Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Iako sam očekivao goinga u finalu, gdje bi dobio moj glas kako sam bio prethodno najavio- glas za Paku jer sam za njega i glasao u drugoj polufinalnoj grupi.
nisam glaso jer ja uopće ne znam tko su ova dva finalista. uopće ih ne poznam na ovom forumu. ni tko su, ni što su. šta oni pišu? gdje pišu? očito na mjestima gdje ja ne zalazim. ne znam...
nisam glaso jer ja uopće ne znam tko su ova dva finalista. uopće ih ne poznam na ovom forumu. ni tko su, ni što su. šta oni pišu? gdje pišu? očito na mjestima gdje ja ne zalazim. ne znam...
nesvrstani piše strogo u temama HOT MUSIC CLIPS/TANGA/HOT PANTS/SEXY CHICK'S!!!,VOLIM DOBRE SISE i NE MARIM ZA DOBRE GUZE ,a paki su draže one poput Kvaliteta života, klasna podjela,Neovisni suvereni otok usred Jadranskog mora,Međunarodni dan muškaraca ...
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
nesvrstani piše strogo u temama HOT MUSIC CLIPS/TANGA/HOT PANTS/SEXY CHICK'S!!!,VOLIM DOBRE SISE i NE MARIM ZA DOBRE GUZE ,a paki su draže one poput Kvaliteta života, klasna podjela,Neovisni suvereni otok usred Jadranskog mora,Međunarodni dan muškaraca ...
Dodao bih i da im se velika većina postova sastoji samo od "+1", smajlića i hyperlinkova pa ih je teško zamijetiti čak i na tim temama.
Ovako, glas za Paku01, koji zaista radi i trudi se iako nemamo isti ukus.
I kakav crni 31.12. u ponoć, zaustavite glasovanje odmah, pobjednik je odlučen. Nesvrstani se ugledao na Bidena, malo mu i zavidim na načinu na koji je izveo prevaru, što jest jest mada je tupavo batalio drugu grupu polufinala (tamo 99 glasova a u grupi gdje Nesvrstani 117)