forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ratko Dragaš, dobrotvor ili prevarant ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 30/12/2016 : 10:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
Pre svega mi se čini da je promašio forum s obzirom da su za njega stripov sranje.... neka potraži neki u vezi ruskih klasika i baleta

Edited by - jang on 30/12/2016 10:36:33
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15632 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 30/12/2016 : 10:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

Pre svega mi se čini da je promašio forum s obzirom da su za njega stripov sranje.... neka potraži neki u vezi ruskih klasika i baleta

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 30/12/2016 : 11:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

možda mu to nije prvi post?

Dobro on barata našim jezikom.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fe/Carlos_moya_cincyATP07_QF_1.jpg/250px-Carlos_moya_cincyATP07_QF_1.jpg

Da mu nije Đoković bio od pomoći?

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17808 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/12/2016 : 11:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
imo je dobrih misli ali i loših ne da mi se elaborirati nadugo pa ću ovako

quote:
Originally posted by Moya

1. Kad ste već prozvali Ratka imenom i prezimenom bilo bi lijepo i kulturno da i vi koji komentirate objavite svoja imena i prezimena - javno!.... NEBITNO za temu
2. Meni se čini da je Ratko u dobroj mjeri zajebao i sam sebe. Kakav je to prevarant? LOŠ I SMOTAN
3. Ratko vjerojatno je kockar, ali sama narav ovog portala je kockarska. Nema fiksne cijene za usrane stripove nego nekakve aukcije. može biti ali je zanimljiuvije... meni je draže da čovjek zaradi 200 sa jedne kune nego 100 fiksno
4. Vi još uvijek niste shvatili da ti vaši stari stripovi ne vrijede ništa. Pa ja bi radije kupio novo lažno izdanje ako je tisak kvalitetan. Da li knjiga od Dostojevskog stara 50 godina vrijedi više od iste nove knjige? Ne vrijedi više nego vrijedi manje. podržavam... sve preko 10 maraka je deračina... bolje pirat nego stari strip od 4000 kuna
5. Što se tiče stripova jedino što vrijedi je prvih 180 brojeva Alan Forda po talijanskom izdanju. Ostalo je smeće! za mene je to 75 brojeva AF
6. Pravi ljubitelj stripa više voli istrošen strip nego glanc. Odakle to vama da glanc strip vrijedi više? Ja više volim knjige koje su čitane i u kojima je tekst podcrtan od knjiga koje su "glanc" - što znači da ih nitko nije čitao....
takav sam bio dok nisam došao na ovaj sajt... stripove smo zvali romanima... bili su i kupusi dobrodošli za skupljanje samo da imaju sve stranice
7. Budući da ti stari stripovi imaju infatilne teme, osim prvih 180 brojeva Alan Forda, bilo bi logično da, sada kada stripove čitaju stariji ljudi, da te teme budu ozbiljnije - naprimjer strip na temu nekog romana od Dostojevskog. ne znam što reći
8. Ja mislim da je upravo Ratko stvorio iluziju da ti stari stripovi zbog nostalgije nešto vrijede, ali oni ne vrijede ništa. Tako da je njegova propast ujedno i vaša propast. To što vi mislite da ti vaši stripovi sa infatilnim temama u vašim šupama vrijede nešto - to je druga stvar. Ali oni ne vrijede ništa - niti umjetnički, niti filozofski - jednostavno to je sve dostupno preko interneta. svi su po malo stvorili ideju
9. Ti vaši stari stripovi nisu original, koji je netko nacrtao rukom, nego je to samo tisak. A to se može otisnuti ponovo.
amen... pirat propale i nepostojeće firme nije pirat nego samostalno izdavačko poduzeće

Utabanim stazama ocaja!

Edited by - zeljko on 30/12/2016 11:49:01
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2016 : 11:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vi ste bolesni ljudi. Evo ovaj RAKOSI4 je podcrtao da se stripovi mogu otisnuti ponovo. Pa oni se i tiskaju ponovno. Ja sam neki dan kupio nekoliko kompleta Alan Forda na kiosku. To su bili stari brojevi koji su ponovo tiskani i zapakirani po tri komada u kompletu.

Pripazi na riječnik.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2016 : 11:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
I baš sam išel pogledat:180. broj regularne serijeje Olimpijski plamen. Zakaj baš do toga broje vrijei, a ne do broja 75 ili ,ne znam 214, nije mi jasno. Vjerojatno neka nostalgija. Ali ta izjava "prvih 180 brojeva AF-a vrijedi, a svi drugi stripovi su smeće" je fakat legendarna.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21080 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/12/2016 : 11:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ja kad čitam mlađove postove,moram da koristim google translate!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 30/12/2016 11:57:17
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2016 : 12:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Jel' zbog kajkanja ili zato kaj pišem nabrzaka pa mi se potrefi 100 grešaka? :D :D

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21080 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/12/2016 : 13:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
kajkanja

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2016 : 14:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Bar koristim sve padeže :D :D

