Author |
Topic |
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6303 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 21/11/2017 : 14:08:41
|
A pa meni je i specijalan gust citat na moru. Samo na more ipak ne nosim nesto od fensi-smensi HC stripova, ali kiosk izdanja su stvorena za to, pogotovo kad se fino od topline rastopi lijepilo i pocnu otpadat stranice :D :P |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15792 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 21/11/2017 : 18:32:14
|
Diskac, zna se sta se nosi na more... istini za volju, kurac smo znali da LMS i ZS, koje smo nosili smotane u zadnjem dzepu rebatinki, skracenih do bedara ili koljena,(kako ko),(jer koce dati bermuda tada),da ce danas vrijediti tisuce kuna... kako se sve promjeni, upsidedown, u 30 godina... mozda i ovi iz remitende, (Texovi sto sam ih citao na sugamanu u Postirama), budu vrijedili mojim sinovima isto tako... cisto sumnjam. Zna se gdje se cita album a gdje roto stampa/stripovi. Ili mozda ne? Sudeci po cijenama stripova danas, koje sam onomad placao par dinara. Eh da sam prorok bio, sad bi se obogatio... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17031 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 21/11/2017 : 22:11:11
|
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by ivanl
Nikad dosta... kad doden doma u sijecnju a 4-5 paketa stripova ceka... vani zima,bura,brzo padajuci mrak, pa pod dekicu, kad zavrse dnevne obveze s klincima i udri na citanje... ajme...
nema veceg gusta,,.jebes komp.tv.nogomet, u birtiji,klince,zenu... Uronis u onaj drugi ljepsi svet crtanih slicica..i uzivas.... Smile mi se danas klinci koji ne citaju nista na papiru...i corave na elekt.napravama.
Svaka ti je zlatna |
|
|
Topic |
|
|
|