Author |
Topic  |
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13024 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13024 Posts
Posted - 25/06/2016 : 00:22:37
|
Nisu samo Britanci izgubili. Gubitak na burzama diljem svijeta je oko 5 bilijuna dolara. Ali se treba naglasiti koliko su Britanci izgubili |
Have mercy |
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 25/06/2016 : 00:46:35
|
To su manipulacije kao aukcije stripova. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 25/06/2016 : 01:25:10
|
quote: Originally posted by KRAS
engleska, godina 2005, ja negde na putu između birmingema i mančestera.zabolio me zub.svratim u prvi grad.stoke on trent. i pravo na urgentni centar..i tamo u čekaonci vidio sam šta je zapravo engleska.doktor je bio crnac i jedini je normalan izgledo..a ostali, bože me sačuvaj, kao nakaze..i ne sprdam se.ali ja ružnijih ljudi u životu nisam vidio..posle sam saznao kako su nastali pitbulovi.tako što su ukrštavali bliske srodnike i odma mi je bilo jasno zašto su englezi tako ružni...
Mora da je Ceca tresnula koncert u Nottingham-u? |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 25/06/2016 : 06:56:36
|
quote: Originally posted by izivko
Nisu samo Britanci izgubili. Gubitak na burzama diljem svijeta je oko 5 bilijuna dolara. Ali se treba naglasiti koliko su Britanci izgubili
Znas kolko me boli za burze..ja sam sinoc imo 54evrova u dzepu i jutros isto toliko |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 25/06/2016 : 07:00:31
|
Veliki je ovo udarac za EU, vjerovatno će ovo značiti i njen skori kraj. EU (Nijemcima) je bilo jeftinije da su pristali na neke, razumne, britanske uvjete. Dosta tome je doprinijela politika Angele Merkel, sad to treba pokusati.
U zabludi su oni (Kras) koji tvrde da će u EU sada biti bolje bez Engleza, malo morgen
Ako je baba izvela citav ovaj cirkus sa migrantima samo da se resi engleske..onda.svaka joj cast A ti bi mogo sa malo vise postovanja da se postavis prema nemackoj..i nije eu yu pa da dozivi kolaps cim jedna drzava proglasi nezavisnost |
 |
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 25/06/2016 : 07:31:04
|
quote: Originally posted by izivko To dovoljno govori koliko se političkoj eliti i Briselu jebe za narodom koji ih bira.
Nije narod njih u Briselu ni izabrao. Biraju se međusobno kao što sami sebi određuju platu i koji službeni auti da im se kupe i sl. |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
Edited by - Dranki on 25/06/2016 07:32:07 |
 |
|
senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 25/06/2016 : 08:20:39
|
quote: Originally posted by emirem
To su manipulacije kao aukcije stripova.
da,ta lova fizički ne postoji ka i 90 % love |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13024 Posts
Posted - 25/06/2016 : 09:18:50
|
quote: Originally posted by KRAS
Veliki je ovo udarac za EU, vjerovatno će ovo značiti i njen skori kraj. EU (Nijemcima) je bilo jeftinije da su pristali na neke, razumne, britanske uvjete. Dosta tome je doprinijela politika Angele Merkel, sad to treba pokusati.
U zabludi su oni (Kras) koji tvrde da će u EU sada biti bolje bez Engleza, malo morgen
Ako je baba izvela citav ovaj cirkus sa migrantima samo da se resi engleske..onda.svaka joj cast A ti bi mogo sa malo vise postovanja da se postavis prema nemackoj..i nije eu yu pa da dozivi kolaps cim jedna drzava proglasi nezavisnost
Pa ja obožavam Njemačku i Nijemce. 
Samo se to ne odnosi na trenutnu garnituru političara koji od Njemačke rade cirkus. Nadam se jačanju AfD-a i njihovom skorom ulasku u vlast |
Have mercy |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13024 Posts
Posted - 25/06/2016 : 09:20:02
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Nisu samo Britanci izgubili. Gubitak na burzama diljem svijeta je oko 5 bilijuna dolara. Ali se treba naglasiti koliko su Britanci izgubili
Udba opet podmetje!
Doklen više?
Prokletnici! |
Have mercy |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13024 Posts
Posted - 25/06/2016 : 09:21:08
|
quote: Originally posted by Dranki
quote: Originally posted by izivko To dovoljno govori koliko se političkoj eliti i Briselu jebe za narodom koji ih bira.
Nije narod njih u Briselu ni izabrao. Biraju se međusobno kao što sami sebi određuju platu i koji službeni auti da im se kupe i sl.
