Author |
Topic  |
fikus
Senior Member

1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 13/01/2016 : 12:36:20
|
postati gentleman ne možeš, ili jesi ili nisi možeš se naučiti ponašati tj. glumiti kao Tonka ionako su te riječi, gentleman i kavalir, izmislile žene da nam se smiju iza leđa dok se glupiramo i izvodimo te pizdarije Inače, gentle man - u prijevodu mlakonja, pička kavalir - od francuskog cheval iliti konjina
|
always progressive, never conventional! |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 13/01/2016 : 13:26:14
|
quote: Originally posted by fikus
postati gentleman ne možeš, ili jesi ili nisi možeš se naučiti ponašati tj. glumiti kao Tonka ionako su te riječi, gentleman i kavalir, izmislile žene da nam se smiju iza leđa dok se glupiramo i izvodimo te pizdarije Inače, gentle man - u prijevodu mlakonja, pička kavalir - od francuskog cheval iliti konjina
Slazem se 100 % gentleman se ne postaje vec se rađa, a mozes postupno postajati ako si u odredenom perioodu zivota to tek otkrio na sebi. Recimo otkako znam za sebe, uvjek sam tezio nekakvoj pristojnosti, pomoci drugima i disciplini...samo nisam sve do sada znao sto bi to moglo biti. Tako da ovo da ja glumim pada u vodu  A ostalo sto je napisano...ah sto reci svatko ima izbor, netko gentleman, netko mlakonja a netko konjina...sto je dopusteno jupiteru nije volu. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 13/01/2016 : 13:28:07
|
quote: Originally posted by igor 12
ne kužim i dalje.jel trebam obuć ermenegildo zenda odijelo,navuć najskuplje pačotice,stavit pet kila gela u kosu,otić na pješački,uvatit neku babu za ruku(pa makar se i otimala)i prevest je prek ceste?pa sve to mogu i u starim trapkama i spitki
Gentleman ne stavlja gel vec lak  |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 13/01/2016 : 13:38:34
|
quote: Originally posted by Tonka24
ne kužim i dalje.jel trebam obuć ermenegildo zenda odijelo,navuć najskuplje pačotice,stavit pet kila gela u kosu,otić na pješački,uvatit neku babu za ruku(pa makar se i otimala)i prevest je prek ceste?pa sve to mogu i u starim trapkama i spitki
Gentleman ne stavlja gel vec lak 
dobro da sam presla u lezbijke inace bi sad zavapila gdje su meni nestali moji pravi muskarci?! Gdje?!!
Ovako mi svejedno. Spasila sam se na vrijeme 
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 13/01/2016 : 13:44:56
|
A mogu li ja bit đetelmen budući san ćelav pa koristin polir pastu? |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 13/01/2016 : 13:48:52
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
dobro da sam presla u lezbijke inace bi sad zavapila gdje su meni nestali moji pravi muskarci?! Gdje?!!
Ovako mi svejedno. Spasila sam se na vrijeme 
Samo u posebnim prigodama...eeee kako znate izvuci na krivi put cudo ste  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 13/01/2016 : 13:49:50
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
A mogu li ja bit đetelmen budući san ćelav pa koristin polir pastu?
Pa s vremena na vrijeme i ja se znam izbrijati,ali nisam probao s pastom...ne znam probaj s onom za cipele  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 13/01/2016 : 13:54:24
|
Ja san prije nekih godinu-dvi, osin šta san ispa mlakonja, pička i konjina ispa i pervertit. Izlazimo iz firme kolegica, kolega i ja, i ja onako naivno kako su me naučili mama i tata otvorin vrata i pustin kolegicu(cca 27-28 godina) da izađe prva. Njezina reakcija je bila "Boga ti šta smo kulturni", na šta joj je kolega koji je s nama izlazija reka da nisan ja pristojan nego to radin da bi joj vidija dupe. Naravno da "dama" nije skužila zajebanciju, i da joj je otvaranje vrata ili pridržavanje kaputa totalno neprihvatljivo. Tezu da joj gledam dupe je prihvatila bez problema, bez obzira šta neznam odakle joj ideja da bi baš njeno dupe meni bilo interesantno.
