forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovski ratovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17808 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/02/2023 : 01:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Samo si u pravu za kapitalizam

Novac nema naciju to stoji
Al da bi bilo vise novca u necijim dzepovima udara se na najnize strasti
Dakle stinki je ubo

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26814 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/02/2023 : 01:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Normalno da će sve završiti na srbi vs.hrvati jer je tako i počelo.
Prije nego li se saznalo za udrugu i ciljeve pojedini su pripremali teren porukom da su srbi ludi po sebe jer kupuju hrvatska izdanja a zli hrvati neće srpska.
Jebiga,sad se zatvorila široka srpska duša pa su i oni postali prljavi pokvareni latini.Koliko su se polatinili,mozda i pređu na katoličanstvo...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1087 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 12/02/2023 : 01:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Normalno da će sve završiti na srbi vs.hrvati jer je tako i počelo.
Prije nego li se saznalo za udrugu i ciljeve pojedini su pripremali teren porukom da su srbi ludi po sebe jer kupuju hrvatska izdanja a zli hrvati neće srpska.
Jebiga,sad se zatvorila široka srpska duša pa su i oni postali prljavi pokvareni latini.Koliko su se polatinili,mozda i pređu na katoličanstvo...

Samo onima koji imaju iskrivljene zaključke i pogrešne savjete kao Stinky.

Stinky je najobičniji "pecaroš" koji sa svojim uvredljivim i agresivnim upisima hvata naivne ribice ili one koji su "udareni" kao on.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/02/2023 : 08:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Ova kriminalističko-kapitalistička priča nema suštinsko nacionalistički osnov i

Ima. Da nema, ne bi se ti ni manhunter, čak ni jedan Džimi Gitara, iz petnih žila trsili da izvodite salto mortale. Suština je srpska inferiornost u izdavaštvu (priznata urbi et orbi upravo ovom akcijom obrane srpskih interesa), a pravo zamućivanje (odnosno: izmotavanje) je prebacivanje stvari na novac. Znakovito je da su se baš Srbi jaaaako uzbudili, čim se rezolutno označi suština i podastrije im se 1. srpska inferiornost u izdavaštvu 2. srpsko zbijanje redova i udruživanje u očajničku akciju 3. buđenje srpske svijesti kroz periferne likove ove akcije tipa Džimi, ti itd.

Dakle,
možete se vi izmotavati koliko god hoćete, suština je da ste primili hrvatski žalac, i to upravo od nikakvog Hrvata, naime, markosa. Baš za markosa vrijedi da novac nema naciju i baš u njegovom slučaju važi da su na prvom mjestu ekonomski interesi. I tako vas je on dobrano nagazio, a kako mu ne možete parirati na ekonomskom polju, mora se upregnuti nešto jače od ekonomskog (jer, ekonomsko je jako kao razaranje, bezgranično, i u tom smislu nivelacija svega na puki račun). To jače su strasti, i to strasti kad se zbijaju, i kad se definira cilj, kao kad je Hrvatska bila jača od Srbije devedesetih. Srbi su sada u takvoj situaciji, ništ' im nejde, što bi se reklo, pa moraju zbijati redove i - zatvarati se prema stranim uplivima.

A činjenica da ti, ni manhunter itd. itd. ne možete mirno i trezveno razgovarati o ovim stvarima, nego se morate izmotavati i izbjegavati jasno označiti problem, samo pokazuje koliko sam u pravu i koliko vas tišti. I onda vam u tom poremećenom, iskrivljenom pogledu jedan ja rastem do najvećeg problema i vi padate u nesvijest kada čujete staloženog hrvatskog muža da priča o Hrvatima, voli Hrvate, voli monumentalne spomenike doktoru Franji Tuđmanu (ovjekovječene od druga dva nikakva Hrvata, tonta i mcna u Sivoj kronici), a malo manje voli Srbe, zapravo...
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2055 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 12/02/2023 : 09:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Jos jedan performance.

Po tebi ima li koji hrvatski izdavac stripova da je pravi Hrvat onakav po tvojoj zelji?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/02/2023 : 09:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa udruga upravo igra na stinkyja i stinkyje. Idemo p(r)obuditi najniže strasti i onda time zamaskirati/opravdati svoje stvarne ciljeve.
I savršeno bi im došlo jedno barem deset stinkyja koji će ovdje pisati slične provokacije i time izazivati reakciju druge strane, tako da stinky, svaka čast, služiš većem cilju, bravo.

S druge strane, stripovi.com su zamišljeni kao mjesto okupljanja svih stripofila iz bivše Jugoslavije. I već 22 godine radimo na tome da spajamo ljude, da se približimo jedni drugima, da se stvaraju veze, a ne podjele. Bez obzira što god netko htio, pokušavao ili radio, neću nikad dozvoliti da se taj kozmopolitski duh izgubi. Stripovi.com nikad neće biti "njihov", uvijek će biti "naš".

