali nešto sluti,čim na moje dobro jutro nešto ispod brka promunđa.
prvo pravilo gentlemanskog razbojništva: -kradi od države, ne od susjeda. -podmitit ćemo lugara.  |
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 13/01/2016 : 20:35:32
|
ja kolko znam, a ono što znam, malo znam, ali znam... žene i zmije treba u glavu udarat.jedina je razlika što žene to obožavaju dok zmijama nije baš nešto... što ženu više vređaš više te voli...
i da..kaput od dve iljade eura pali kod žena...više nego išta. materijaluše |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13021 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 13/01/2016 : 20:40:40
|
quote: Originally posted by KRAS
ja kolko znam, a ono što znam, malo znam, ali znam... žene i zmije treba u glavu udarat.jedina je razlika što žene to obožavaju dok zmijama nije baš nešto... što ženu više vređaš više te voli...
i da..kaput od dve iljade eura pali kod žena...više nego išta. materijaluše
Kad je *ebeš voli te, kad je voliš *ebe te. :P |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 13/01/2016 : 20:46:34
|
Istina, samo se ne slažen da ih triba u glavu, i nikad kad je lito. Onda svi znaju jer se vidi. Triba ih tuć di se ne vidi. Bedra recimo, ili priko leđa. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 13/01/2016 : 21:05:23
|
Dok nađeš takvog u našim robnim kućama već stigne ljeto pa joj više ni ne treba. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
Edited by - DODSFERD on 13/01/2016 21:05:52 |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 13/01/2016 : 21:10:01
|
Istina, samo se ne slažen da ih triba u glavu, i nikad kad je lito. Onda svi znaju jer se vidi. Triba ih tuć di se ne vidi. Bedra recimo, ili priko leđa.
pa, sad ovaj nisam mislio doslovno, a znam da ni ti nisi mislio..ali eto čisto da se ispoštuje zakon. pogotovo u ovim napet momentima za žene sa zapada..ne treba ih fizički udarat u glavu, naravno..jer je to protivzakonito...ženu treba raspametiti. svesti sa uma.to je ta čar..istom mjerom uzvratiti |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 13/01/2016 : 21:20:52
|
Istina, samo se ne slažen da ih triba u glavu, i nikad kad je lito. Onda svi znaju jer se vidi. Triba ih tuć di se ne vidi. Bedra recimo, ili priko leđa.
pa, sad ovaj nisam mislio doslovno, a znam da ni ti nisi mislio..ali eto čisto da se ispoštuje zakon. pogotovo u ovim napet momentima za žene sa zapada..ne treba ih fizički udarat u glavu, naravno..jer je to protivzakonito...ženu treba raspametiti. svesti sa uma.to je ta čar..istom mjerom uzvratiti
Slažen se. I to ne moraju bit bunde, ogrlice ili 23cm. Ignoriranje je besplatno a jednako pali. Ja san jednu ignorira dobre dvi godine, al se ova uvatila ka pit bull. Na kraju nas evo 18 godina skupa.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
Just_Charlie