forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ratko Dragaš, dobrotvor ili prevarant ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 21/05/2016 : 10:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
napokon jedna realna priča iz života stripaša (meni barem tako zvuči, nimalo ne sumnjam u istinitost), a ne one spike popio gajbu, popunio kolekciju i još žena doma sjedi zadovoljna!!!
bravo za otvarača topika
Go to Top of Page

ginko
New Member

Croatia
114 Posts

Member since 23/09/2004

Posted - 21/05/2016 : 11:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ginko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

Čudi me da moderatori i ostali odgovorni ne reagiraju na ovakve teme dozvoljavajući pljuvanje (ne znam dali je opravdano ili ne ,a i ne tiće me se) po članovima foruma bez obzira tko to bio sa argumentima "znam ja" , "rekli su mi" , "priča se"

Ajoj, ajoj Borise, kvrgo stara ! Pa što to tebi treba, pa i ti "putra" na glavi imaš ! Nemoj da izgubim poštovanje prema tebi kojeg sam uvijek cijenio. Dečki, pa ja sam napisao da znam "veliku većinu" ljudi sa kojima je radio. Naravno, posljednjih 10-tak mjeseci nisam toliko upućen.
Go to Top of Page

Mozen
New Member

Croatia
142 Posts

Member since 28/02/2009

Posted - 21/05/2016 : 11:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mozen a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Nebojša
Starting Member

Serbia
84 Posts

Member since 21/10/2015

Posted - 21/05/2016 : 12:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Nebojša's Homepage  Send Nebojša a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čudi me da moderatori i ostali odgovorni ne reagiraju na ovakve teme dozvoljavajući pljuvanje (ne znam dali je opravdano ili ne ,a i ne tiće me se) po članovima foruma bez obzira tko to bio sa argumentima "znam ja" , "rekli su mi" , "priča se"

Meni, na primer, je čudna tvoja a i slične reakcije. Pokušavaš da kažeš da ginko insinuira svoje navode ili da smatraš da treba da ćuti iako je pokraden za sumu od preko 50 hiljada evra???

Na ovoj temi nije bilo otvorenog pljuvanja, a i da jeste treba samo pljuvače odstraniti - zašto temu zaključavati? Da se ovo prećuti ili da ne ispliva još nešto? Možda nešto i o muljažama drugih članova?

the man without fear
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29699 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/05/2016 : 12:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako sam dopustio da taj isti Ratko godinama ovdje, na mom forumu, pljuje po meni i proziva me za stvari koje sam znao da nisu istina, onda sigurno mogu dopustiti da se o njemu pišu stvari za koje znam da su istina. Njemu pristup forumu kao Lastanu nije zabranjen, on se uvijek može javiti i iznijeti svoju stranu priče. Samo, sad se previše upleo u vlastitu mrežu, pa nema svrhe.

Trouble will find me
Go to Top of Page

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 21/05/2016 : 17:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo, ja potvrđujem, ja sam taj jedan od Slovenca sa spiska, kojem duguje, a poznajem i ostale Slovence, tako da je istina, što je Ginko izneo oko toga, da postoje ljudi iz Slovenije kojim duguje (znam jih lično, I njihove sume). Nisam bio na CRŠu, tako da nisam bio pored kad se o tome prićalo, I to sto su rekli za mene, istina je.
I ako vas se ne tiče, kako to, da se javljate na ovoj temi? Ginko je prvi se javio, da I njemu duguje a vi mu ne vjerujete? I pokusavate ga diskreditirati.
I ne može ni 10 ni 100 ljudi, koji su dobili pokoji strip, iliti kolekcije na poklon biti izjednaceni sa bilokim, koji je prevaren I ciji iznos za kojeg je prevaren veci od svih tih poklonjenih stripova.
Ratko je stekao reputaciju I bio značajan dio te strip kulture, mozda cak I frontmen, I ogromno toga je pripomogao strip sceni, kolekcionarima I slicno. I da nije se desila ta zadnja epizoda u njegovom zivotu, svađa da izdavacima, dugovi ljudima, ostao bi Legenda. A ovako... Stvarno mu to nije trebalo.

Moje aukcije: Pocetna od 1kn (brez rezerve)
TomDar official topic: Topic u vezi mojih aukcija

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/05/2016 : 20:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
i koliko ti duguje?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

ginko
New Member

Croatia
114 Posts

Member since 23/09/2004

Posted - 21/05/2016 : 20:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ginko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

i koliko ti duguje?