Trouble will find me
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/02/2023 : 09:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Jos jedan performance.

Njemu je čitavo bistvovanje jedan veliki performance. Živi na forumu od prodaje magle i ovoga što Markos kaže, suptilnim provokacijama i buđenja niskih poriva kod njemu sličnih.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/02/2023 : 09:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Stripovi.com nikad neće biti "njihov", uvijek će biti "naš".

Ma ovo je dirljivo, markose. Nadmašio si samoga sebe. Ali avaj, uzalud se dodvoravaš, nikada nećeš omiljeti Srbima.

I dobro si napisao: scom nikada neće biti moj, ne mogu se ja prodati za te jeftine parole. Kozmopolitski duh, a? A ustvari prijetvornost, cenzura, proganjanje i slatko udvorno laganje, guranje glave u pijesak i klafranje da je sve divno i krasno, dok u stvarnosti ne možeš prodavati fibre u Srbiji, kažu tvoji dojučerašnji prijatelji. Samo ti razvijaj kozmopolitski duh sa "svojima", a ja sa mojima znam što treba činiti (a to sigurno neće biti okupljanje jugostripofila).

Pusti to, nego, kako ti se sviđa Siva kronika? A Tulipan? Što kažeš na franin razvoj i prelazak na pravu stranu, protiv tulipanizma i kozmopolitskog duha?
Go to Top of Page

SSM
Average Member

Bosnia and Herzegovina
973 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 12/02/2023 : 10:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa udruga upravo igra na stinkyja i stinkyje. Idemo p(r)obuditi najniže strasti i onda time zamaskirati/opravdati svoje stvarne ciljeve.
I savršeno bi im došlo jedno barem deset stinkyja koji će ovdje pisati slične provokacije i time izazivati reakciju druge strane, tako da stinky, svaka čast, služiš većem cilju, bravo.

S druge strane, stripovi.com su zamišljeni kao mjesto okupljanja svih stripofila iz bivše Jugoslavije. I već 22 godine radimo na tome da spajamo ljude, da se približimo jedni drugima, da se stvaraju veze, a ne podjele. Bez obzira što god netko htio, pokušavao ili radio, neću nikad dozvoliti da se taj kozmopolitski duh izgubi. Stripovi.com nikad neće biti "njihov", uvijek će biti "naš".

Bez obzira na broj objavljenih Fibri i njihov kvalitet, ono sto ce se pamtiti kao tvoje "zivotno djelo" ce biti ovaj sajt i forum, jer su upravo oni spasili strip na ovim prostorima, okupivsi strip ljubitelje na jednom mjestu i izrodivsi veci broj izdavaca. Tako da, hvala za sve i tebi i svim onima koji su se odvazili da nam uljepsaju zivot ulazuci svoje vrijeme i novac u ovaj nas hobi (bez obzira na naciju i vjersku pripadnost).

No one gets out of childhood alive.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/02/2023 : 10:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Stripovi.com nikad neće biti "njihov", uvijek će biti "naš".

Ma ovo je dirljivo, markose. Nadmašio si samoga sebe. Ali avaj, uzalud se dodvoravaš, nikada nećeš omiljeti Srbima.

I dobro si napisao: scom nikada neće biti moj, ne mogu se ja prodati za te jeftine parole. Kozmopolitski duh, a? A ustvari prijetvornost, cenzura, proganjanje i slatko udvorno laganje, guranje glave u pijesak i klafranje da je sve divno i krasno, dok u stvarnosti ne možeš prodavati fibre u Srbiji, kažu tvoji dojučerašnji prijatelji. Samo ti razvijaj kozmopolitski duh sa "svojima", a ja sa mojima znam što treba činiti (a to sigurno neće biti okupljanje jugostripofila).

Pusti to, nego, kako ti se sviđa Siva kronika? A Tulipan? Što kažeš na franin razvoj i prelazak na pravu stranu, protiv tulipanizma i kozmopolitskog duha?

Prestar sam da bih se ikome dodvoravao. I da bih gubio vrijeme na palamuđenje s tobom.

