Pa ovo je pravo ime, ono što su u ZS izmišljali nije. To što ste vi navikli na to, to je druga stvar.
Najjači mi je libellus s novim Zagorom. Nazvali ga Naivčine iz Elkinsa, koja sprdačina.
Naravno. A i Starac s brda baš je lijep naslov, čemu to mijenjati? A ovo s naivčinama je urnebes. Sjećam se kad su se odupirali šakama i nogama "ne, nećemo Hodnik za pakao, to je Dnevnikovo". A onda popustili. Ali to je sinonim, tako nam je ta epizoda usla u sjecanje, svim ljubiteljima pilota, isto kao Nasilje u Darkwoodu kod Zagora. Medjutim, ovo je podnaslov sporedne epizodice, nitko tu pricu ne pamti pod tim naslovom, to je Zlatni pečat ili Zagor protiv Vonga, tako je zapamcena, a ne ove urnebesne naivcine. Ali koliko je znanja i pameti, nista cudno.
Ti si jos mlad i zelen (citaj naivcina) da bi neke stvari shvatio..jasno je doticni naslov nema ni 0,5% veze sa radnjom u stripu,ali ovaj Dnevnikov biser nije se smio propustiti..bas legendaran
Kobna noc,Preziveli,Izvidnica straha,U kandzama zla,Naivcine iz Elkinsa...palac gore za ove nazive
+1
+1 i meni ne smetaju stari nazivi..pamtim NAIVČINE IZ ELKINSA i ZAGOR PROTIV VONGA ko dobru priču i odličnog Ferrija... Znam, da Libellus ima mana ali ta je nevredna spomena. Dade i Curunir nisu izgleda imali najprijateljski razlaz pa je malo gorčine razumljivo...samo kod naslova Libellus knjiga je to bezveze potencirat...možemo o par drugih stvari kod Libellusa... a i koliko znam neki Libellus čitatelji su tražili stare naslove Zagorovih prića..i ne samo za Zagora.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Hogalova magija. Cemu glupiranje sa cudnim nazivima, nazovimo Zagorove epizode pravim imenima, bar one stare, prave, neponovljive jer tad tad sam bio mlad.
Jednostavnije je uzeti Viagru, nego mjenjati nazive epizoda
Sto se tice preskakanja jubilaraca, preskocili su #100, #400, #500 i #550 zasad. Nekako sam misljenja da su u obje verzije objavili "Prokleto blago" jer je taj bio "poznat" broj u ZS, ako se ne varam na A4 formatu tada.
A #600 moraju preskociti, cemu ponavljanje kad nas ceka 5.mjeseci poslije tog broja reprint Hellingena 7 ..
Upravo saznao odličnu vijest iz pouzdanih izvora; Ludens će tiskati dodatni tiraž ovog broja sa starim nazivom za sve nostalgičare. Svaka čast Berniju što vodi računa o željama svojih kupaca.
Upravo saznao odličnu vijest iz pouzdanih izvora; Ludens će tiskati dodatni tiraž ovog broja sa starim nazivom za sve nostalgičare. Svaka čast Berniju što vodi računa o željama svojih kupaca.
Hehe Ako tako stvarno bude, vec vidim komplikacije na kiosku.
- Trebao bi najnoviji extra Zagor. - Zena ga nadje. - Da taj, ali zapravo ne taj, sve isto, samo zelim sa drugim naslovom. - Zena koluta ocima nadje i taj. - To je to, al imate li neki drugi primjerak bez utora?
Sto se tice preskakanja jubilaraca, preskocili su #100, #400, #500 i #550 zasad. Nekako sam misljenja da su u obje verzije objavili "Prokleto blago" jer je taj bio "poznat" broj u ZS, ako se ne varam na A4 formatu tada.
A #600 moraju preskociti, cemu ponavljanje kad nas ceka 5.mjeseci poslije tog broja reprint Hellingena 7 ..
600 bi trebali preskociti jer je isao relativno nedavno, mada je i onaj Zoo isao nedavno u gigantu pa je opet objavljen...a 300 vjerovatno izdaju u extra jer je isao davno vec, ima vise od 10-12 godina, a mislim da ga ludens nije reprintovao prije par dodina kao sto je nultu god. darkwoooda, i ostale prve brojeve, kao i prve cike, a i zanimljivo je kod tog broja 300, da je to mozda jedini strip iz tog perioda koji nikad nije dozivio drugo neko izdanje kod nas, samo kao specijal ludensa...mozda kao pirat, ali to se ne racuna...
Da, 600 se moze danas relativno lako za naci, a i mislim da je cesto u remitendi. A ne znam, volio bi da preskocimo 300 pa da budemo koliko toliko jos blize tom spajanju sa redovnom
Hehe Ako tako stvarno bude, vec vidim komplikacije na kiosku.
- Trebao bi najnoviji extra Zagor. - Zena ga nadje. - Da taj, ali zapravo ne taj, sve isto, samo zelim sa drugim naslovom. - Zena koluta ocima nadje i taj. - To je to, al imate li neki drugi primjerak bez utora?