Nažalost, on je financijski najgore prošao.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/05/2016 : 20:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
gore i od tebe?

Go to Top of Page

ginko
New Member

Croatia
114 Posts

Member since 23/09/2004

Posted - 21/05/2016 : 20:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ginko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

gore i od tebe?

Financijski duplo gore, njega sam i prije spominjao. Sve Slovence koje sam upoznao u ovom svijetu stripa poštujem i to je jedan od jakih razloga otvaranja teme. To su ljudi sa kojima smo se Ratko i ja družili i bili bliski. Čovjek radi, pa je eto našao vremena da se javi i na tome sam mu zahvalan. Dareta sam upoznao kao žešćeg kolekcionara i ljubitelja stripa, nismo se toliko družili, ali nije zaslužio ovo što mu se događa. Nije nitko od nas. Emotivno i na drugi način ja sam prošao gore.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 21/05/2016 : 21:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Stvarno mi je žao za TomDara, jer je jedan od najsusretljivijih i najkorektnijih ljudi na aukcijama. Kad ga nije bilo neko vrijeme ljudi su se masovno raspitivali gdje je.
Go to Top of Page

ginko
New Member

Croatia
114 Posts

Member since 23/09/2004

Posted - 21/05/2016 : 21:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ginko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Stvarno mi je žao za TomDara, jer je jedan od najsusretljivijih i najkorektnijih ljudi na aukcijama. Kad ga nije bilo neko vrijeme ljudi su se masovno raspitivali gdje je.

Slažem se sa tobom. Vrlo pozitivan i susretljiv čovjek. A sad se zapitaj, zašto ga nije bilo jedno vrijeme na aukcijama ? Odgovor je nažalost sada poznat.
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 21/05/2016 : 22:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Ok. Dao sam si truda pa sam našao na Darkwoodu onaj davni topic gdje taj tip kaže "Vrijeme će pokazati tko je lopov i lažov!" onako epski, grandiozno, deseterački. Sjećam se da sam se jako iznervirao jer se vidjelo da je u pitanju pametnjaković koji o sebi voli govoriti u trećem licu. I pohvaliti se svojim dobrotvorstvom. Staro je pravilo: kad netko priča o vlastitom poštenju, brzo se uhvati za džep da ti ne mazne novčanik. I dvije stvari mi nisu jasne. Prva je zašto se Marko s tim tipovima nateže i objašnjava im umjesto da ih zauvijek izbaci odavde. A drugo su te kumske priče o časti, povjerenju, rukovanju a sa kilometra (ili na forumu) vidiš da je sumnjivo do bola.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/05/2016 : 22:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nostromo

Ok. Dao sam si truda pa sam našao na Darkwoodu onaj davni topic gdje taj tip kaže "Vrijeme će pokazati tko je lopov i lažov!" onako epski, grandiozno, deseterački. Sjećam se da sam se jako iznervirao jer se vidjelo da je u pitanju pametnjaković koji o sebi voli govoriti u trećem licu. I pohvaliti se svojim dobrotvorstvom. Staro je pravilo: kad netko priča o vlastitom poštenju, brzo se uhvati za džep da ti ne mazne novčanik. I dvije stvari mi nisu jasne. Prva je zašto se Marko s tim tipovima nateže i objašnjava im umjesto da ih zauvijek izbaci odavde. A drugo su te kumske priče o časti, povjerenju, rukovanju a sa kilometra (ili na forumu) vidiš da je sumnjivo do bola.

proročki

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 21/05/2016 : 23:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Čitanjem topic-a stičem dojam da svi akteri ove priče imaju oraha u njedrima...Čisto sumnjam da su se stripovi i lova davali šakom i kapom trgovcu,poznaniku,prijatelju i kumu da bi se pomogli njemu ili strip sceni uopće. U pitanju su sitni (krupni?) interesi o lakoj zaradi prodavanjem magle i udruživanjem radi spletkarenja koje se kasnije nekolicini razbilo od glavu.Možda je tu i bilo nekih časnih namjera u početku ali kasnije...Hm?

Wtf?

