Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12670 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 23/07/2017 : 12:36:58
|
Na srecu ne slusam toliko radio stanice da bi mi Last Christmas mogao toliko zasmetati u onim danima ali trenutno ... Despa... te sve sto se vrti vise od 3 puta dnevno na istoj radio stanici
hmm, da razmislim, na onu stvar mi ide i ona zena ... sta je vec ... mah, na srecu sam (izgleda) vec zaboravio njezino ime
te oni izlizani hitovi velikih bandova koji imaju par tuceta boljih stvari (opet ne mogu trenutno nista iz glave na brzinu, valjda zbog vrucine ili manjka sivih stanica )
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Golub
Average Member
Croatia
568 Posts
Member since 01/02/2017 |
Posted - 23/07/2017 : 12:47:03
|
Despacito čisti cancer. Ima ih još hrpu, samo da ih se sjetim. Svi hitovi od Gunsa, Bon Jovija i AC/DC-a. Dokle više? Tko to sluša? Klinci od deset godina. Svih dvadeset pjesama što u totalu vrte na Otvorenom radiju. Lana del Rey. Bljak. Općenito ne volim cajke, možda imam 2-3 pjesme koje su mi guilty pleasure kad sam pijan k'o stoka. Dubiozini hitovi. Mrzim klape i tako. Općenito mi autohtona glazba ide na kurac. Lijepom našom? Lijepo gasim TV. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 23/07/2017 : 13:16:50
|
quote: Originally posted by Golub
Svi hitovi od Gunsa, Bon Jovija i AC/DC-a. Dokle više? Tko to sluša? Klinci od deset godina.
Pobogu, što fali Gunsima i AC/DC? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 23/07/2017 13:17:19 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 23/07/2017 : 14:33:33
|
quote: Originally posted by paro
Svi hitovi od Gunsa, Bon Jovija i AC/DC-a. Dokle više? Tko to sluša? Klinci od deset godina.
Pobogu, što fali Gunsima i AC/DC?
Meni je najmorbidniji dio guranje Gunsa i AC/DC u isti koš sa Bon Jovijen. Ali kad već pitaš šta in fali, AC/DC nema pjevača već 37 godina. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31187 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 23/07/2017 : 14:34:41
|
Ja mijenjam kanal kad naletim na Crvenu jabuku, inače toliko je šunda na CMC-u da je teško ne promijenit kanal. Volim tamburicu! Primjer: ovaj vikend u Zagrebu festival piva u Irish pubu svirao dj??? Al ajd bila je dobra piva, na svadbama kad peru cajke nema dobre pive, sve se preživi, meni spomenuti kliše oko božićnih pjesama i nije toliko iritantan
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Posted - 23/07/2017 : 14:36:19
|
quote: Originally posted by tex2
Ja mijenjam kanal kad naletim na Crvenu jabuku, inače toliko je šunda na CMC-u da je teško ne promijenit kanal. Volim tamburicu! Primjer: ovaj vikend u Zagrebu festival piva u Irish pubu svirao dj??? Al ajd bila je dobra piva, na svadbama kad peru cajke nema dobre pive, sve se preživi, meni spomenuti kliše oko božićnih pjesama i nije toliko iritantan
Slažen se. Jedini iritantniji bend od njih je njihova slavonska verzija Leteći odred. |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6900 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 23/07/2017 : 15:27:36
|
Joj, pa gdje Wham - Last Christmas, to mi je baš draga pjesma, vraća me u srednju i doba kad su ocjene zaključene, raspust počeo.
Slažem se za ovog "Despacita", dosta slabašno, nije mi jasno koliki broj pregleda ali dobro, živimo u vremenu kad svatko ima internet i velik broj pregleda ne znači da se pjesma velikoj većini svidjela. Inače, volim pjesme sa španjolskog govornog područja, imam ih dosta dragih.