Ali je narod birao one koji su njih birali |
Have mercy |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 25/06/2016 : 09:57:06
|
kada vidim koliko su se kapitalisti, burzovni mešetari, birokrati, neoliberali i sitni buržuji uznemirili zbog brexita, još mi je i draži rezultat referenduma. jer realno, kome će i jedinom nedostajati EU (ta veštačka, protuljudska izmišljotina) ako ne upravo njima? a drug putin ima da pošteno iskoristi ovu situaciju i ogromnu šansu da poveća (slavenski) utjecaj u europi. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13024 Posts
Posted - 25/06/2016 : 10:20:09
|
Demokracija u Europi: Europa mora biti još bliža građanima.
Narod je u stanju odlučivati o Europi. Tko nakon referenduma u Britaniji diskreditira demokraciju taj priječi puteve ka demokratskoj Europi.
http://www.zeit.de/politik/ausland/2016-06/demokratie-europa-eu-grossbritannien-brexit-referendum
Tko sada nakon Brexita tvrdi da narod nije u stanju donositi dalekosežne odluke, taj je potpuno u krivu. Kako ćemo onda vrednovati odluke Škota ili Sjevernih Iraca koji su glasovali za ostanak u EU?
Od 1972 bila su 57 referenduma na nacionalnim razinama koja su se odnosila na pitanja vezana za EU. U 70% slučajeva građani su se izjašnjavali pozitivno odnosno ZA integraciju Europe. U slučaju Brexita rezultat je bio drugačiji. Je li zbog toga trebamo kriviti demokraciju ili EU, onakvu kakva je? Direktna demokracija je zrcalo društva, ona pokazuje njegovo stanje ali nije odgovorna za to isto stanje. Je li glasačko pravo krivo za slaganje parlamentata ili vlada? Hoćemo li ga dovoditi u pitanje na osnovu toga, sviđa li nam se ili ne rezultat glasovanja?...
Neki forumaši se neće sigurno složiti s ovim razmišljanjem i ostaće pri onoj svojoj da partija treba odlučivati a ne narod. Odnosno da glasuju samo pismena gospoda a ne nepismena sirotinja. |
Have mercy |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 25/06/2016 : 10:26:55
|
Ma daj bre, pa ko to većinski glasa svojom pameću? Truju ih tabloidi i Mardok godinama i decenijama, pa posle guglaju šta je EU. Vi očito zanemarujete uticaj propagande. Ljudi nisu inteligentna bića i veoma je lako manipulisati njima. Jednom li je bilo u istoriji.
Demokratija i jedan čovek - jedan glas ima smisla samo tamo gde će onaj koga pitaju zašto glasa kao što glasa dati suvisli odgovor koji nije natukao čitajući ili gledajući propagandni materijal. I glas je odogovornost kao i posao kojim se baviš, ako ne znaš - ne radi ili ne glasaj. Nije ni to za svakog. |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17592 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 25/06/2016 : 10:38:01
|
Pozdravljam izlazak Velike Britanije iz EU. Ne zanima me kako će biti njima, zanima me kako će biti nama ovdje. Mislim da je ovo jedan veliki korak ka tome da mi ne treba da razmišljamo o ulasku o EU. Šta bismo time dobili? Potpuno opustjelu zemlju za deset godina, svi bi otišli da rade u EU. Ovako može da se životari možda još nešto duže. Sad čujem da čak i Danci pokreću priču o izlasku, ne samo Holanđani, Francuzi, Austrijanci... Slušao sam preksinoć neku analizu, kako britanska elita ne osjeća problem migranata, oni šalju svoju djecu u privatne škole gdje nemaju problema sa sastavom odjeljenja, a iz tih škola se regrutuje 40 % studenata na Oksfordu, što je samo 7 % ukupne studentske populacije. Ta elita živi odvojen život po rasističkim načelima, a ovamo priča o nekoj demokratiji! Pa lako je tako. A kao sredovječni Britanac ne može da prepozna svoju zemlju. Ja im se ne čudim što su tako glasali. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 25/06/2016 : 10:41:38
|
quote: Originally posted by delboj
Pozdravljam izlazak Velike Britanije iz EU. Ne zanima me kako će biti njima, zanima me kako će biti nama ovdje. Mislim da je ovo jedan veliki korak ka tome da mi ne treba da razmišljamo o ulasku o EU. Šta bismo time dobili? Potpuno opustjelu zemlju za deset godina, svi bi otišli da rade u EU. Ovako može da se životari možda još nešto duže. Sad čujem da čak i Danci pokreću priču o izlasku, ne samo Holanđani, Francuzi, Austrijanci... Slušao sam preksinoć neku analizu, kako britanska elita ne osjeća problem migranata, oni šalju svoju djecu u privatne škole gdje nemaju problema sa sastavom odjeljenja, a iz tih škola se regrutuje 40 % studenata na Oksfordu, što je samo 7 % ukupne studentske populacije. Ta elita živi odvojen život po rasističkim načelima, a ovamo priča o nekoj demokratiji! Pa lako je tako. A kao sredovječni Britanac ne može da prepozna svoju zemlju. Ja im se ne čudim što su tako glasali.
opustičete ušli ili ne ušli u eu.  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
Johnny Difool
Advanced Member