Author |
Topic |
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6295 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 20/05/2020 : 16:22:47
|
quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by DiSkAcH
I dajte molim vas javite tiskaru. Da li je Simbol ili Rotografika.
quote: Originally posted by AleksandarN
Prelepo izdanje. Nemam zamerku sto se tehnikalija tice. Stampano u rotografici.
Prodano! |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15791 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 20/05/2020 : 20:54:55
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by DiSkAcH
Mislim da ću i ja bocnut ovo, Hermann mi je drag, a ČK radi dosta dobre integrale. :) Za S-A sam debelo zakasnio, a ne plaćaju mi se neke bijesne cifre.
Zar nema vise SA integrala?
Rasprodali su se prije nekoliko godina. To znam sa sigurnošću, jer sam kupio zadnje primjerke koje su imali na Interliberu.
Dobro je to. Drago mi je da je nesto rasprodano. Nego, vidim ih povremeno na aukcijama i idu za normalne novce, kako su i kupljeni. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Posted - 20/05/2020 : 22:38:23
|
Dobro je to. Drago mi je da je nesto rasprodano. Nego, vidim ih povremeno na aukcijama i idu za normalne novce, kako su i kupljeni.
Ja video na Fejsbuku u grupi prodaja stripovi Balkan oba broja kao komplet za 100 evra.
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15791 Posts
Posted - 21/05/2020 : 15:01:15
|
quote: Originally posted by going going
Dobro je to. Drago mi je da je nesto rasprodano. Nego, vidim ih povremeno na aukcijama i idu za normalne novce, kako su i kupljeni.
Ja video na Fejsbuku u grupi prodaja stripovi Balkan oba broja kao komplet za 100 evra.
Pa, pravo da ti kazem, onakve dvije lijepe 'knjizurine' same po sebi, a narocito sad ako su rasprodane, u glanc stanju i vrijede toliko. Ja da ih nemam, a trebam, dao bi tu cifru bez problema. (Odlicno je to gazda Strip Agenta onomad tehnicki odradio, preporucio bi ih svima.) I nije to cijena nesto puno jaca od nabavne cijene, pogotovo kad uzmes u obzir vremenski odmak od izlaska prvog izdanja. Ja sam ih zapazio visekratno na ovom siteu i za puno manje u prodaji. |
|
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Member since 07/10/2004 |
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
|
corto33
Senior Member
Slovenia
2536 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21164 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 21/05/2020 : 21:33:13
|
quote: Originally posted by vronski 3
Nekako imam utiak da je Komanča strip ko stvoren za crno/belu tehniku i da mu boja naprosto ne leži...
slažem se - šteta što Lokomotiva nije uzela da izdaje Komanču. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1977 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 21/05/2020 : 21:34:06
|
quote: Originally posted by anto
Nekako imam utiak da je Komanča strip ko stvoren za crno/belu tehniku i da mu boja naprosto ne leži...
slažem se - šteta što Lokomotiva nije uzela da izdaje Komanču.
|
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3292 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 21/05/2020 : 21:45:44
|
quote: Originally posted by anto
slažem se - šteta što Lokomotiva nije uzela da izdaje Komanču.
Trebala je Lokomotiva Bonelijanu da radi. Cene ko kod Libellusa, za srpske uslove to bi bilo dovoljno da se obogate. Plus tad ne bi strepeo da će nešto zanimljivo da izbace pa da mora bubreg da se prodaje. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15791 Posts
Posted - 21/05/2020 : 22:11:33
|
To je najbolje imati u obe varijante. Ja imam stripove takve vrste i c/b i kolor, pa nema greske. |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10383 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 21/05/2020 : 22:27:52
|
quote: Originally posted by ivanl To je najbolje imati u obe varijante. Ja imam stripove takve vrste i c/b i kolor, pa nema greske.
+1
Uostalom, za male novce se moglo nabaviti Marketprintovo crno-bijelo izdanje.
Da ne pričam da još čuvam Cak-ove sa Comanche i Princeom. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15791 Posts
Posted - 21/05/2020 : 22:35:09
|
quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by ivanl To je najbolje imati u obe varijante. Ja imam stripove takve vrste i c/b i kolor, pa nema greske.
+1
Uostalom, za male novce se moglo nabaviti Marketprintovo crno-bijelo izdanje.
Da ne pričam da još čuvam Cak-ove sa Comanche i Princeom.