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 13/01/2016 : 14:01:03
|

Evo na orijentalni nacin...zanimljivo s turbanom  A opcenito njihova kultura po pitanju nekih stvari, nosnje, uredenje doma, glazbe itd...vrlo je zanimljiva... |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 13/01/2016 : 14:06:21
|
Ja san prije nekih godinu-dvi, osin šta san ispa mlakonja, pička i konjina ispa i pervertit. Izlazimo iz firme kolegica, kolega i ja, i ja onako naivno kako su me naučili mama i tata otvorin vrata i pustin kolegicu(cca 27-28 godina) da izađe prva. Njezina reakcija je bila "Boga ti šta smo kulturni", na šta joj je kolega koji je s nama izlazija reka da nisan ja pristojan nego to radin da bi joj vidija dupe. Naravno da "dama" nije skužila zajebanciju, i da joj je otvaranje vrata ili pridržavanje kaputa totalno neprihvatljivo. Tezu da joj gledam dupe je prihvatila bez problema, bez obzira šta neznam odakle joj ideja da bi baš njeno dupe meni bilo interesantno.
Ne ti si ispao prije svega kultuarn a onda i gospodin...kako je to doticna primila...bas te briga...stavr je u tome sto vecina ne vidi van ovog balkana apsolutno nista, samim time nista ne mogu niti znati...takva " dama " ima na izbor gentlemane ili hmm...ne znam kako da se izrazim...samo pitanje je bi li pravom gentlemanu takva " dama " bila zanimljiva na taj nacin, kao i tebi uostalom. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 13/01/2016 : 14:06:32
|
aha.zato ISIL-ovci imaju brade,da mogu prevest žene preko pješačkog
Ali njihove (brade) nisu toliko negovane, pa valjda tome sleduju i one "zene" koje drze u podrumu.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 13/01/2016 : 14:43:30
|
Stari, ta kolegica je žešći primitivizam kad ne zna cijeniti pristojnost. Najprije te isprda što si pridržao vrata, a onda i priča oko dupeta.
Iz mog iskustva je da su dame obično polaskane kada im se naprave takve učtive geste.
|
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 13/01/2016 : 14:55:09
|
Tonka, kad ces stavit slike zena koje privlace gentlemane. Rado bih vidjela.
Pa svatko ima svoj ukus... Meni pase ovako nesto

|
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 13/01/2016 : 15:29:10
|
Osjecam da mi je duznost kao autoru topica napisati sto mislim. Dakle za mene je gentleman covjek koji prije svega pokazuje to " gentleman " djelima. Takav covjek ce postivati svakoga i svacije stavove bilo da je odvjetnik ili bezkucnik,a posebno ce postivati i pomagati one koji su fizicki ili na neki drugi nacin slabiji od njega samoga. Takoder takav ce covjek paziti na svoje ponasanje, higijenu, ucenost, obucu i odjecu...takav covjek ce raditi svaki dan na sebi i izgradivati svoj karakter...o ponasanju prema zenama opet drugi par hlaca... E sada u danasnje vrijeme je sve izokrenuto ono sto je normalno postalo je nenormalno i obratno tako i to " gentleman " Normalno je da osoba koja se smatra gospodinom gleda samo sebe i nikoga drugoga, gospodin je prema damama samo da bi se ustekao u uticnicu,novac pod svaku cijenu itd... Osobno mogu reci da vecina ovdje zna da sam donedavno bio velika kontra ponasanju i svemu sto covjeka cini gentlemanom. Pravopis, gramatika mi nije na najvisoj razini, upravo suprotno, imao sam izljeve bijesa, prijetnje fizickim obracunima, rijecnik ocuvaj me dragi Boze i mnogo jos toga...ali ono sto mogu reci da se svaki dan trudim da radim kao sto sam gore napisao i da se mjenjam po pitanju svega, ukratko receno trudim se i naginjem da postanem gentleman.To znaci da gad bi vidio bezkucnika ne bi skinuo svoj kaput i dao mu jer mi je to jedini kaput koji imam, ali bi sigurno skinuo kosulju i dao mu novaca sto imam po depovima... Nadalje... Sigurno da je potrebno i novaca za takve stvari jer spoj osobina koje sam gore naveo, ponasanja i fino odredene obuce i odjece cini gentlemana u potpunosti na svim poljima. Sat,odjelo,kosulje,tregeri,hlace sve to kosta...recimo da starstas od nule sa nekih 10 000 kn bi bio sasvim solidan po pitaju odjece a i to se moze rastegnuti kroz godinu malo po malo...
