Author |
Topic  |
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 22/09/2020 : 22:35:08
|
quote: Originally posted by Spiderman
Ove godine me nema na festivalu iako sam doma... Rizična skupina sam... Inače odustao sam u zadnje vrijeme od svih druženja... Jbg... zdravlje prije svega...
Pa ... nisi dobro došao!! |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21622 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 22/09/2020 : 22:57:29
|
quote: Originally posted by veber
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by C Celtic
Druga knjiga Tarzana R.Manninga izlazi ? 
+1
Bum te razveselio s jednom najavom krajem godine ,nije Ralph Azam 
ajde bas da vidim šta je to!!! I super za Tarzana u oktobru - mada,kakav sam magarac,još ni keca nisam stigao da pročitam. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 23/09/2020 : 10:12:34
|
quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by Kruger Pa ... nisi dobro došao!!

Mene strah da se od tebe ne zarazim 
Ma šalio sam se, što odmah tako?
Tko zna možda imam koronu a da to ni ne znam. Tko će ga više znati |
Edited by - Kruger on 23/09/2020 10:13:44 |
 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts
|
veber
Senior Member

1138 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 23/09/2020 : 21:06:26
|
quote: Originally posted by Paka01
Pitaj dobre ljude iz Tvornice možeš li ostavit u njihovim frižiderima 
Možda je relevantnije pitati dobrog organizatora može li se nać malo mjesta u frižiderima   |
Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21622 Posts
Posted - 26/09/2020 : 01:12:19
|
+1
sanjam ja pre neki dan,da je u pitanju Linkoln,ovo što najavljuješ (najčešće sanjam seks i stripove), i kad se probudih,setih se sna,te razmišljam "stvarno je moguće da je Linkoln taj strip"  |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6392 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 26/09/2020 : 10:43:17
|
+1
sanjam ja pre neki dan,da je u pitanju Linkoln,ovo što najavljuješ (najčešće sanjam seks i stripove), i kad se probudih,setih se sna,te razmišljam "stvarno je moguće da je Linkoln taj strip" 
Pa s obziro na serijale koje izdaje CRŠ, a tebi se sviđaju, rekao bih da je riječ o Usagi-u.  |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21622 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27433 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7338 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 26/09/2020 : 18:13:20
|
Osobno san jako zadovoljan ovogodišnjim festivalom. Super lokacija, ekipa i puno stripova. :) |
And like that... he's gone. |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2067 Posts
Member since 21/10/2003 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8613 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 27/09/2020 : 16:23:18
|
Priča se u stripovskim krugovima da se konačno desilo ono čega su se svi pribojavali. Naime, jučer je DeeCay na kvizu službeno zaigrao za Demone s Mizurija i tako prekinuo stoljetnu tradiciju Darkvudskih bećara. Nažalost, očito je da su Bećari nakon toliko zajedničkih poraza, pobjeda, znoja, suza i krvi došli do kraja kvizaškog ratovanja. Kako stvari stoje Borna (Raven84) i Ribafish su Bećarima ono što je Yoko Ono bila Beatlesima.
Da li će se Bećari ikada opet okupiti? Da li će legenda nadživjeti ovakve povijesne mračne momente u njihovoj karijeri? Da li tinton vjeruje u Bidena? Koliko je drogsy aviona srušio? Koliko DeeCay godišnje rakije ispeče?
Odgovore na ova i ostala životna pitanja potražite na CRŠU... 2021.
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 27/09/2020 16:24:28 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19897 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/09/2020 : 19:08:44
|
quote: Originally posted by paro
Priča se u stripovskim krugovima da se konačno desilo ono čega su se svi pribojavali. Naime, jučer je DeeCay na kvizu službeno zaigrao za Demone s Mizurija i tako prekinuo stoljetnu tradiciju Darkvudskih bećara. Nažalost, očito je da su Bećari nakon toliko zajedničkih poraza, pobjeda, znoja, suza i krvi došli do kraja kvizaškog ratovanja. Kako stvari stoje Borna (Raven84) i Ribafish su Bećarima ono što je Yoko Ono bila Beatlesima.
Da li će se Bećari ikada opet okupiti? Da li će legenda nadživjeti ovakve povijesne mračne momente u njihovoj karijeri? Da li tinton vjeruje u Bidena? Koliko je drogsy aviona srušio? Koliko DeeCay godišnje rakije ispeče?
Nažalost, ispostavilo se je da je moje vodstvo potrebno kako bi Darkvudski Bećari uopće postojali. Kao Ivo Sanader, vraćam se iz pepela i nadam se da ću na CRŠ-u 2021. ponovno okupiti nekoć ponosnu ekipu. Bez onog Kvislinga Deeja, naravno. On i Borna skupa treći završili. Od 4 ekipe.  |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4792 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 27/09/2020 : 23:24:00
|
Bio sam u zg-u kroz vikend, ali se nisam usudio pojaviti na festivalu jer me grlo malo jebe zadnjih tjedan dana, pa da me ne kamenuju ako slučajno zakašljem :D |
Go kneel and weep
|
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3075 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 28/09/2020 : 08:17:04
|
Bio u subotu i dojmovi su više nego dobri. Na ulazu se upišeš, mjere ti temperaturu (frend i ja imali po 35,2 pa toliko o mjeraču :)). Što se tiče prostora s obzirom da je ove godine bi smanjeni broj i gostiju i posjetitelja prostor se pokazao kao pun pogodak. Dosta manji od "džamije", ali nekako ima rokerski štih i "toplije" djeluje. Uspio se upoznat sa Bartolićem (konačno) izborio se za crtež, bio na tribini gdje su gostovali Sršen i kasnije Bartolić. Možda mali minus za cijenu pive (30 kn). |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 29/09/2020 : 11:20:25
|
quote: Originally posted by nenno
Bio u subotu i dojmovi su više nego dobri. Na ulazu se upišaš, mjere ti kitu (frend i ja imali po 35,2 pa toliko o mjeraču :)). Što se tiče prostora s obzirom da je ove godine bi smanjeni broj i gostiju i posjetitelja prostor se pokazao kao pun pogodak. Dosta manji od "džamije", ali nekako ima rokerski štih i "toplije" djeluje. Uspio se upoznat sa Bartolićem (konačno) izborio se za crtež, bio na tribini gdje su gostovali Sršen i kasnije Bartolić. Možda mali minus za cijenu pive (300 kn).
     |
 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts
Posted - 29/09/2020 : 17:18:12
|
Bio u subotu i dojmovi su više nego dobri. Na ulazu se upišeš, mjere ti temperaturu (frend i ja imali po 35,2 pa toliko o mjeraču :)). Što se tiče prostora s obzirom da je ove godine bi smanjeni broj i gostiju i posjetitelja prostor se pokazao kao pun pogodak. Dosta manji od "džamije", ali nekako ima rokerski štih i "toplije" djeluje. Uspio se upoznat sa Bartolićem (konačno) izborio se za crtež, bio na tribini gdje su gostovali Sršen i kasnije Bartolić. Možda mali minus za cijenu pive (30 kn).
tvornica mi je premračna... niš ne dolazi do izražaja... za fotkanje katastrofa...
HDLU mi je draži... |
Moj strip Moje aukcije |
 |
|
ninel
Senior Member