Isto i ja. Cakove, Zovove... Ali sjecam se kad sam na Mafestu odnio Marketprintove trinaestice Van Hammeu na potpis, kako se covjek uznemirio i uzrujao prevrcuci one c/b 'albume'. Bio je bas pukoa od bjesa vidjevsi svoja djela u tom ruhu. Mrmljao je i sizio da kako je to uradeno... Sve ih je uglavnom ispotpisivao i eno ih doma, a ostala mi je dobra anegdota. |
|
|
ninel
Senior Member
Serbia
1583 Posts
Member since 16/11/2004 |
Posted - 22/05/2020 : 01:55:02
|
quote: Originally posted by corto33
Slažem se za epizode od 1 do 6. Epizode od 7 do 10, koje je bojio Fraymond, se isplati imati u C/B i u boji.
Potpuno se slažem sa Cortom. Poslednje četiri epizode su puno bolje u koloru. |
http://www.youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8&feature=related |
|
|
kasper
Advanced Member
10895 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
corto33
Senior Member
Slovenia
2536 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
kasper
Advanced Member
10895 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 22/05/2020 : 10:12:44
|
za cb opciju, sken mora da bude savrsen, papir kakav treba, stampa odlicna. nemam toliko poverenja u ck. oni mp albumi su mi bili losiji da stripoteke |
|
|
ninel
Senior Member
Serbia
1583 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3292 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 22/05/2020 : 14:13:39
|
quote: Originally posted by kasper
za cb opciju, sken mora da bude savrsen, papir kakav treba, stampa odlicna.
To je meni problem sa Marketprintovim Bluberijem. Tako da kad se pojavi u boji, moraću i to da skupljam. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26901 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 22/05/2020 : 14:42:35
|
quote: Originally posted by kasper
za cb opciju, sken mora da bude savrsen, papir kakav treba, stampa odlicna.
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
StanDarsh
Starting Member
Serbia
8 Posts
Member since 07/03/2020 |
Posted - 22/05/2020 : 14:55:42
|
Pozdrav svima!
Dugo vremena pratim ovaj forum i sajt, ali se nikada nisam uključio u neku konverzaciju. Pročitao sam tu puno vaših preporuka i razrešio puno dilema kao npr. da li da kupim ovo ili ono izdanje, da li bi me možda zanimao ili ne određeni junak itd.
Uzeo sam ovo juče i izdanje izgleda jako lepo. Pošto me uvek kada bude najavljeno ili izađe nešto što mi je interesantno zanima da vidim kako izgleda uživo i "zavirim" u strip, pomislih da bi prvi post na forumu mogao biti neki mali, mali, doprinos, da pošaljem nekoliko slika ako nekoga ko nije kupio zanima. :-)
Pre toga da pitam da li možda postoji neko drugo mesto gde se to radi, pošto još uvek ne poznajem ceo forum i sva pravila? :-) |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10383 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 22/05/2020 : 15:09:07
|
quote: Originally posted by StanDarsh
Pozdrav svima!
Dugo vremena pratim ovaj forum i sajt, ali se nikada nisam uključio u neku konverzaciju. Pročitao sam tu puno vaših preporuka i razrešio puno dilema kao npr. da li da kupim ovo ili ono izdanje, da li bi me možda zanimao ili ne određeni junak itd.
Uzeo sam ovo juče i izdanje izgleda jako lepo. Pošto me uvek kada bude najavljeno ili izađe nešto što mi je interesantno zanima da vidim kako izgleda uživo i "zavirim" u strip, pomislih da bi prvi post na forumu mogao biti neki mali, mali, doprinos, da pošaljem nekoliko slika ako nekoga ko nije kupio zanima. :-)
Pre toga da pitam da li možda postoji neko drugo mesto gde se to radi, pošto još uvek ne poznajem ceo forum i sva pravila? :-)
Pa izdavač je u prvom postu već stavio link za zavir/preview knjige.
A pravila su ti ovdje: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32164
Sad koliko ih se tko pridržava, o tom potom.
|
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6295 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 22/05/2020 : 15:36:10
|
Pozdrav svima!
Pre toga da pitam da li možda postoji neko drugo mesto gde se to radi, pošto još uvek ne poznajem ceo forum i sva pravila? :-)
Možeš tu slobodno stavit. @Peyo: Pa sam izgled stripa i privju PDF nisu nikako ista stvar. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Posted - 22/05/2020 : 15:51:51
|
Pozdrav svima!
Dobrodosao na forum! Samo cepaj sa slikama ovde slobodno!
|
|
|
Topic |
|