Nakon kvalifikacija došao je na red i polufufinalni izbor za novog, devetog po redu najzagorelijeg Zagorovog fana - doktora zagorologije!
Kao i u prethodnim takmičenjima, Doktor Zagorolog titula nije ponovljiva, to znači da dosadašnji pobednici nisu u trci. Razlog za to je da i drugi forumaši dobiju šansu da se okite titulom i izbegne ponavljanje istih imena, a ko jednom doktorira nije potrebno da to ponavlja, kao i u realnom životu.
Na vama je da odlučite po kojim kriterijumima glasate, da li je to jer su ljudi pisali tekstove, nervirali ostale sa Zagorom ili se na neki drugi način istakli kao ultimativni fanovi.
U polufinalu su najistaknutiji fanovi našeg junaka sa svih naših foruma.
Glasanje traje do subote 23.12.2017.godine u 20h, kada ćemo otvoriti finalnu rundu.
Izvinjenja svima zbog prethoda dva polla. Automatski su mi se izmenila imena jednog polla u ona sa prethodnog. Krećemo opet (mislim da su samo dva glasa pala. Molim te iste momke da ponove svoje glasanje. Hvala)
Brdar! Prosle godine izgubio u foto finisu u finalu. Do ljeta bio aktivan sa Zagorovom parodijom. Malo je takvih ljudi koji su sa toliko ljubavi posveceni nasem junaku.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Brdar! Prosle godine izgubio u foto finisu u finalu. Do ljeta bio aktivan sa Zagorovom parodijom. Malo je takvih ljudi koji su sa toliko ljubavi posveceni nasem junaku.
Jedan od konstantne braće forumaša. Za sajt možda jeste napisao "samo" dve recenzije Sertao i Čiko Indijanac, ali je njegov glas razuma sveprisutan u diskusijama i redovan u dnevnicima čitanja. Najbitnije od svega je da ga ne zanimaju forumski kanoni: ne boji se istaći suprotno mišljenje glede neke "svete" epizode i postaviti realniji i argumentiraniji pogled, a opet, kroz njegove redove se očitava bezpogovorna ljubav prema serijalu. Strast i analitika, jednom rečju. Čovek čije se mišljenje traži i vrlo rado čita
starno... covjek koji stvara ono na cemu drugi kandidati zaradjuju tu titulu nije ni spomenut..covjek koji crta zagora za boneli...ima li sta vise od toga.. ali ne...tu su forumasi sa postovima tipa ''vrh naslovna'', ''verni kopira'', '' rubini rastura'' i slicnim, i drugi koji od zagora prave tesku filozofiju..
Banetu da se dodjeli bez glasanja titula....sve ostalo bi bilo neposteno...
Zato sam rekao da treba uvesti neku nagradu za životno djelo još DeeCayu, Brdaru i grofici pa da se konačno riješimo utega vremena i povijesnih nepravdi te glasamo za doprinos u konkretnoj godini.
starno... covjek koji stvara ono na cemu drugi kandidati zaradjuju tu titulu nije ni spomenut..covjek koji crta zagora za boneli...ima li sta vise od toga.. ali ne...tu su forumasi sa postovima tipa ''vrh naslovna'', ''verni kopira'', '' rubini rastura'' i slicnim, i drugi koji od zagora prave tesku filozofiju..
U tom slučaju njemu treba dodjeliti titulu primarijusa. On je onda i više nego doktor.
Sto se Baneta tice, nisam ga nominirao, ali kako bih se iskupio zbog tog propusta, predlazem da ga ubacite umjesto mene i neka mu se jos priznaju svi glasovi koje sam osvojio.
Lukav potez. Ovo ti osigurava pobjedu u polufinalu, možda i finalu.
Ovaj potez sam napravio bas da dokazem suprotno, to jest da mi nije po svaku cijenu stalo do titule. Ako mislis da blefiram, evo pozivam nadlezne neka me diskvalificiraju i dozivotno mi zabrane ucesce u izboru za titulu doktora zagorologije.
Bane je puno više od običnog forumaša. Bane je institucija. I bilo bi žalosno da ne pobere barem jednu nagradu. Ako ništa drugo,a onda za životno djelo(a)... Na nedavno završenom nogometnom klupskom prvenstvu španjolske novine napisale za Luku Modrića- ako mu već nedate zlatnu loptu onda izmislite neku nagradu-Luka Modrić. Tako nešto bi vrijedilo i za Baneta u stripovskim okvirima.