Od svih pročitanih, to je jedina priča od Masiera koja mi je bila manje-više solidna; pomalo bedasta i predvidljiva, ali sve skupa podosta zabavna. Casertano rastura u krvavim scenama, ali svugdje drugdje zakazuje - to kako on crta likove više bi odgovaralo nekakvom humorističnom stripu nego DD...
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain
Nisam ga još nabavio, ali to je veliko sranje ako je tako u svim primjercima. Da je neka druga stranica ne bi bilo toliko ni bitno, kuda baš zeznuše zadnju.
Da li je jos netko opazio veliku veliki tiskarsku gresku na zadnjoj stranici stripa??
Zadnja stranica umjesto zavrsetka price ponavlja stranicu 59 iz same sredine stripa. Ono WTF?
Molio bih Ludens da barem ovdje objave sliku zadnje stranice da znam kako zavrsava prica!
Evo sada sam primjetio da i moj primjerak završava sa 59. stranicom, a 96. uopće nema. Tako da nema ni kraja. Sutra ću još prošetati po kioscima pa pregledati više primjeraka. Mada mislim da je tako kod svih.
Ludensov Dylan Dog je out... 1. izlazi na 60 dana...VČ na 30 2. korice so lošije od VČ 3. jezik je za nas u Sloveniji isti... 4. Ludens če za nekoliko meseci izdavati stripove, koje objavljuje VČ 5. pa i cena ili cijena je od VČ manja 6. ...i na kraju:
Meni je kraj ok...vec je strip pozicioniran na policu.. Ne vjerujem da se na toj stranici nesto bitno desilo..sve se vec vidjelo prije... A sto se usporedbi sa VC tice...nije sve tako cb... Ludens je ubrzao i izlazi skoro mesecno,otisak ako zanemarimo manjkajuce stranice ima bolji Ludens,korice su isto sranje,cijena slicna...slovencima lakse dostupan.. Nebi hvalio jedno previse...na racun drugog.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!