Author |
Topic  |
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 30/10/2023 : 19:28:28
|
Mislim da je to WOOLF s darkwood foruma, postavlja masu oglasa i u onoj facebook grupi "prodaja stripova balkan". Ugl ima svega i svačega... Cijene nisam detaljno provjeravao, al čini mi se da su ko na Amazonu recimo. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
feniks
Senior Member

1924 Posts
Member since 08/05/2004 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21626 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 30/10/2023 : 22:36:23
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
Pa lepo je sve to ali kad ce Torgal 9 ?
ускоро;i ne samo 9,nego će stići,a možda i prestići Libelus. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
Lokomotiva
Starting Member
26 Posts
Member since 17/11/2022 |
Posted - 30/10/2023 : 23:27:56
|
U vezi popusta za koji nije ostvaren molim te samo da me kontaktiras putem maila kako bi ispravili gresku. Ja licno nisam bio na standu - predpostavljam da je to bilan nedelja pre podne ? |
 |
|
Lokomotiva
Starting Member
26 Posts
|
Dalen
Senior Member

.jpg)
Croatia
2276 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
matori paraliticar
Senior Member

2680 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 30/10/2023 : 23:52:05
|
Hvala na odgovoru i bravo za potez da se nastavi sa Torgalom tamo gde je stao drugi izdavac. |
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više i više napredujemo! |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21626 Posts
Posted - 31/10/2023 : 01:02:04
|
Lokomotiva apsolutni hit ovog Sajma. Izdavač koji je najviše napredovao u zadnje vreme. Vrhunski odabir,skroz dobra izdanja.I ova koja nisu štampana u Publikumu ili slično,su jako dobro odrađena. Pajk,Mutanti,Komunarke,Gen,Den....sve suvi hitovi. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21626 Posts
Posted - 31/10/2023 : 01:04:06
|
quote: Originally posted by john connor
quote: Originally posted by Red Marquis
Što se cena tiče, Najkula ih je prešišala. Velika većina novijih izdanja Lokomotive je primetno boljeg kvaliteta, ni odabir nije loš. Da su napredovali, napredovali su.
Lokomotiva izrasta u odlicnog izdavaca, sve im ide na bolje.
Stoji opaska da ni Komunarke nisu morale u Simbolu, zato ih i ne uzeh, ali ostalo kapa dole.
Najkula, Stalker, Dw neprikosnoveni kvalitetom, ali Lokomotiva ubija odabirom.
Može da Simbol uradi i valjano,pa neka Najkulina izdanja su dokaz za to. Komunarke valjaju,grande format,nemam zamerku na tehnikalije. |
 |
|
Bokoja
New Member

.jpg)
137 Posts
Member since 26/11/2020 |
Posted - 31/10/2023 : 02:03:51
|
Bio sam u SKC-u, i žao mi je, ali ja ne znam ko bi se usudio da krene sa Bosonogim genom, a da nije spreman na žešće cimanje oko zamena, imajući u vidu da je ovo tek početak serijala. Tamo na polici 3 primerka, na jednom rikna blagi užas na šta liči, posle video na nekom yt kanalu sa Sajma kupovina, sličan problem, skoz ukoso štampa. Zamišljam taj komplet na polici, jeste bitan sadržaj, ali plaćaš strip za kolekciju, a pri tome uopšte nije jeftino za meki povez. I sad to treba neko da krene da skuplja i da strepi sa svakim brojem, a ima ih još valjda 6. Na onom Darkvudovom Kortu što malo preliva me nervira, a ovo je baš nedopustivo loše. Valjda ti SUIS standardi.
|
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7849 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 31/10/2023 : 08:33:07
|
quote: Originally posted by Largo
Eh, uzeo sam Komunarke od njih koje su štampane u Simbolu, tako da je to veliki minus. Da ne pominjem previsoke cene i bezobrazno mali popust na Sajmu. Daleko su od najboljeg izdavača za mene. Najkula, Stalker ili Darkwood mnogo više zaslužuju tu titulu.
a čarobna knjiga? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4891 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 31/10/2023 : 08:57:00
|
quote: Originally posted by Bokoja
Bio sam u SKC-u, i žao mi je, ali ja ne znam ko bi se usudio da krene sa Bosonogim genom, a da nije spreman na žešće cimanje oko zamena, imajući u vidu da je ovo tek početak serijala. Tamo na polici 3 primerka, na jednom rikna blagi užas na šta liči, posle video na nekom yt kanalu sa Sajma kupovina, sličan problem, skoz ukoso štampa. Zamišljam taj komplet na polici, jeste bitan sadržaj, ali plaćaš strip za kolekciju, a pri tome uopšte nije jeftino za meki povez. I sad to treba neko da krene da skuplja i da strepi sa svakim brojem, a ima ih još valjda 6. Na onom Darkvudovom Kortu što malo preliva me nervira, a ovo je baš nedopustivo loše. Valjda ti SUIS standardi.
Zato je Fibrino izdanje 1-4 besprekorno.
Hardcover, ali sve na svom mestu. Perfektno odradjeno. |
sangue navajo |
 |
|
Dalen
Senior Member