CMC nudi dosta smeća ali dobro, čim nude puno toga i nastoje pokriti sve u Hrvatskoj jasno je da je veća vjerojatnost da je više smeća, kvazi rock bendovi su mi najmrži.
Crvena jabuka mi je, uvjeravaju me, prvi omiljeni bend, navodno sam si s 2 i pol godine znao ubaciti kasetu u radio i pustiti njihove pjesme. Ovo novo što pjevaju je slabije ali teško da kod nekog s tako dugim stažom nije došlo do pada kvalitete.
Više volim pjesme koje pjevaju muškarci dok kod žena možemo pronaći više smeća, sad mi kao tri najmrže padaju na pamet "Gas gas", "Da li si za seks" i "Insomnia". Općenito mi se gadi tendencija ulaska nekakvih DJ-eva u pjesme.
Strane pjesme slabo slušam i ne pratim izlaske albuma i nekakvih nazovi hitova ali sam otvoren za svaku dobru pjesmu iz bilo kojeg doba i žanra. Kad naletim da je čujem na radiju, kavani, ovdje-ondje i svidi mi se onda je i skinem na netu.
Volim glazbu i imao sam preko 4000 pjesama na bivšem laptopu, onda hard disk riknuo i... sad imam 200-300, nemam živaca sve nanovo. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 23/07/2017 15:30:59 |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17823 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
cerichus
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1629 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 23/07/2017 : 16:40:28
|
Kosa mi se na glavi diže kad čujem najvećeg plagijatora ikad - Dinu Dervišhalidovića a.k.a Dinu Merlina. |
Elvis has just left the building! |
|
|
Mrkva
Senior Member
1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 23/07/2017 : 16:52:53
|
Potpisujem solara za Human. Gasim radio dok ne prođe.
Ali slican efekt izaziva Christina Aguilera, Maroon 5 i James Blunt.
Dok recimo Coco Jumbo i takva sranja slusam na najjace. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25430 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 23/07/2017 : 16:57:52
|
Da li mi verujete da ja još nijednom nisam čuo tu Despacito ili kako već pesmu?
Od onih koje me nerviraju: sve od Olivera, Rozge i Pisarovićke. Pa ondak, Life is life, Eye of the tiger, skoro sve od AcDc...ima još |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Posted - 23/07/2017 : 17:00:24
|
quote: Originally posted by manhunter
Od onih koje me nerviraju: sve od Olivera, Rozge i Pisarovićke. Pa ondak, Life is life, Eye of the tiger, skoro sve od AcDc...ima još
Ja ti virujen jer ni ja neznan šta je to. |
|
|
Mrkva
Senior Member
1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 23/07/2017 : 17:06:45
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Od onih koje me nerviraju: sve od Olivera, Rozge i Pisarovićke. Pa ondak, Life is life, Eye of the tiger, skoro sve od AcDc...ima još
Ja ti virujen jer ni ja neznan šta je to.
Statisticki su sanse da je niste culi negdje u prolazu gotovo pa nikakve. |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 23/07/2017 : 17:20:44
|
Oduvijek Kiss, AC/DC etc. Razne klape, ansambli kojekakvih tamburaša, Oberkrajneri, Severina, turbofolk etc. i, naravno, Thumpson. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
Golub
Average Member
Croatia
568 Posts
Posted - 23/07/2017 : 17:40:05
|
Znao sam da ću nekome stati na žulj s time.
Šta ja znam, nije to moj tip rock glazbe, slušati kako se Axl Rose teli i glumi pozera. Smeta mi kad ljudi govore da je to vrh žanra. Priznajem, nije sad da sam išao slušati redom albume Gunsa i AC/DC-a, siguran sam da tu ima dobrih stvari, ne znam, ali ovo što se vrti po radijskim postajama je žešći smor.
