Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47109 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/05/2017 : 09:39:00
|
ja se možda zaletin u subotu ujutro ali iz Splita. znači eventualno možete nekog iskrcat na st groblju pa ga pokupin. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47109 Posts
Posted - 22/05/2017 : 09:39:49
|
quote: Originally posted by tinton
Tko je uopće vozač u ovoj šarolikoj ekipi?
Niki Lauda? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 22/05/2017 : 10:37:18
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Hmmm...ja sam razmisljao ic tj draga i ja, pa kad sve ''bacio na papir''...skuzio da je vremenski i novcano to ipak mozda malo tu mac. E sad, vidim da ste svi iz ZG, kakve su sanse da vam se negdje po putu prikrpam (vj sam bez drage jer mislim da ona ''mora'' odradit djevojacku od frendice) posto sam iz Rijeke(npr na Bosliljevu, tamo je cvoriste za Dalmaciju sta ne?)? Ili jos bolje ako ima Rijecana koji su voljni da se dogovorimo oko svega?
Ajd javit se ovdje, moze i na PM, pa da probamo nesto izmajmunirat.
Kod mene bi (eeeeventualno) bilo moguće jer, ukoliko budem uspio/stigao voziti, a to ovisi o par još predstojećih termina, svakako ću preko Rijeke (dolazeći iz Pule). Ukoliko bude dogledno da mogu, a to će biti najkasnije do četvrtka navečer, rado i pravovremeno ti se javljam na PM.
No kao što napisah, odlučit će se kratkoročno i spontano pa tako - senza garanzia. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
592 Posts
Member since 17/02/2005 |
Posted - 22/05/2017 : 11:10:02
|
Ovi dogovori oko organizacije uvijek su prilika onima koji baš ne čitaju puno da nadoknade. Nikad kratko. Vidimo se, vozimo se! (Samo me dvojica na svijetu zovu Aco. Oba Marka, a redovito pohode Interliber!) 😂 |
Humbert Coe |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19664 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 22/05/2017 : 12:22:25
|
quote: Originally posted by Humbert Coe
Ovi dogovori oko organizacije uvijek su prilika onima koji baš ne čitaju puno da nadoknade. Nikad kratko. Vidimo se, vozimo se! (Samo me dvojica na svijetu zovu Aco. Oba Marka, a redovito pohode Interliber!)
Svi te zovu Aco, samo kad ti ne slušaš. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6243 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 22/05/2017 : 13:49:14
|
quote: Originally posted by Dukidule
quote: Originally posted by DiSkAcH
Hmmm...ja sam razmisljao ic tj draga i ja, pa kad sve ''bacio na papir''...skuzio da je vremenski i novcano to ipak mozda malo tu mac. E sad, vidim da ste svi iz ZG, kakve su sanse da vam se negdje po putu prikrpam (vj sam bez drage jer mislim da ona ''mora'' odradit djevojacku od frendice) posto sam iz Rijeke(npr na Bosliljevu, tamo je cvoriste za Dalmaciju sta ne?)? Ili jos bolje ako ima Rijecana koji su voljni da se dogovorimo oko svega?
Ajd javit se ovdje, moze i na PM, pa da probamo nesto izmajmunirat.
Kod mene bi (eeeeventualno) bilo moguće jer, ukoliko budem uspio/stigao voziti, a to ovisi o par još predstojećih termina, svakako ću preko Rijeke (dolazeći iz Pule). Ukoliko bude dogledno da mogu, a to će biti najkasnije do četvrtka navečer, rado i pravovremeno ti se javljam na PM.
No kao što napisah, odlučit će se kratkoročno i spontano pa tako - senza garanzia.
O pa to bi bilo idealno, doletim na zoabilaznciu na pumpu Vrata Jadrana ili tako nesto. Ako kojim slucajem bude, PM-aj me pa se dog oko svega.
@ostali: Nije bed za vasu ekipu, mislio sam da je ovo onako opceniti topic za zicanje prijevoza pa sam se zakacio.
Ako ima neko iz Ri, mozemo se dog. Sve ponude su otvorene doke ne zapecatim dogovor s nekim, ili ako se na kraju sa nikim ne dog. nebudem ni isao |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Posted - 22/05/2017 : 15:53:13
|
Plašim se da moram već sad odustati! Evo globinjo pročitao o mojoj namjeri dolaska pa me odmah nešto "napada", umjesto da kaže: "Piće već čeka"! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21057 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 22/05/2017 : 16:56:40
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by tinton
Tko je uopće vozač u ovoj šarolikoj ekipi?
Mi smo računali na to da ti voziš
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6243 Posts
Posted - 23/05/2017 : 14:13:55
|
Dule je otpao, tako da i dalje cekam nekog iz Ri da se javi, nemoguce da niko iz mog sela nebi isao na Mafest? |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26762 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6243 Posts
Posted - 23/05/2017 : 16:33:34
|
Pa nije u tome problem, imam ja i auto. Poanta je u dijeljenju troskova, racunao sam da bi za autoput plus naftu morao dat 700-900kn sto mi je ipak malo tu mac samo za put za 1 dan. A zasto ne podijelit sa nekim? Sve sam gledao, bus, vlak i brod, sve skuplje ili jednako kao s autom, ali duze traje put (racunam da cura ide samnom jer sam samcat nebi isao). Plus naravno mislim i kupit stripova tamo ako stogod nadjem, e onda i njih treba teglit...sa autom je sve lakse :D |
Edited by - DiSkAcH on 23/05/2017 16:35:21 |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Posted - 23/05/2017 : 16:56:54
|
Baš tako, DiSkAch! A i nije neka fora putovati sam na takva okupljanja. Meni je stvarno nevjerovatno žao što me neki glupi planovi s'ebaše! Da sam ikako mogao sve na vrijeme riješiti, ma nema sile koja bi me ove godine spriječila, a u auto bih usput natovario i 10-ero suputnika, pa makar troje njih pjevali otraga u gepeku! Kad samo pomislim: em imam zvaničan poziv na kafu i trač partiju, em je Дражен Ковачевић među gostima, a ja.....? Ja ćumim ovdje i natežem se oko svakakvih gluposti! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47109 Posts
Posted - 23/05/2017 : 19:29:32
|
šta ti je toliki problem ič sam? opališ Uriah Heep i lagano magistralon |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
4988 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Posted - 24/05/2017 : 21:00:37
|
Vampiru, hajd' ti bolje pošalji ljudima neku kočiju i brze konje vrane, a za piće ćete lako. |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
4988 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15780 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 25/05/2017 : 11:14:29
|
quote: Originally posted by lwood
šta ti je toliki problem ič sam? opališ Uriah Heep i lagano magistralon
A moze i recimo, Judas Priest, jedno, 7 albuma do Makarske! |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47109 Posts
Posted - 28/05/2017 : 14:39:38
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by lwood
šta ti je toliki problem ič sam? opališ Uriah Heep i lagano magistralon
A moze i recimo, Judas Priest, jedno, 7 albuma do Makarske!
odličan izbor |
|
|
Topic |
|