.jpg)
Croatia
2276 Posts
Posted - 31/10/2023 : 10:40:13
|
quote: Originally posted by Lokomotiva Torgal knjiga 9 i 10 izlaze za Novu Godinu
Da li znate otprilike kakva će vam biti dinamika izdavanja Storma Jedan od mojih top 10 stripova a na našim prostorima izašlo vrlo malo toga. |
 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2857 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 31/10/2023 : 12:08:53
|
Covek koji nadje manu Dw Kortu, ne moze s everovati ni za drugo nesto. Lokomotivin Gen koji sam ja video je odlican. Jeste sc, ali je i veliki format. |
 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2857 Posts
Posted - 31/10/2023 : 12:15:28
|
quote: Originally posted by anto
Što se cena tiče, Najkula ih je prešišala. Velika većina novijih izdanja Lokomotive je primetno boljeg kvaliteta, ni odabir nije loš. Da su napredovali, napredovali su.
Stoji opaska da ni Komunarke nisu morale u Simbolu, zato ih i ne uzeh, ali ostalo kapa dole.
Može da Simbol uradi i valjano,pa neka Najkulina izdanja su dokaz za to. Komunarke valjaju,grande format,nemam zamerku na tehnikalije.
Ima i ok Simbola, ali bas u manjini. Evo i Najkula sve manje radi tamo, sc izdanja su im ok, hc Superkarusele nisam imao prilike da vidim. 300 cuda imaju ok izdanja, odlicna stampa, povez, ali za one pare korice trebalo bolje, sve se iskrzalo, iako meni npr nije nijedna rikna pukla.
Torgalova mladost npr pise Simbol, a ne bih nikad rekao, sve na svom mestu, papir je top, za sada neka pucanja plastifikacije oko rikne. |
 |
|
panda
New Member

Serbia
282 Posts
Member since 30/10/2011 |
Posted - 31/10/2023 : 12:59:15
|
Najkula je moj omiljeni novi domaci izdavac, ali HC Karuseli izgledaju dobro samo zbog formata i samo dok se ne otvore (a neki ni tad - npr. Zorglubov Trijumf). |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21626 Posts
Posted - 31/10/2023 : 13:10:05
|
quote: Originally posted by Bokoja
hmmmm evo sad gledam moje primerke Gena, i sva 4 su jako lepo urađena. Imam i Fibrina,takođe valjana,i ne znam da kažem koje je bolje.Oba su tu negde. |
 |
|
Bokoja
New Member

.jpg)
137 Posts
Posted - 31/10/2023 : 16:41:20
|
Covek koji nadje manu Dw Kortu, ne moze s everovati ni za drugo nesto. Lokomotivin Gen koji sam ja video je odlican. Jeste sc, ali je i veliki format.
Razumem da nismo svi istih kriterijuma, neko je perfekcionista a nekom ne smeta ni kada je strip čuknut, napisao sam iz svog ugla. Nije da Kortu nalazim manu, jednostavno na mom primerku (mislim Uvek malo dalje) štampa prelazi mrvicu na riknu, neko drugi možda to ne bi ni primetio, ali eto nervira me, jbg. Isto i za BG2, nisam rekao da su svi, već da je od 3 izložena primerka jedan, i rekoh i gde. I verujem da je moguće bez problema zameniti takav kupljeni primerak, ali napisah, meni je to cimanje. Opet, možda nekom to ne smeta, ali evo i primerak koji sam video na nekom YT klipu kako je centrirana rikna:

|
 |
|
Bokoja
New Member

.jpg)
137 Posts
Posted - 31/10/2023 : 16:56:21
|
quote: Originally posted by anto
hmmmm evo sad gledam moje primerke Gena, i sva 4 su jako lepo urađena. Imam i Fibrina,takođe valjana,i ne znam da kažem koje je bolje.Oba su tu negde.
Verujem da jesu, ali videh i drugačije. |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9222 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
Lokomotiva
Starting Member
26 Posts
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2589 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 31/10/2023 : 23:10:13
|
quote: Originally posted by cerichus
A svi ubijaju cijenom.
Da, na žalost. Trebalo bi da budu malo fleksibilniji. Iskreno, mislim da će ubuduće davati popust na količinu. Neprikosnoveni zakoni tržišta će učiniti svoje. Samo malo strpljenja... |
Carpe diem |
Edited by - DzekDenijels on 31/10/2023 23:12:33 |
 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2857 Posts
Posted - 01/11/2023 : 09:41:37
|
Tako bilo nekada izgleda da su svi naucili, da ako budu fleksibilniji, akcije, popusti na kolicinu, vecina ce odloziti kupovinu za kasnije. Evo novi Dw vec par godina, sve stampa u Rotogr, znacu ujednacio kvalitetu, a popusti samo po izlasku izdanja, ili na Sajmu, nema vise obih ogromnih popusta...i bolje im ide... Evo odmah na sajtu obrisali sajamske popuste. Isto rade i Najkula, Stalker, Lokomotiva... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40913 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Dalen
Senior Member

.jpg)
Croatia
2276 Posts
Posted - 01/11/2023 : 14:08:42
|
quote: Originally posted by Lokomotiva Storm 2 i 3 u 2024 - jun/decemar
Hvala na odgovoru. Znači 2 Storma godišnje. Pokušajte na 3 . Naravno ako prodaja bude bila zadovoljavajuća. A ne vidim razloga zašto nebi. Izdanje je super, velika većina nikad izdano na našim prostorima. Kud ćeš bolje . |
 |
|
Topic  |
|