Toliko novaca nisam potrošio za odjeću u dosadašnjem životu... više me privlači biti gentleman na kineski način. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 13/01/2016 : 15:40:36
|
quote: Originally posted by Amos
Stari, ta kolegica je žešći primitivizam kad ne zna cijeniti pristojnost. Najprije te isprda što si pridržao vrata, a onda i priča oko dupeta.
Iz mog iskustva je da su dame obično polaskane kada im se naprave takve učtive geste.
Posli san dozna da je iz istoga sela ka Kerum, pa mi se sve posložilo.
Šta se boldanoga tiče, živa istina. I iskreno, puno više je takvih nego ovih šta misle da in gledaš dupe. Ja to nisan nikad radija "svjesno" ili s nekon namjeron ali mi je to često znalo pomoć. Recimo, prije par godina san ima u jednoj velikoj(možda i najvećoj) hrvatskoj agenciji implementaciju retail rješenja i kase(Mislin da je velika većina ljudi ovde nešto nekad platila na toj kasi), i osoba koja je tribala s njihove strane potpisat primopredajni zapisnik je bila nekakva direktorica na izuzetno visokoj poziciji za koju se znalo da je oštrokonđa, teška, zahtjevna, ovakva i onakva. Nakon nekih sat-dva odrađivanja posla, gospođa je rekla da je pušačica i joj triba pauza, šta je i meni odgovaralo jer san pušač, i onda se dogodilo ono najvažnije za cili posal. Na izlasku san joj pridrža kaput. Nakon par duvana(Još jedna socijalna komponenta koja izumire), i pridržanog kaputa osatak posla je proša u opuštenoj atmosferi, a primopredajni je potpisala bez da je i pogledala šta potpisuje.
|
Edited by - NESVRSTANI on 13/01/2016 15:46:43 |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/01/2016 : 15:45:29
|
Pa ne mogu vjerovati. Citajuci o dami i vratima i komentare, htjela sam napisati da mi u toj sceni pase Kerumova sestra..sad vidim da zena jeste od blizu njegovog sela... |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/01/2016 : 16:52:51
|
Lijepe su djevojke, sa stilom ali skupe. Tako da doista za njih moraš imati milione, ne samo šarm milionera i geste kavalira jer ćeš ostati tužni dječak praznih ruku. Pre mlade su da bi bio njihov gigolo, pa barem donekle da se u taj đir ubasciš.. Znaš što, ajmo se prizemljit i izbacit skupa odijela i skupe cure i prizemljeno poraditi na gospoštini - svedi to u realne okvire, pusti sad reklame za luxury experience. Prava gospoda najčešće su zamozatajni, gotovo obični ljudi i zato nikad po odjeći o ljudima ne sudi. Pokušaj se vidjeti kao dečka iz kvarta koji susjede ljubazno pozdravlja, nosi fora traperice koje si može priuštiti, majicu i starke i baci oko na studošicu iz kvarta koja jutrom u trenerci trči ili istrčava psa..ako te njezin pas zavoli na konju si. Ja uvijek u procjeni ljudi vjerujem psima, ne drugim ljudima..započni neku običnu spiku, ponudi joj kupiti na kiosku iz aparata onu kavu za van i donesi dvije za vas na klupu i udahni život..tako jednostavan i lijep. Pusti Al Pacina i Caponea, nek ostanu samo klasici od filmova. Žiš-ku?
