Author |
Topic |
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 25/07/2023 : 21:30:17
|
I ja san alergičan na te naljepnice po stripovima i knjigama.
Shaneru, pa nije valjda da to stvarno lipiš direktno na korice? Šta ti je konzumerizam, samo da se proda, ni ta iskrena ljubav prema stripu nije jača od toga. |
And like that... he's gone. |
|
|
fler
Senior Member
Croatia
2041 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 25/07/2023 : 21:38:30
|
Slažem se da je glupost, no ako već mora, što ne bi stavili npr. Post-it papiriće s cijenom? Minimalna količina ljepila iza, a ide dolje bez ikakvih problema. |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9406 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 25/07/2023 : 21:55:08
|
Ove Shanerove ispred nisu kao ove sa cijenama, skidaju se bez po muke. Ima sam jednom na BP nazdiračima skoro 10 godina naljepnicu dok se nisam sjetio je skinuti, i isla je dole bez problema. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
kuzman
Junior Member
Croatia
347 Posts
Member since 25/02/2021 |
Posted - 25/07/2023 : 22:01:35
|
Upravo to platiš nešto skupo a oni ti naljepe naljepnicu. Sjećam se kad sam kupovao pojačalo dobio sam ga u pol cijene jer je bilo izložbeni primjerak. To je ok trgovačka praksa. Ako želiš glanc to ćeš i platit.
|
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8066 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 26/07/2023 : 00:04:47
|
quote: Originally posted by Kerempir
I volio bih neku banetovu play listu :)
Gamma Ray - Heading For Tommorow Haggard - Awakeing of Centuries Therion - Crowning Of Atlantis Nightwish - Oceanborn Helloween - Keeper Of The 7 Keys I & II i Live UK Judas Priest - British Steel Iron Maiden - Dance of Death podrazumeva se Deep Purple Mark II i Mark III plus Purpendicular Uriah Heep sve sa Byronom Grand Funk Red Album do American Band Beatles do Peppera Stones do Jumping Jack Flasha SVE OD DAVE DEE, DOZY, BEAKY MICK and TICH SVE OD CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL osim Mardi Grass
Ipak, volim ja i Enyu i Loreenu McKennitt posebno volim Blackmore's Night
i jos milion drugih. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 26/07/2023 : 00:08:21
|
Zašto takva faca za Dance of Death? Pa odličan je album! Therion i Haggard su mi iznenađenje što su na popisu, nikad ne bi rekao da je to tvoj tip muzike |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7291 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 26/07/2023 : 00:53:54
|
Za ekipu alergičnu na naljepnice:
Već sam napisao da se one kod mene skidaju bez problema. Da nije tako našao bih drugo rješenje.
Uostalom, alexts vam lijepo kaže:
quote: Originally posted by alexts
Traži od prodavca koji je nalepio, da skine a da se ne poznaje i ne ošteti.
Na ovim primjercima u izlogu znaju ostati tragovi ako duže stoje, ali to se onda, naravno, prodaje na popustu kao oštećeni primjerak.
P.S. Sad ste me sjetili da sam zaboravio naljepiti "hit" naljepnicu na Cat Claw.
P.P.S. Dobra playlista Bane.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26849 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
kuzman
Junior Member
Croatia
347 Posts
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
|
matori paraliticar
Senior Member
2215 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 26/07/2023 : 10:25:05
|
Blago Shaneru sa vama. Inace je ta knjizara "kao apoteka" za stripove.. velik izbor sve lepo slozeno i tako.
Kao sto jaki napisa ako nam se pise o naljep.. otvorimo/otvorite topik nov (ili ako ima neki vec vise prikladan od ovoga) |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
kuzman
Junior Member
Croatia
347 Posts
Posted - 26/07/2023 : 10:37:28
|
Idemo dalje o naljepnicama je sve rečeno. Nije bilo namjerno da se krene u offtopic. A što se Kate tiče nije loša ova ideja s hit naljepnicom. Ima ljudi koji se nikad nisu susreli sa tim stripom i sav taj hype ih može privući na kupnju. Nama koji smo odrasli na tome to nije bitno. A što se tiče knjižare sve je tu tip top. Čim sam prvi put ušao odmah sam skužio da iza toga stoji neko tko voli strip. |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7291 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 26/07/2023 : 12:37:01
|
quote: Originally posted by vice
Shaneru, ne priznajem ti opravdanje. Od stripofila očekujem da ima drugo rješenje.
Ma ja sam ti ona najrjeđa vrsta stripofila koja taj pojam shvaća doslovno, dakle kao ljubav prema stripu u smislu umjetničke forme/medija, a ne kao ljubav prema glancerima.
