forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zahuktala Lokomotiva
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 32

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 01/11/2023 : 14:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch
Koliko ima Storma uopste? Uzecu to sigurno. Sad sam nekako smetnuo s uma.

25. 28 zajedno sa spin-off izadanjima.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/11/2023 : 17:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Dobro, jer citao neko Poziv? Ne vidim ni jedan jedini komentar ovde (a drugde nema svog topika).
Ne deluje mi kao masthevusa, ali mi se cini dovoljno zanimljiv za procitati pa me zaintrigirao. :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2064 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 02/11/2023 : 17:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Dobro, jer citao neko Poziv? Ne vidim ni jedan jedini komentar ovde (a drugde nema svog topika).
Ne deluje mi kao masthevusa, ali mi se cini dovoljno zanimljiv za procitati pa me zaintrigirao. :)

Citao sam kad je izasao. Nije lose, ima nesto ali opet nista posebno. Ako se dobro secam, ima napetosti u stripu. Svakako, vredi procitati. Dao bih mu 6 ili 7 od 10.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21623 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 02/11/2023 : 17:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

uzeh ga ja - čitam i javljam

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21623 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/11/2023 : 17:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bokoja

quote:
Originally posted by john connor

Covek koji nadje manu Dw Kortu, ne moze s everovati ni za drugo nesto. Lokomotivin Gen koji sam ja video je odlican. Jeste sc, ali je i veliki format.

Razumem da nismo svi istih kriterijuma, neko je perfekcionista a nekom ne smeta ni kada je strip čuknut, napisao sam iz svog ugla. Nije da Kortu nalazim manu, jednostavno na mom primerku (mislim Uvek malo dalje) štampa prelazi mrvicu na riknu, neko drugi možda to ne bi ni primetio, ali eto nervira me, jbg.
Isto i za BG2, nisam rekao da su svi, već da je od 3 izložena primerka jedan, i rekoh i gde. I verujem da je moguće bez problema zameniti takav kupljeni primerak, ali napisah, meni je to cimanje. Opet, možda nekom to ne smeta, ali evo i primerak koji sam video na nekom YT klipu kako je centrirana rikna:

vidim da Beyolar napisa na drugoj temi da je teško našao izdanje Gena po njegovom ukusu - šta sad znam,da ne fotkam ova moja 4 primerka,ali odlični su svi.Rikne u nulu.
Još samo da vidim kakav je prevod Radoša Vukovića.
Interesantno je da ne piše koja je štamparija.

Ali ono najbitnije u celoj priči,je da je Lokomotiva odabrala vrhunsku mangu.
Sve ovo što trenutno izlazi i što je izlazilo,mi je lošije od Gena.Sa izuzetkom Čoveka bez talenta.

Go to Top of Page

Beloyar
Starting Member

7 Posts

Member since 27/02/2023

Posted - 06/11/2023 : 19:13:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Beloyar a Private Message  Reply with Quote
I na svim mojim izdanjima Bosonogog rikne su savršene :) ali je isto tako sve i jedna umazana ljepilom, nijedan primjerak na štandu nije bio potpuno čist, nisu to male packice već onako mjestimično razmazano ili nakapano.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4891 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 06/11/2023 : 20:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Pa Gen je vrhunski strip.

Fibrine mange su sve odreda ozbiljni stripovi i sjajan zbor.

Ali ima jos sjajnih izdanja, Ikigami je top steta sto stade, Death note je vrhunski strip, Blade of immortal isto dobar, Berserk je odlican, Fullmetal je vrhunski, Punpun isto...

Posto se zakuvalo, ja ocekujem jos bombi.

Showa History of Japan bi me bas obradovao.

sangue navajo
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21623 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/11/2023 : 20:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beloyar

I na svim mojim izdanjima Bosonogog rikne su savršene :) ali je isto tako sve i jedna umazana ljepilom, nijedan primjerak na štandu nije bio potpuno čist, nisu to male packice već onako mjestimično razmazano ili nakapano.

hmmm - niti na jednom primerku tačke od lepka - svi uzeti u subotu.
Zahvatao prvog sa vrha gomile.Ili sam ja neki ludi srećnik,ili si ti popio neku više na Sajmu.
Sa druge strane,ja sam popio neku više,ali pre kupovine.