Zapravo se i ne radi toliko o kvaliteti. Takve je bendove pregazilo vrijeme, ne poznajem nikoga u zrelim godinama da ih aktivno sluša, ili se radi o ekipi koja je odrastala za vrijeme njihove najveće slave pa su nostalgični ili o, bliže mojim generacijama (iako više ni to nije toliko blizu), klincima iz viših razreda osnovne što sazriju pa otkriju kvalitetniju glazbu u srednjoj školi. Uvijek neka basic glazba izlizana do te mjere da je izgubila onaj prvotni punch kojega je nekad imala. Isto kao što ne mogu smisliti Prljavo Kazalište.
Slična je stvar kao kad ti netko kaže da intenzivno sluša hip hop i onda ti pusti Changes ili neku drugu od posthumnih "zarađujem-lovu-preko-mrtvaca" Pacovih pjesama koje su čisti užas kao i radijske stanice koje to smatraju vrhuncem hip hopa kojega mogu pustiti. Kad ćeš dočekati da ti neki radio pusti Wu ili The Chronic? Neku pjesmu Gansa koja nije Welcome to the Jungle ili Paradise City?
Sad kad sve ovo govorim, općenito se previše recikliraju sranja i premalo se kultiviraju nove generacije. Nije ni čudo što mlade generacije većinom slušaju smeće od muzike. Sada zvučim kao starac, ali istina je. |
|
|
Golub
Average Member
Croatia
568 Posts
Posted - 23/07/2017 : 17:43:04
|
quote: Originally posted by Mrkva
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ja ti virujen jer ni ja neznan šta je to.
Statisticki su sanse da je niste culi negdje u prolazu gotovo pa nikakve.
Baš. Toliko se pušta da ti se čini kao da prekidaju pjesmu na pola samo da bi ju mogli opet pustiti ispočetka . Jučer sam pričao s frendom o tome kako ju je on u nekom shopping mallu čuo triput u sat vremena. Ej!
Hvala Bogu pa mi nikada nije ušla u uho, a mnogo sranja je prošlo kroz njih u svoje vrijeme. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Posted - 23/07/2017 : 17:55:24
|
Znao sam da ću nekome stati na žulj s time.
Šta ja znam, nije to moj tip rock glazbe, slušati kako se Axl Rose teli i glumi pozera. Smeta mi kad ljudi govore da je to vrh žanra. Priznajem, nije sad da sam išao slušati redom albume Gunsa i AC/DC-a, siguran sam da tu ima dobrih stvari, ne znam, ali ovo što se vrti po radijskim postajama je žešći smor.
Zapravo se i ne radi toliko o kvaliteti. Takve je bendove pregazilo vrijeme, ne poznajem nikoga u zrelim godinama da ih aktivno sluša, ili se radi o ekipi koja je odrastala za vrijeme njihove najveće slave pa su nostalgični ili o, bliže mojim generacijama (iako više ni to nije toliko blizu), klincima iz viših razreda osnovne što sazriju pa otkriju kvalitetniju glazbu u srednjoj školi. Uvijek neka basic glazba izlizana do te mjere da je izgubila onaj prvotni punch kojega je nekad imala. Isto kao što ne mogu smisliti Prljavo Kazalište.
Toliko si u krivu da mi se ne da objašnjavat zašto si u krivu. Prljavo kazalište bez Bogovića ni ja ne mogu smislit. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 23/07/2017 : 18:01:31
|
Sve i jedna cajka može na popis što se mene tiče. Ali ima jedna koja mi je zadnje vrijeme toliko postala iritantna da boli. Ne znam naziv pjesme (a ni pjevačicu), ali tekst je nešto u stilu da nju neki lik zove u grad a ona da takvih kao on ima hrpa i da nije ništa posebno. Svaki dan 15 puta na radijskim postajama, pa još svaku noć na HTV2. ubija u pojam. Apsurd je da prvi put nije ni zvučala loše, ali nakon 500 puta što je dosta dosta je. |
|
|
Topic |
|