Author |
Topic |
ivanl
Advanced Member
Croatia
15788 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 19/06/2019 : 01:57:18
|
Bogami, ne zajebavam se, kad dodem u ogromno skladiste paketa u Kopilici,(ako nisam kuci da preuzmem posiljku, pri dostavi), svi postanski sluzbenici kazu; aha opet romani, sta je sad u pitanju...preko mene su i naucili tko je ko u stripu, i koji je nakladnik u pitanju...a svi postari koji mi kuci dolaze, obavezno bace oko na kolekciju... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 19/06/2019 : 11:03:43
|
quote: Originally posted by supermark
Slicna situacija i kod mene nedavno (nije bio Fibrin paket u pitanju) Dostavljaču sam objasnio da doma nema nikoga prije 15h, a ja dolazim oko 17h On me pokušavao nagovoriti da se nađemo negdje gdje njemu odgovara (zašto plaćam dostavu?). Naravno da nisam pristao, a on je rekao na to: Onda će se paket, nažalost, morati vratiti posiljatelju Ja sam kratko odgovorio: Onda dobro da sam izabrao plaćanje pouzećem
hehe, prst u oko! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/06/2019 : 11:19:40
|
quote: Originally posted by Markos
Trebate se žaliti nadređenima, kao prvo. Kao drugo, mislim da se nakon primitka obavijesti o planiranom vremenu dostave može dogovoriti drugo vrijeme i mjesto dostave preko aplikacije, nema potrebe natezati se s dostavljačem.
GLS ti želi isporučit paket po svaku cijenu,ne znam možda su oni plačeni koliko komada dostave ili šta. Ja bi ih doslovno po cilom gradu dogovara i nalazija se s njima. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1326 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 19/06/2019 : 11:58:39
|
To što je verab napisao - iz GLS-a pošalju obavijest na mob. o vremenu dostave, zajedno s brojem na koji se može kontaktirati dostavljača. Nazovem ga gdje da pusti paket - jer sam živim, a na poslu katkad nisam dostupan - i riješeno. Najčešće mi paket puste u obližnjoj pekari. Ima nekih dostavljača koji su daleko od preporuke (Overseas npr., čak i kad sam naručivao nakon preseljenja bili su šrot kao i na prethodnoj adresi), ali GLS sasvim profesionalan, barem što se mene tiče. Da ne kažem da sigurno nije problem, kao adresu dostave, ak si u sličnoj situaciji kao ja, navesti mjesto na kojem te poznaju (birtija, pekara itd.) pa ih zamoliš da preuzmu paket. |
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/06/2019 : 14:27:01
|
Ostavljali su i meni u pekari . al opet ,ne vidin čemu tolika priša. dođe ujutro poruka i ti se snađi. ka da ne mogu kolege raznit popodne. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6280 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 20/06/2019 : 12:05:43
|
Ima nas koji živimo u dijelu gdje je par kuća, nema pekara, kafana i slično. Ali zato radim 3km (kako koji tjedan, ali većinom) od kuće iliti cca 5min autom, i neće da mi donese tamo. Ili sad i odma na kućnu adresu ili da ga ganjam po gradu kad i kako njemu paše što mi je apsurd i to odbijam. I naravno u 16:10 pa nadalje neće isto nikako. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 20/06/2019 12:06:54 |
|
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1326 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 23/06/2019 : 16:41:51
|
A druga stvar je ako te zadesi neka budaletina. A da odmah navedeš kao mjesto dostave radnu adresu pa ti ili netko drugi tamo preuzmete paket? Mada dok sam živio na drugom mjestu, imao sam i ja jednu konjinu od dostavljača. Iz gorespomenutog Overseasa, Ezop antikvarijat je nekad slao preko njih. Radio sam u školi, a škola se nalazila PREKO PUTA kuće u kojoj sam tada živio. Ali taj dostavljač je bio jako deficijentan, da se tak izrazim. Niti mobitela, niti novca za uzvratiti (pouzeće, radilo se o kakvih 10 kn), nervozan... Dostavu smo uspjeli obaviti iz 3. pokušaja. I to jedva, da sad ne duljim. Na drugoj adresi drugi poštar, ali opet nikakav dogovor. Pa sam zamolio Ezop antikvarijat da ću im ja unaprijed uplatiti novce, a oni neka ubuduće pošalju poštom. I više nikakvih problema. Poslije su i oni prešli na GLS, pa sada mi je svejedno. Mada dobro sam ja zapamtio tog dostavljača i baš mi je lijepo poslužio za priču u kojoj je umro. Tako da mi je na neki način i drago zbog tog iskustva. Iskoristiv materijal za pisanje. |
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
Edited by - bonjovi4ever on 23/06/2019 16:42:32 |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5089 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 25/06/2019 : 14:00:05
|
quote: Originally posted by ivanl
Bogami, ne zajebavam se, kad dodem u ogromno skladiste paketa u Kopilici,(ako nisam kuci da preuzmem posiljku, pri dostavi), svi postanski sluzbenici kazu; aha opet romani, sta je sad u pitanju...preko mene su i naucili tko je ko u stripu, i koji je nakladnik u pitanju...a svi postari koji mi kuci dolaze, obavezno bace oko na kolekciju...
daa.. i kod mene slično! Dio kolekcije prebacio sam u drugi stan, upravo uzimam i dodatne Billy police u Ikei, lako se podešavaju/spajaju i nadoštiklavaju po potrebi u širinu |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 22/07/2019 : 15:02:47
|
Mala obavijest: Fibra ide na godišnji odmor 26.7., tako da ćemo sve narudžbe koje stignu između 26.7. i 12.8. poslati 12.8. Stoga, ukoliko vam je iz nekog razloga bitno da vam paket stigne prije 12.8. onda molimo da obavite narudžbu na našem webshopu unutar iduća tri dana. |
Trouble will find me |
|
|
Topic |
|
|
|