Ajmo s temom iznova.  |
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 13/01/2016 : 17:18:07
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Osjecam da mi je duznost kao autoru topica napisati sto mislim. Dakle za mene je gentleman covjek koji prije svega pokazuje to " gentleman " djelima. Takav covjek ce postivati svakoga i svacije stavove bilo da je odvjetnik ili bezkucnik,a posebno ce postivati i pomagati one koji su fizicki ili na neki drugi nacin slabiji od njega samoga. Takoder takav ce covjek paziti na svoje ponasanje, higijenu, ucenost, obucu i odjecu...takav covjek ce raditi svaki dan na sebi i izgradivati svoj karakter...o ponasanju prema zenama opet drugi par hlaca... E sada u danasnje vrijeme je sve izokrenuto ono sto je normalno postalo je nenormalno i obratno tako i to " gentleman " Normalno je da osoba koja se smatra gospodinom gleda samo sebe i nikoga drugoga, gospodin je prema damama samo da bi se ustekao u uticnicu,novac pod svaku cijenu itd... Osobno mogu reci da vecina ovdje zna da sam donedavno bio velika kontra ponasanju i svemu sto covjeka cini gentlemanom. Pravopis, gramatika mi nije na najvisoj razini, upravo suprotno, imao sam izljeve bijesa, prijetnje fizickim obracunima, rijecnik ocuvaj me dragi Boze i mnogo jos toga...ali ono sto mogu reci da se svaki dan trudim da radim kao sto sam gore napisao i da se mjenjam po pitanju svega, ukratko receno trudim se i naginjem da postanem gentleman.To znaci da gad bi vidio bezkucnika ne bi skinuo svoj kaput i dao mu jer mi je to jedini kaput koji imam, ali bi sigurno skinuo kosulju i dao mu novaca sto imam po depovima... Nadalje... Sigurno da je potrebno i novaca za takve stvari jer spoj osobina koje sam gore naveo, ponasanja i fino odredene obuce i odjece cini gentlemana u potpunosti na svim poljima. Sat,odjelo,kosulje,tregeri,hlace sve to kosta...recimo da starstas od nule sa nekih 10 000 kn bi bio sasvim solidan po pitaju odjece a i to se moze rastegnuti kroz godinu malo po malo...
Toliko novaca nisam potrošio za odjeću u dosadašnjem životu... više me privlači biti gentleman na kineski način.
Nemoj krivo shvatiti nije u odjeci sve...niti odjeca znaci biti kavalir i gospodin... |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 13/01/2016 : 17:20:12
|
quote: Originally posted by Amos
Posli san dozna da je iz istoga sela ka Kerum, pa mi se sve posložilo.
Šta se boldanoga tiče, živa istina. I iskreno, puno više je takvih nego ovih šta misle da in gledaš dupe. Ja to nisan nikad radija "svjesno" ili s nekon namjeron ali mi je to često znalo pomoć. Recimo, prije par godina san ima u jednoj velikoj(možda i najvećoj) hrvatskoj agenciji implementaciju retail rješenja i kase(Mislin da je velika većina ljudi ovde nešto nekad platila na toj kasi), i osoba koja je tribala s njihove strane potpisat primopredajni zapisnik je bila nekakva direktorica na izuzetno visokoj poziciji za koju se znalo da je oštrokonđa, teška, zahtjevna, ovakva i onakva. Nakon nekih sat-dva odrađivanja posla, gospođa je rekla da je pušačica i joj triba pauza, šta je i meni odgovaralo jer san pušač, i onda se dogodilo ono najvažnije za cili posal. Na izlasku san joj pridrža kaput. Nakon par duvana(Još jedna socijalna komponenta koja izumire), i pridržanog kaputa osatak posla je proša u opuštenoj atmosferi, a primopredajni je potpisala bez da je i pogledala šta potpisuje.
