Author |
Topic |
vukozec
Advanced Member
4973 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3296 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 15/11/2021 : 19:09:21
|
quote: Originally posted by Paka01
Iznogud integrali možda?
Objaviće ga, rečeno je, samo se ne zna kad. A ako tražiš slično, onda tu još fali Umpah Pah, na kog je VČ držao prava, a nadam se i izgubio kad i na Taličnog... |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21188 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 15/11/2021 : 20:41:29
|
quote: Originally posted by going going
Interesantna diskusija, samo bi bila jos bolja da nema ad hominem napada.
pa to je ono najlepše u ovim diskusijama.
Ma Anto nema pojma, vidite i sami da hoće nešto od Toma Kinga pa onda odabere skoro pa najbezvezniju stvar šta je ovaj napisao .
mogao bi i ti malo da uključiš sive ćelije - sad će baš čakejci da objave omega mena,mister miriklmen ili vižn;ali kingovog betmena bi mogli,jer je,jel'te,betmen.
a onda kad se publika primi na Toma,možda ima šanse i za pobrojane naslove.Kapiš?
quote: Originally posted by Red Marquis
Iznogud integrali možda?
Objaviće ga, rečeno je, samo se ne zna kad. A ako tražiš slično, onda tu još fali Umpah Pah, na kog je VČ držao prava, a nadam se i izgubio kad i na Taličnog...
prvi ide do Novaka. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 15/11/2021 20:42:29 |
|
|
KuntaKinte
Senior Member
Serbia
1700 Posts
Member since 25/09/2007 |
Posted - 15/11/2021 : 21:32:46
|
Ma Anto nema pojma, vidite i sami da hoće nešto od Toma Kinga pa onda odabere skoro pa najbezvezniju stvar šta je ovaj napisao .
Slažemo se da se ne slažemo za Kingovog Batmana. Meni je to, pored onih konsenzusom prihvaćenih remek dela, najbolji Bat ikad napisan. Sad što King ima i boljih stripova, po meni i par remek-dela, to je druga priča. |
Edited by - KuntaKinte on 15/11/2021 21:37:36 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21188 Posts
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3296 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 15/11/2021 : 22:49:47
|
quote: Originally posted by anto
Invincible u 12 integrala bi bilo super!!!
To bi se zaboli i ili bi bilo prekinuto zbog slabe prodaje ili bi im bilo neisplativo. Za Invincible bi jedino Fibra sa par cigli mogla da napravi računicu da se to proda. E sad, što te cigle nisu baš za čitanje, to je drugi problem...
|
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1570 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 15/11/2021 : 22:56:24
|
A je l pominjao neko Blejka i Mortimera? Stari serijal, pretpostavljam i popularan u FR čim traje toliko dugo, a ne vidim da je nešto posebno izdavan kod nas, ako se ne varam. Čitao sam svega par epizoda u PZ al nekad davno. Valja li što? |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12676 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
naker
Advanced Member
4701 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
henry
Senior Member
Serbia
1570 Posts
Posted - 15/11/2021 : 23:39:58
|
quote: Originally posted by naker
Makondo je najavio da će raditi Blejka & Mortimera link
hvala, drug, propustio sam nekako |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1570 Posts
Posted - 16/11/2021 : 00:09:50
|
Baš sam nešto skoro razmišljao, ostalo je još svega par naslova, ako i toliko, za koje bih se radovao da se objave. Možda su u pitanju godine, možda zasićenje, možda nedostatak prostora, možda od svega po malo. Sve ostalo, a da mi je bitno, manje više imam, možda još poneki serijal da se završi i to bi bilo to od mene. Nakon toga možda samo poneki tekući serijal, i to sa kioska, čisto želja da me mine, što i nije toliko loše s obzirom na to da postaje sve teže da se ovaj naš hobi isfinansira. Baš gledam, ostalo je da završim Džeremaju i ispratim Bluba i DW Panišera, možda još ponešto ali to nije mnogo. A sećam se perioda kad sam pratio i desetak serijala istovremeno, pa je onda bila muka da se sve uzme jer je teško ako se napravi zaostatak. Sem toga, ponestalo je i onog osećaja da nešto mora da se ima, mora da se kupi po svaku cenu, štaviše, sve ozbiljnije razmišljam da rasprodam neke stripove i serijale koji mi više ne znače toliko. Ovo ostalo je skockano i kompletirano i čeka da ga naslednici prodaju u bescenje. |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6303 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 16/11/2021 : 08:12:02
|
quote: Originally posted by henry
Baš sam nešto skoro razmišljao, ostalo je još svega par naslova, ako i toliko, za koje bih se radovao da se objave. Možda su u pitanju godine, možda zasićenje, možda nedostatak prostora, možda od svega po malo. Sve ostalo, a da mi je bitno, manje više imam, možda još poneki serijal da se završi i to bi bilo to od mene. Nakon toga možda samo poneki tekući serijal, i to sa kioska, čisto želja da me mine, što i nije toliko loše s obzirom na to da postaje sve teže da se ovaj naš hobi isfinansira. Baš gledam, ostalo je da završim Džeremaju i ispratim Bluba i DW Panišera, možda još ponešto ali to nije mnogo. A sećam se perioda kad sam pratio i desetak serijala istovremeno, pa je onda bila muka da se sve uzme jer je teško ako se napravi zaostatak. Sem toga, ponestalo je i onog osećaja da nešto mora da se ima, mora da se kupi po svaku cenu, štaviše, sve ozbiljnije razmišljam da rasprodam neke stripove i serijale koji mi više ne znače toliko. Ovo ostalo je skockano i kompletirano i čeka da ga naslednici prodaju u bescenje.
