Ja kupio jutros, zajedno sa novim Blekom. Dopala me prva naslovnica, koju sam potiho i priželjkivao, jer je u prvom izdanju bila cenzurirana (izbačena!). Čitati ću kada uhvatim vremena, malo po malo, ali svakako ovih dana.
'Klasik' izdanje je ponajbolje koje imamo, a kod ovog vjerojatno uzimam prvu naslovnicu, mada mi nijedna nije loša. 375 strana Ferri-Nolitta...još samo da je HC...
iako je to bilo uvedeno cudno,nije se ni znalo,ja do Tajanstvenih vooda nisam to ni primjetio,mozda jer je Dobar i los isao sa jednom naslovnicom a poslje njega Jim gitara koji ionako ima jednu naslovnicu!
Sram me je reć laga sam da ću uzet 2 i 3 naslovnicu . Samo sam nailazio na 1 pa sam je kupija u glanc stanju tu prvu .Kako mi vrag nije da mira pa sam iša u Split (i zbog drugoga posla)tražija sam 3 po Splitu (predomislija sam se 3 mi je najlipša) i zamislite nema je ni u jednom kioscu u Spliti od pazara do Jokera a ni u Sitija i onako utučen i izfrustiran vratim se u svoj mali gradić .Lipo nazva Zlatka u Babilonu ,tako da su 2 i 3 na putu.Slab sam na Zagora nebo mi je svjedok, neka mi Sv. Teler pomogne veliki sam grješnik .
To sa jednom naslovnicom na kioscima je Bernardova taktika da proda što više jer zna da će ljudi kasnije posegnuti za striparnicama gdje su dostupne sve verzije.
Ma nije, inače bude raznih naslovnica ,obično jedna te ista u isti kiosk , nekad prije znalo ih je bit različitih naslovnica u jednom kiosku , prije da je riječ o nemarnoj distribuciji Tiska . Bilo je riječ i o remitendi na forumu , ma imaje kako neko reče na tone , samo šta to tete pozbijaju pa se i ne vidi pa ih se mora tlačit da vade ( ista im je plaća ).
i Bernard se muči da bi bija na pozitivnu nulu . Ako znaš one 3 priče o Dik Longu koje su izašle trebala je i 4 zadnja ali nikako ne izlazi, navodno je i tu izgubija . Malo je optimistički sta se broj klasika 2015. u odnosu na 2014.povečala tiraža za oprilike 40-50 komada.Šta poslin radi s remitendom jeli ide u susjedstvo ili se reciklira ?