Serbia
1591 Posts
Member since 16/11/2004 |
Posted - 29/09/2020 : 17:38:58
|
Bio u subotu i dojmovi su više nego dobri. Na ulazu se upišeš, mjere ti temperaturu (frend i ja imali po 35,2 pa toliko o mjeraču :)). Što se tiče prostora s obzirom da je ove godine bi smanjeni broj i gostiju i posjetitelja prostor se pokazao kao pun pogodak. Dosta manji od "džamije", ali nekako ima rokerski štih i "toplije" djeluje. Uspio se upoznat sa Bartolićem (konačno) izborio se za crtež, bio na tribini gdje su gostovali Sršen i kasnije Bartolić. Možda mali minus za cijenu pive (30 kn).
Uf, pa to je veliki minus! |
http://www.youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8&feature=related |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Manabo
New Member

264 Posts
Member since 28/08/2013 |
Posted - 29/09/2020 : 21:44:21
|
Meni je ovaj CRŠ bio odličan. Puno novih domaćih izdanja, odlične tribine, dosta novih informacija. Ugodno časkanje s autorima. Gužve nije bilo. Nešto zbog epidemije, a nešto vjerojatno i jer je CRŠ bio posvećen domaćim autorima, a što je po meni apsolutno krivo razmišljanje. Nije bllo nekih poznatih lica koja se uvijek mogu sresti, ali vjerojatno će doći, da citiram Slavena, već za sedam mjeseci. Ponuda na štandovima, rekao bih standardna. Kao dodatak evo i ukupnog rezultata. Osim dvije Fibrine cigle, ostatak je kao i ovogodišnji CRŠ, domaća produkcija.
 |
Edited by - Manabo on 29/09/2020 21:45:14 |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 29/09/2020 : 22:28:52
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by paro
Nažalost, ispostavilo se je da je moje vodstvo potrebno kako bi Darkvudski Bećari uopće postojali. Kao Ivo Sanader, vraćam se iz pepela i nadam se da ću na CRŠ-u 2021. ponovno okupiti nekoć ponosnu ekipu. Bez onog Kvislinga Deeja, naravno. On i Borna skupa treći završili. Od 4 ekipe. 
Prijavljujem da sam danas dvije sorte deecayovače uručio u iskusne ruke testne skupine koja će svoja zapažanja predočiti tijekom ovog i narednog tjedana, a ovisno o rezultatima, procijenit ćemo da li je nužno ta zapažanja objaviti javno. |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
Topic  |
|