Edited by - anto on 06/11/2023 20:53:24
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3360 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 06/11/2023 : 20:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

Baš danas završih po drugi put čitanje Showe. Fenomenalno delo.
Digao sam ruke od nadanja da neko otvori oči ovde i kupio englesko izdanje pre koji mesec.
Go to Top of Page

Beloyar
Starting Member

7 Posts

Member since 27/02/2023

Posted - 06/11/2023 : 21:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Beloyar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

Zahvatao prvog sa vrha gomile.Ili sam ja neki ludi srećnik,ili si ti popio neku više na Sajmu.

Ja sam bio u petak, tada je ostalo samo po 4-5 komada od svakog broja, spominjali su da treba doći novi kontigent, poslaću ti slike pa ih okači ovde, nešto neće da mi ih učita.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4891 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 06/11/2023 : 21:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:
Originally posted by Combatrock

Baš danas završih po drugi put čitanje Showe. Fenomenalno delo.
Digao sam ruke od nadanja da neko otvori oči ovde i kupio englesko izdanje pre koji mesec.

To i mene ceka.

sangue navajo
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21623 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/11/2023 : 22:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by anto

quote:

Ja sam bio u petak, tada je ostalo samo po 4-5 komada od svakog broja, spominjali su da treba doći novi kontigent, poslaću ti slike pa ih okači ovde, nešto neće da mi ih učita.

evo jedne od Belojarovih slika - stvarno je kako kaže

Edited by - anto on 06/11/2023 22:51:37
Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

666 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 07/11/2023 : 07:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message  Reply with Quote
baš sam i ja gledao jučer u sn2.svaki hrbat je zasran ljepilom,jbg
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6392 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 07/11/2023 : 08:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Evo našao na Cobissu tiskaru Gena, imate 1 za pogodit tko to tako fušari? :D

Odgovor je naravno simbolično točan.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2855 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 07/11/2023 : 09:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Nazalost, vecinu izdanja sada stampaju u dobrim stamparijama, i ovo moraju da promene.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7849 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 07/11/2023 : 09:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
a da je čk to uradila, sad bi drvlje i kamenje po njima...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2855 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 07/11/2023 : 10:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Pa drvlje i kamenje i po Lokomotivi.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3360 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 07/11/2023 : 14:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Četvorka nije u Simbolu, već Sajnos.
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2855 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 07/11/2023 : 15:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Jel ima znacajnih razlika?
Go to Top of Page

vetropiroman
Junior Member

330 Posts

Member since 27/02/2022

Posted - 07/11/2023 : 22:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send vetropiroman a Private Message  Reply with Quote
Uradi sam:
1. Ulepljena mesta blago poprskati medicinskim alkoholom prethodno sipanim u bilo koji raspršivač.
2. Skinuti lepak nežnim kružnim pokretima toalet papirom ili vatom.
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2390 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 08/11/2023 : 02:30:06  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Ako nema fleka od bureka, onda može da prođe.
:)

Resistance is futile.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7849 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 08/11/2023 : 09:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

Pa drvlje i kamenje i po Lokomotivi.

ni ublizu koliko na onog drugog izdavača..

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2855 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 08/11/2023 : 09:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Pa proporcionalno broju izdanja. A taj drugi izdavac ima vise problema od lepka, i simbola.
Go to Top of Page

Jozzinelli
Senior Member

1668 Posts

Member since 10/04/2011

Posted - 08/11/2023 : 18:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jozzinelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Četvorka nije u Simbolu, već Sajnos.

Još gore, Komiko je Jastreba osičara radio kod njih, pa je ceo jedan tabak u sredini stripa bio izostavljen,
morao sam posle da zamenim primerak.

Mek Koj nema alternativu
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2855 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 15/11/2023 : 14:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Bas zahuktala Lokomotiva....Gen 5, i 6 na cobissu, pa Neverovatno putovanje 2, sada sam narucio i 1 i 2, pa kad stignu, Hoka Hej, Dzim Katlas 2, sve Publikum stampa, osim Gena. Sjajne vesti.
Go to Top of Page
Page: of 32 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000