Edited by - bagi on 21/05/2016 23:08:37
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 21/05/2016 : 23:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
ja sam ima s njim uredne transakcije,Tomdar je lik koji mi svaki put salje stripove prije uplate I svaka mu cast jer sve sto sam s njim suradiva je vrhunski
mene vise ljuti sto likovi koriste tudji nick da bi sebi dizali cijenu stripova

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 21/05/2016 : 23:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Pa jesi l` ti uspija uzet strip kod njega? Ja san jedva stiga.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29699 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/05/2016 : 00:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nostromo

Ja sam matematičar/progamer, navikao sam slijediti logiku. Naučen sam da su tvrdnje koje se mogu dokazati neporecivo i stoga sam uvijek smatrao da se argumentima i logikom mogu najbolje i najefikasnije obraniti od bilokakvih optužbi. Problem je samo u tome kad druga strana ne želi slušati argumente i logiku, nego želi vjerovati u svoje. Pa, evo, i ovdje imaš ljudi koji, nakon svega što je ginko rekao (a puna priča je puno, puno gora, on nije iznio najgnjusnije detalje) ne žele/ne mogu vjerovati, vodeći se svojim vlastitim iskustvom, da je to što se tvrdi istina.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29699 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/05/2016 : 00:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Čitanjem topic-a stičem dojam da svi akteri ove priče imaju oraha u njedrima...Čisto sumnjam da su se stripovi i lova davali šakom i kapom trgovcu,poznaniku,prijatelju i kumu da bi se pomogli njemu ili strip sceni uopće. U pitanju su sitni (krupni?) interesi o lakoj zaradi prodavanjem magle i udruživanjem radi spletkarenja koje se kasnije nekolicini razbilo od glavu.Možda je tu i bilo nekih časnih namjera u početku ali kasnije...Hm?

Jasno mi je da to može tako izgledati, ali, to je samo zato što ne poznaješ te ljude osobno. Naivčine, jednom rječju. Uključujući i mene:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/05/2016 : 01:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Al si i ti među oštečenima?

Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 22/05/2016 : 03:48:26  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
mislim da je bija jednom (ili vise puta napisa) da mu ovaj ni platia stripove fibre

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

die hard
Starting Member

24 Posts

Member since 10/02/2014

Posted - 22/05/2016 : 05:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send die hard a Private Message  Reply with Quote
Markotamara ti vidiš samo što želiš čuti-rekli su uzimanje drugih nickova zbog komentiranja na forumu i prodaje preko dina a ne podizanja cijene
Go to Top of Page

ginko
New Member

Croatia
114 Posts

Member since 23/09/2004

Posted - 22/05/2016 : 08:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ginko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Vidiš, čitanjem tvojih zaključaka i zamisli još nekih pojedinaca stječem dojam da nije ni čudno što se prevareni ljudi teško jave ili se uopće ne jave na ovu temu. Zašto da se jave kad ih se napada da spletkare i imaju korist ? Spominjanje nekakvog udruživanja kao da smo neka zločinačka organizacija je tako jadno i žalosno. Umjesto da te ljude ohrabrite da se jave i kažu što im je na duši (barem ono što misle da mogu javno podijeliti sa nama), vi ih "tjerate"da šute i dalje. Mislite da je svakom lako priznati da je prevaren, pogotovo što je većina dala svoje stripove i novce na riječ. Vi ne znate razloge prevarenih pojedinaca zašto su dali stripove, jesu li i zašto morali prodati svoje stripove i dali ih Ratku da to učini, a to ovim postupcima koji vi gospodo radite, nikad nećete ni saznati! Mislio sam da ipak ima više ljudskosti u ovom svijetu , ali izgleda da sam se prevario. Ipak sam ja(kao i prevareni prijatelji,kolege , poznanici ) samo jedna velika naivčina.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19493 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/05/2016 : 09:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Čovjeka neznam osobno i može mi bit žao ili drago...
Sećam se ga jedino po rafalima po skupom Libellusu...kad su ti objavili prvog kolornog Texa...
Nadam se da se ta prića o dugovanjima razvije na zadovoljstvo svih upletenih...
bit če teško ali možda ipak...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 22/05/2016 : 10:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by die hard

Markotamara ti vidiš samo što želiš čuti-rekli su uzimanje drugih nickova zbog komentiranja na forumu i prodaje preko dina a ne podizanja cijene

Ma i pobjegne mu na gore prebrzo post na koji odgovori pa tako odgovor djeluje nepovezano. Jbg., kad ljudi tol'ko komentiraju.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000