Ma ti sve razumijes ne treba tebi puno...sve znas  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 13/01/2016 : 17:30:59
|
Lijepe su djevojke, sa stilom ali skupe. Tako da doista za njih moraš imati milione, ne samo šarm milionera i geste kavalira jer ćeš ostati tužni dječak praznih ruku. Pre mlade su da bi bio njihov gigolo, pa barem donekle da se u taj đir ubasciš.. Znaš što, ajmo se prizemljit i izbacit skupa odijela i skupe cure i prizemljeno poraditi na gospoštini - svedi to u realne okvire, pusti sad reklame za luxury experience. Prava gospoda najčešće su zamozatajni, gotovo obični ljudi i zato nikad po odjeći o ljudima ne sudi. Pokušaj se vidjeti kao dečka iz kvarta koji susjede ljubazno pozdravlja, nosi fora traperice koje si može priuštiti, majicu i starke i baci oko na studošicu iz kvarta koja jutrom u trenerci trči ili istrčava psa..ako te njezin pas zavoli na konju si. Ja uvijek u procjeni ljudi vjerujem psima, ne drugim ljudima..započni neku običnu spiku, ponudi joj kupiti na kiosku iz aparata onu kavu za van i donesi dvije za vas na klupu i udahni život..tako jednostavan i lijep. Pusti Al Pacina i Caponea, nek ostanu samo klasici od filmova. Žiš-ku?
Ajmo s temom iznova. 
Govoris kao iz knjige samo ja to znam... Sto se tice cura imao sam jednu takvu i ne nje bila skupa, voljela je obuci nesto u stilu ovih gore samo za novac koji si moze priustiti.Takoder znam dosta djevojaka slicnih opisanoj. Za sebe mogu reci da volim uzeti koji komad robe ne mora to biti marka niti skupo ali da je sa stilom i da stoji...mora biti. Malo si pomjesala moje ciljeve sve da i imam jednog dana novaca za sve sto si nabrojala ne bi me promjenilo i ne za mene gentleman ne znaci imati par bankovnih racuna na kojima ima novaca, skupi auti, reklamice i skupe zene. Takoder nikada od kada znam za sebe nisam gledao ljude kroz novac i odjecu... Nne znam da li me kuzis...pogledaj na facebooku ja sam si kupio malo bolji kaput, kosulju normalne cijene, hlace i nabacim tregere npr. i netko bi rekao vidi napuhanko tatin sin pun novaca...a ja nemam za kavu u đepu i uopce nisam niti bahat, niti umisljen niti pun sebe...jednostavno ako se moram tri mjeseca necega odreci za finiji kaput,kosulju,cipele...napravit cu to...ali nije poanta u tom...ide jedna prigodna  ps:slobodno ubaci sto god smatras da ovdje ide 
 |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 13/01/2016 : 18:24:48
|
eee provest komada na biciu je iziskivalo pravo umijeće.i to još na guvernalu BMX-a.zadnji put sam to napravio kad sam imao trinaest godina.rasuli se po koprivama ko grah pred gatarom
|
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/01/2016 : 18:33:27
|
Sad sam ja tu nesto kriva, krivo skuzila i pravim se pametna a vodas nas od Mr.Greya do Mr.Greya, siviji od sivijeg, dipr end dipr end dipr i onda kak to mislim cura iz parka pa ti imao curu iz parka i tebe ne zanima nis od onog dipr greya jer ti si decko iz kvarta ja se pogubila.
 Ali mi je zabavno. Idemo dipr dalje. |
|
 |
|
Topic  |
|
|
|