Nisi jedini u ovom razmišljanju. Ja se pomalo riješavam svega o čemu sam malo razmislio i zaključio da me ne vuče da više čitam ponovno. Bolje da napravim mjesta za nešto novo, nešto divlje. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
kasper
Advanced Member
10896 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8360 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 16/11/2021 : 14:12:54
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
quote: Originally posted by henry
Baš sam nešto skoro razmišljao, ostalo je još svega par naslova, ako i toliko, za koje bih se radovao da se objave. Možda su u pitanju godine, možda zasićenje, možda nedostatak prostora, možda od svega po malo. Sve ostalo, a da mi je bitno, manje više imam, možda još poneki serijal da se završi i to bi bilo to od mene. Nakon toga možda samo poneki tekući serijal, i to sa kioska, čisto želja da me mine, što i nije toliko loše s obzirom na to da postaje sve teže da se ovaj naš hobi isfinansira. Baš gledam, ostalo je da završim Džeremaju i ispratim Bluba i DW Panišera, možda još ponešto ali to nije mnogo. A sećam se perioda kad sam pratio i desetak serijala istovremeno, pa je onda bila muka da se sve uzme jer je teško ako se napravi zaostatak. Sem toga, ponestalo je i onog osećaja da nešto mora da se ima, mora da se kupi po svaku cenu, štaviše, sve ozbiljnije razmišljam da rasprodam neke stripove i serijale koji mi više ne znače toliko. Ovo ostalo je skockano i kompletirano i čeka da ga naslednici prodaju u bescenje.
Nisi jedini u ovom razmišljanju. Ja se pomalo riješavam svega o čemu sam malo razmislio i zaključio da me ne vuče da više čitam ponovno. Bolje da napravim mjesta za nešto novo, nešto divlje.
Još si ti mlad ljubitelj stripa, da bi "godine i zasićenje" bili faktor kod tebe. Treba još strip-kilometraže da se prelazi. |
|
|
vukozec
Advanced Member
4973 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 16/11/2021 : 14:20:43
|
A nakon recimo x, 10, 15, 20 godina možeš fino da kreneš čitati sve što si pročitao ispočetka, jer se pročitanog sječaš samo u grubim obrisima, ako i toliko.
I onda ono što ti na novo čitanje bude bezveze fino na bubanj. Pa na oslobođeno mjesto nešto novo jer teško je u jednom lajftajmu istražiti i samo ono kanonsko, a kamoli opskurnije. I onda opet u krug. Sve su to čari hobija :) |
|
|
prop_ovednik
Senior Member
Croatia
1492 Posts
Member since 13/01/2008 |
Posted - 16/11/2021 : 14:43:50
|
Meni je najveći problem što sam do neke financijske konstrukcije došao tek relativno nedavno i sad se trudi skupiti sve ove godine unazad, ono što nisi mogao, a htio si. Dok s druge strane, idu neke odlične stvari (Calvin&Hobbes, recimo) koje su masthevuše i tu nema popuštanja... |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
InvisibleMan
Starting Member
88 Posts
Member since 07/01/2021 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21188 Posts
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 26/01/2022 : 19:24:45
|
Ja sve pratim. Ja sve vidim.
|
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21188 Posts
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3296 Posts