Trouble will find me
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2055 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 12/02/2023 : 10:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Volim gotovo sve manje srpske izdavace uradili su puno dobrih stvari ali zar se niste mogli udruziti ranije pa kad je nekome trebalo para za reprint necega sto bi "sigurno islo" nista od toga recimo nije bilo. Shvacam da ima draz u tome raditi i izdavati potpuno po svojoj volji ali sa razvojem na trzistu takav recept nije bas preporucljiv.
Sad ste se nasli na istoj strani kao Carobna knjiga izdavac koji se nije bas iskazao kao istinski ljubitelj stripa kao sto ste vi.
Ne znam mene bi bilo sramota biti deo ovakvog neceg. Svesni posledica po one koji su vam gledali dati podrsku u najvecoj mogucnoj meri valjda ste bili, svesni posledica za striparnice sa kojim ste imali dugogodisnju i valjda dobru saradnju mora da ste imali. Striparnice koje su cini mi se dostojno drzali vasa izdanja a ne kao neka "random knjizara gde se stripovi uglavnom ne cuvaju onoliko koliko bi svi mi zeleli da se cuvaju". Sad ce vam kao biti bolje? Videcemo, voleo bi da je tako ali sumnjam apetit onoga-cije-se-ime-ne-izgovara je velik.

Edited by - matori paraliticar on 12/02/2023 10:26:46
Go to Top of Page

lifesence
New Member

116 Posts

Member since 14/04/2010

Posted - 12/02/2023 : 10:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lifesence a Private Message  Reply with Quote
A ček, ovaj sa ovim nacionalističkim budalaštinama se ne banuje sa foruma zašto?
Zato što, kao svi znamo da je on provokator? Koja vam je to glupa priča? Dozvoljeno je to provociranje na nacionalnoj osnovi?
Stvarno ovo mesto postaje samo dno dna, nažalost...
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2695 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 12/02/2023 : 11:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Stinky je najveci Srbin ovde, i to je bit svega, kljuc njegovog nezadovoljstva, opterecenosti.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/02/2023 : 11:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
a kaj tebe muči, njofra? to što te ne volim? pa čekaj malo, jel te ja trebam voljeti? ne budi dijete.
moje je ljudsko pravo da ne volim Srbe, Ruse, Engleze itd. itd. to nije nikakav razlog za banovanje, a ti se nauči nositi sa velikim svijetom. u velikom svijetu ima ljudi koji ne vole Srbe, pa onda takvih koji maju velike noseve i tako dalje.

to je nama naša borba dala. sada ja imam ljudsko pravo biti bolestan, imati virus, ne voliti Srbe i biti antivakser. lijep pozdrav.
Go to Top of Page

bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
1325 Posts

Member since 09/10/2007

Posted - 12/02/2023 : 11:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bonjovi4ever a Private Message  Reply with Quote
Zarazna Fibra izazvala je diljem Srbije groznicu čiji se simptomi očituju u prekomjernoj konzumaciji devete umjetnosti hrvatskog podrijetla, a čime je ugrožena ekonomska stabilnost regionalnih izdavača.
Stanovnici Srbije proteklih su godina viđeni kako raznose luksuzna izdanja Prometeje, Grada grijeha i Sandmana, a takvi naslovi navode na sumnju da se raznim vradžbinama nastoji uspavati moralna odgovornost nacije navodeći ih na griješne, protuizdavačke radnje.

Stoga Stožer izdavača stripova uvodi mjere za suzbijanje epidemije fibrovirusa (soj Šunjić2006), kako bi se potaknuo imunitet stripovske nacije.
Također će biti oformljene mobilne jedinice, tzv. Fibrogasci koji će odstranjivati izvore zaraze, odnosno odgovarati na prijave građana te iz kuća iznositi police s Fibrinim izdanjima kako bi se ugasila žarišta ove izdavačke epidemije.
No, uzevši u obzir da živimo u 2023. godini, odnosno u vrijeme svedostupnosti, mjere za suzbijane fibrovirusa mogle bi biti ugrožene mnogim preprodavačima, a što bi u konačnici moglo razbuktati zarazu i dodatno poljuljati ekonomsku stabilnost nacije.
Stoga u svrhu očuvanja ekonomskog duha zajednice, Stožer izdavača stripova uskoro će objaviti crnu listu prekograničnih distributera fibrovirusa, kao i popis knjižara s tajnim zalihama fibrovirusa (koje će biti najstrože sankcionirane i javno prozvane).

Za kraj, Stožer poziva naciju da na Dan državnosti Republike Srbije, odnosno 15. veljače 2023. godine, u dvorištima organizira ritualno pročišćenje stripovske zajednice u vidu spaljivanja Fibre.
U tu svrhu, na Trgu Republike u Beogradu, bit će organizirana lomača popraćena prigodnom misom za obnovu stripovske zajednice.
Također će ovih dana diljem države biti postavljene fibropeći, a u kojima će savjesni građani moći paliti Fibru i zaraditi 10 centi po izdanju.