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21080 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/12/2016 : 14:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
malo si me geografski omašio;daleko je južna pruga od čačanske kotline :)

Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 30/12/2016 : 14:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne brini, na sjeveru hrvatske isto postoje mjesta koja po padežima nisu niš drugačija od južne pruge.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17808 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/12/2016 : 14:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ne mogu vjerovati
nazovem neku instituciju na sjeveru hrvatske treba mi prevoditelj

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2016 : 14:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma znam, zafrkavam se:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21080 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/12/2016 : 15:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

Ma znam, zafrkavam se:))

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/12/2016 : 16:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Knjiga od Dostojevskog vrijedi zbog sadržaja, a ne zbog starosti, ali vi ti ne razumijete. Ja posjedujem nekoliko knjiga od Miroslava Krleže koje su stare oko 40 godina. I koliko te knjige vrijede? Vrijede manje od novog tiska. Bitan je sadržaj knjige.

Kakav sad crni sadržaj! Kakve veze ima sadržaj sa time kako knjiga ili strip izgledaju na polici. Pa mogu biti i prazne stranice što se mene tiče...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Moya
Starting Member

21 Posts

Member since 29/12/2016

Posted - 30/12/2016 : 19:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Moya a Private Message  Reply with Quote
Nije mi se svidio broj 184 Alan Forda - Umro je broj jedan. Mislim da je nakon njega sam priča odnosno sadržaj krenula u lošem smjeru. Tako da je za mene pravi Alan Ford od broja 1-183. Brojevi od 1 do 100 su bolji. U brojevima od 100- 183 ima dosta loših primjeraka, ali među njima ima nekoliko ponajboljih. Sviđa mi se Alan Ford u koloru puno više nego Alan Ford iz 70-tih i 80-tih godina.
Ja mislim da vi ove stripove koji se prodaju po većim cijenama uglavnom prodajete sami sebi.
Neki dan sam kupio knjigu u antikvarijatu iz područja financija tiskanu 1988.g.. Platio sam je 20 kn. Knjiga ima 600 stranica i veoma je stručna. Nova bi koštala najmanje 200 kn.
Moglo bi se otvoriti još ovakvih tema poput ove. Npr. vlasnik ovog portala - dobričina ili ... .
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 30/12/2016 : 19:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
@Moya

Iako si se jučer registrirao, iz aviona se vidi da si ti već ovdje bio, samo pod drugim nickom. Vjerojatno si izbačen iz foruma.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2726 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 30/12/2016 : 19:40:25  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
kosinusov frend iz osnovne:)

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

Moya
Starting Member

21 Posts

Member since 29/12/2016

Posted - 30/12/2016 : 19:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Moya a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče upozorenja od strane administratora, ja jednostavno smatram da je skupljanje nekvalitetnih i nepotrebnih stvari bolest. A kocka pogotovo. Ali evo pripazit ću na rječnik.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4599 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/12/2016 : 19:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
tak je. nije bolest sve što boli

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

trle
New Member

Bosnia and Herzegovina
243 Posts

Member since 06/07/2004

Posted - 30/12/2016 : 20:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send trle a Private Message  Reply with Quote
Ja sam bolestan al ne mogu sebi pomoći.
Mada nisam obožavalac samog stanja stripa, čak štaviše i ako nađem neki u slabom stanju a interesuje me ja ga lijepo sredimi zauzima mjesto u mojoj kolekciji kao i svi ostali

TM
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4599 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/12/2016 : 20:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
nema nama pomoći. doktor moya nas ispregledo i kresno dijagnozu ko iz puške. doktore, jel liječiš i hemeroide?

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/12/2016 : 20:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote

Ma daj.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4994 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 30/12/2016 : 20:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije mi se svidio broj 184 Alan Forda - Umro je broj jedan. Mislim da je nakon njega sam priča odnosno sadržaj krenula u lošem smjeru. Tako da je za mene pravi Alan Ford od broja 1-183. Brojevi od 1 do 100 su bolji. U brojevima od 100- 183 ima dosta loših primjeraka, ali među njima ima nekoliko ponajboljih. Sviđa mi se Alan Ford u koloru puno više nego Alan Ford iz 70-tih i 80-tih godina.
Ja mislim da vi ove stripove koji se prodaju po većim cijenama uglavnom prodajete sami sebi.
Neki dan sam kupio knjigu u antikvarijatu iz područja financija tiskanu 1988.g.. Platio sam je 20 kn. Knjiga ima 600 stranica i veoma je stručna. Nova bi koštala najmanje 200 kn.
Moglo bi se otvoriti još ovakvih tema poput ove. Npr. vlasnik ovog portala - dobričina ili ... .

Tržište diktira cijenu , sve vrijedi onoliko za koliko se može prodat.U Americi su se pojedine stare kolekcijice stripova prodavale i po 20 milijuna dolara , bilo je po novinama.
Zanima me koji ti je period najbolji kod Texa i Zagora ako ih čitaš
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000