Pravilno definitivno jest, ali mi i dalje "extra" i "maxi" djeluju estetski privlačnije na naslovnicama. Van njih, nek komotno stoji "ekstra" i "maksi".
Kad budu minimum i "maximum" u matematici ili "maximalne" temperature (a to će biti nikad), onda može to šugavo x. Do tada ne.
Dobro ali ovdje je više pitanje konzistentnosti sa onim što piše na samoj naslovnici. Da su to naši preveli ko "maksi" onda ok, ali ako nisu onda u nazivu teme pišemo kako jest.
Da, period novog Piccatta, ali on je meni još uvijek solidan. Međutim, sljedeće godine nas čeka Maxi kojeg je u cjelosti oslikao Cossu
Kad se samo sjetim kako je Piccatto bio dobar,svjez i poseban na pocetku...imao je pravi,jednostavni i upecatljiv stripovski crtez. Sad je samo sjena samog sebe, nazalost. Cossu mi je oduvjek bio nesretan i ukrucen u svom crtanju. Sa poluidiotskim izrazima lica protagonista. Totalno cudan i drugaciji medu Dylanovim crtacima,(ali u negativnom smislu). Ovde u topicu spomenuti Montanari i Grassani, koji su nacrtali masu epizoda, a vecinu maxija su jednostavno, jedni od onih koje volis ili naprosto ne podnosis. Sredine nemaju. Ja ih obozavam. Njihov stil sjene/mraka/svjetla/bjeline je genijalan. Preciznost interijera,eksterijera i objekata je nevjerovatna. Meni su jedni od najboljih. A sve skupa neka Maxija, ima tu dobrih prica. Naslovnica ovog broja je okej. Malo daje na ghost ridera, bice ima i poveznica na taj film. Treba procitati...
Vrh naslovnica, Stano majstor.Od priča ne očekujem ništa posebno.
Kod Dilana ćemo se još družiti sa starim dizajnom Maksija još jedno vreme što se tiče Ludensa, mada je u ovom slučaju novi dizajn u Italiji zaista brutalan, bolji nego Zagorov.
Da, period novog Piccatta, ali on je meni još uvijek solidan. Međutim, sljedeće godine nas čeka Maxi kojeg je u cjelosti oslikao Cossu
Kad se samo sjetim kako je Piccatto bio dobar,svjez i poseban na pocetku...imao je pravi,jednostavni i upecatljiv stripovski crtez. Sad je samo sjena samog sebe, nazalost. Cossu mi je oduvjek bio nesretan i ukrucen u svom crtanju. Sa poluidiotskim izrazima lica protagonista. Totalno cudan i drugaciji medu Dylanovim crtacima,(ali u negativnom smislu). Ovde u topicu spomenuti Montanari i Grassani, koji su nacrtali masu epizoda, a vecinu maxija su jednostavno, jedni od onih koje volis ili naprosto ne podnosis. Sredine nemaju. Ja ih obozavam. Njihov stil sjene/mraka/svjetla/bjeline je genijalan. Preciznost interijera,eksterijera i objekata je nevjerovatna. Meni su jedni od najboljih. A sve skupa neka Maxija, ima tu dobrih prica. Naslovnica ovog broja je okej. Malo daje na ghost ridera, bice ima i poveznica na taj film. Treba procitati...
Jedno pitanje, ako netko zna, je li taj Cossu trenutno još crta Dylana, redovnu seriju ili Maxije, ili je izletio iz crtačke ekipe?
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!
Cossu je zadnji put na Dylanu radio jednu priču za Maxi iz 2015.god., a na redovnoj seriji je zadnji put radio br.318 (Urbane legende) iz 2013.god. Mislim da trenutno više radi na Texu.