“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain

Edited by - bonjovi4ever on 12/02/2023 11:25:16
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2055 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 12/02/2023 : 11:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Jel to scenarij novog Asteriksa??
Jedno malo selo najzagrizenijih fibrasa malo van Cacka nastavlja da pruza otpor.

Edited by - matori paraliticar on 12/02/2023 11:31:26
Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 12/02/2023 : 11:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Jos jedan performance.

Po tebi ima li koji hrvatski izdavac stripova da je pravi Hrvat onakav po tvojoj zelji?

verovatno zaredjeni muzjaci iz "Glasa koncila"

jbt sta sve citamo na forumu...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/02/2023 : 12:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Trica Špadi.
Nebitan za ovu temu.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/02/2023 : 12:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Stinky je tumor kojeg jednostavno treba odstraniti.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2727 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 12/02/2023 : 12:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
scom ga voli ko mater ludu kćer, zato je dosad baniran bezbroj puta umjesto dva bezbroja puta. valjda se odlučilo pustit ga da sam sebe izbije iz svake relevantnosti. a ako netko još uvijek puše na ta jedna te ista nebuloziranja ima "ignore", nije najsretnija ali je kakva-takva opcija.

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

Iluvatar
New Member

Bosnia and Herzegovina
226 Posts

Member since 01/06/2021

Posted - 12/02/2023 : 12:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Iluvatar a Private Message  Reply with Quote
U pravu je Marko, ovo ce se pretvoriti, odnosno vec se pretvara u srbi vs hrvati a neki su ovdje okrenuli pricu u tom pravcu i mute vodu. Odlicna taktika da se zamagli vid onima koji su u Srbiji bili ili jesu protiv zabrane Fibre s ciljem da se dodje do onoga drzimo se braco skupa ipak smo mi srbi, procitajte sta se pise na Markovom forumu, kako su "napali" ovoga i onoga jer je srbin ili je pisao nesto pro srpsko.

Marku savjet da se iskljuci iz bilo kakvih rasprava u tom pravcu jer ce se hvatati za svaku njegovu napisanu rijec. Nista pozitivno nece postici. Nego ti vidi mozes li prevazici ikako ovu situaciju u smislu da kupcima u Srbiji na neki nacin omogucis Fibru koliko je to moguce, mozda i neko zvanicno saopstenje za tu publiku i nastalu situaciju.

Ostali neka se sto vise suzdrze odgovora i citiranja bilo kakvih provokativnih postova bez obzira od koga dolazili, ne potpirujte tu nacionalnu pricu, ne dajite joj na paznji. Jebes to. Takvi narativi su bili i ostali zlo. Ovdje nije zabranjena tema ni promocija izdanja CK, Golkonde, Darkwooda ili bilo cija, i to je dobro, nadam se da ce tako ostati jer strip treba da bude na prvom mjestu i ljudi koji to vole ovdje mogu da se informisu o svim izdanjima.

Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1087 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 12/02/2023 : 12:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Ne treba ništa zabranjivati, niti odstranjivati.
Ima još likova koji napadaju na drugim osnovama osim nacionalnih ili političkih.

Najbolje ih je, ignorirati i pustiti nek svoje demone izbljuju ovdje. Bolje tu nego negdje drugdje gdje mogu izazvati veće zlo.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/02/2023 : 12:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mmihoci

Ima još likova koji napadaju na drugim osnovama osim nacionalnih ili političkih.

Najbolje ih je, ignorirati i pustiti nek svoje demone izbljuju ovdje. Bolje tu nego negdje drugdje gdje mogu izazvati veće zlo.

Zašto? Šta je ovo umobolnica ili fensi šmensi regional forum o stripovima?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/02/2023 : 12:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
haha, čuj ove tipove
zdrava pamet nalaže da me se maltene izrijekom zaštiti kao javnu kulturnu baštinu, a ovi kriziraju i banirali bi me???!!!!!
ni za sto života nećete postići ovu razinu ne-mogu-reći-jel-ovaj-čovjek-luđak-il-prometej. patite, jadnici.
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1087 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 12/02/2023 : 13:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by mmihoci

Zašto? Šta je ovo umobolnica ili fensi šmensi regional forum o stripovima?

Ok. Izbacite onda i ove koji vrijeđaju autore, druge forumaše i zagovaraju zakonske osnove za kažnjavanje nepismenih (ili slabije pismenih) ili si/ste mišljenja da baš treba retardirane i nepismene maknut s Foruma.

Kako ste i Tellera potjerali jer je je bio naporan sa svojim upisima.

Vidiš da si Stinky već u glavi stvara nekakvo uzvišenost svoje narcisoidne osobnosti.

Pusti ga da piše što hoće i lagano ga ignoriraj. Ne radi nikakvu štetu.
Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.51 seconds. Snitz Forums 2000