1. Uncharted (preferiram 2.dio) 2. Super Mario World 3. Chrono Cross 4. Beyond two souls (volim ovakve igre za koje bi prije mogli reći da su interaktivni filmovi nego igre-tu su još Fahrenheit i Heavy rain) 5. Resident evil (2 i 4 dio) 6. Fallout (guštao ponajviše u 3. nastavku) 7. Metal gear solid 8. Rayman legends (zato što mi kčer voli igrati) 9. God of war (2. dio mi je nekako najbolji, a Asencion razočarao) 10. Suikoden (1. i 2. dio) 11. Final Fantasy (8 dio)
...i to je to što se igralo u posljednjih 25 godina:)
1. Medievel 2 Total War (PC) 2. Battlefield: Bad Company 2 (PC) 3. Battlefield 4 (PC) 4. Diplomacy (C64) 5. The Elder Scrolls (PC) 6. Wings of fury (C64) 7. Arcanum of steamworks and magick obscura (PC) 8. Hearts of iron (PC) 9. Europa universalis/Crusader Kings (PC) 10.Baldur's gate (PC)
Ja imam dvije liste s obzirom da sam se do prije tri godine isključivo igrao na PC-u a od tada na PS3 i PS4.
PC 1. Fallout 1 i 2 2. Diablo 1 i 2 3. Starcraft 1 i 2 4. Arcanum 5. Battlefield: Bad Company 2 i BF4 6. Call od duty 2 i 4 Modern warfare 7. Counter strike source 8. Baldurs gate 1 i 2 9. The Witcher 10. Need for Speed: Hot pursuit
PS3/4
1. Dead space 1,2 i 3 2. God of war 1,2,3 i 2018 3. Uncharted serijal 4. Batman serijal 5. Assassins creed 2 i 4 6. Tomb Raider reboot trilogija 7. Red dead redemption 8. Horizon zero dawn 9. Spiderman 10. Bioshock serijal
Witcher 3 Witcher 1 Assassins Creed IV Black Flag Need For Speed Most Wanted Mass Effect 2 Flatout 2 Prototype Call of Juarez Bound in Blood Dead Space Call of Duty World at War
1. Fallout 1 i 2 (PC) 2. DeusEx (PC) 3. GTA Vice city i San Andreas (PC) 4. Planescape torment (PC) 5. Heroes of might and magic III i IV (PC) 6. System shock 2 (PC) 7. Witcher 3 (PS4) 8. Baldurs gate 1 i 2 (PC) 9. UnderRail (PC) 10.Call of duty II MP (PC)
Čitam ove liste i imam grižnju savjesti što neke naslove nisam stavio u prvih 10. Moram napraviti listu od 11 do 20 s obzirom koliko zadovoljstva su mi te igre priuštile.
Teško mi je sastaviti ovakvu listu, jer ću sigurno nešto zaboraviti, ali ovako na prvu:
1. Tony Hawk's Pro Skater 3 (PS2) 2. The Last of us (PS3) 3. Age of Empires 2: The age of kings(PC) 4. Resident Evil 4 (PS2) 5. SSX(PS2) 6. Contra (NES) 7. Baldur's Gate: Dark Alliance (PS2) 8. Broken Sword 1 i 2 (PC) 9. Metal Gear Solid (PS1) 10. Uncharted 4 (PS4)
Ide moja lista, malo mi je bed što točno moram rangirati, ali dobro.
1. Red Dead Redemption 2 (PC) 2. Grand Theft Auto V (PS3) 3. ARK: Survival Evolved (PC) 4. Counter-Strike: Global Offensive (PC) 5. Full Throttle Remastered (PC) 6. Grim Fandango Remastered (PC) 7. LEGO BATMAN 2: DC Super Heroes (PC) 8. S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (PC) 9. Mad Max (PC) 10. GWENT: The Witcher Card Game (PC)