I dosta i od mene s off-topicom.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1954 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 26/07/2023 : 13:09:11
|
quote: Originally posted by cat claw
Gamma Ray - Heading For Tommorow Haggard - Awakeing of Centuries Therion - Crowning Of Atlantis Nightwish - Oceanborn Helloween - Keeper Of The 7 Keys I & II i Live UK Judas Priest - British Steel Iron Maiden - Dance of Death podrazumeva se Deep Purple Mark II i Mark III plus Purpendicular Uriah Heep sve sa Byronom Grand Funk Red Album do American Band Beatles do Peppera Stones do Jumping Jack Flasha SVE OD DAVE DEE, DOZY, BEAKY MICK and TICH SVE OD CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL osim Mardi Grass
i jos milion drugih.
Jedini Therion koji gotivim! Gde ti je prvi Rhapsody i ostali (power) metal narodnjaci? U sledecu listu mora i Pink Bubbles Go Ape ali i Chameleon! Zar od Mejdena taj sa najgorim omotom? |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
Kerempir
Senior Member
1607 Posts
Member since 09/10/2018 |
Posted - 26/07/2023 : 17:12:56
|
i jos milion drugih.
To se tražilo |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 26/07/2023 : 22:55:46
|
quote: Originally posted by AleksandarN
[quote]Originally posted by cat claw
[quote]Originally posted by Kerempir
Gde ti je prvi Rhapsody i ostali (power) metal narodnjaci? U sledecu listu mora i Pink Bubbles Go Ape ali i Chameleon! Zar od Mejdena taj sa najgorim omotom?
Polako, ova plej lista je onako na prvu loptu. Nema tu ni Pink Flojd, Metalike, Metal Church, King Crimson, Yes, Rory Gallagher, Time, Drugi Nacin, Tom Jones, ZZ Top, Joana Dean, Small Faces, Manfred Mann.... ihahaj, imam preko 1000 ploca, skoro isto tolko cd i sto miliona mp3 fajlova. . Sve se to slusa uz crtanje
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12550 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 26/07/2023 : 23:18:22
|
quote: Originally posted by izivko
Manfred Mann, zadnja 2 dana samo to slušam.
Da. I Manfred Mann, a pogotovo Manfred Mann's Earthbend (Solar Firem Roaring Silence, Watch...) su vrhunska muzika |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12550 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 26/07/2023 : 23:39:10
|
Naravno, vrhunski band, slušam ih od '80 i neke. Samo bili mi pali u zaborav.
Njihova Star Collection na 4 CD, mislim da nema loše pjesme. |
Have mercy |
Edited by - izivko on 26/07/2023 23:41:14 |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1954 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 27/07/2023 : 08:33:44
|
Gde ti je prvi Rhapsody i ostali (power) metal narodnjaci? U sledecu listu mora i Pink Bubbles Go Ape ali i Chameleon! Zar od Mejdena taj sa najgorim omotom?
Polako, ova plej lista je onako na prvu loptu. Nema tu ni Pink Flojd, Metalike, Metal Church, King Crimson, Yes, Rory Gallagher, Time, Drugi Nacin, Tom Jones, ZZ Top, Joana Dean, Small Faces, Manfred Mann.... ihahaj, imam preko 1000 ploca, skoro isto tolko cd i sto miliona mp3 fajlova. . Sve se to slusa uz crtanje
Prvi album Drugog Nacina! |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
kuzman
Junior Member
Croatia
347 Posts
Posted - 27/07/2023 : 09:29:45
|
Par pitanja
1. Koliko broji kolekcija stripova?
2. Najomiljeniji stripovi u kolekciji?
3. Za Kobru znamo da originalnih tabli nema,kakvo je stanje s ostalim stripovima koji nisu još reizdati u formi albuma(Tara,razni kraći stripovi iz strip revija)?
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Posted - 27/07/2023 : 10:01:33
|
quote: Originally posted by Shaner
Shaneru, ne priznajem ti opravdanje. Od stripofila očekujem da ima drugo rješenje.
Ma ja sam ti ona najrjeđa vrsta stripofila koja taj pojam shvaća doslovno, dakle kao ljubav prema stripu u smislu umjetničke forme/medija, a ne kao ljubav prema glancerima.
I dosta i od mene s off-topicom.
Nisan ni ja glancer frik, ali kao dio ove zajednice znaš koje stvari iritiraju ostale. Od tamo nekog zaposlenika kojeg boli k to očekujen, ali ne od nekoga kome je navodno stalo. To šta sad impliciraš da si ti pravi ljubitelj, a ne fejkerski bolesnik ka ja i meni slični je druga stvar. |
And like that... he's gone. |
|
|
vukozec
Advanced Member
4969 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 27/07/2023 : 10:07:13
|
quote: Originally posted by Shaner
podrazumeva se Deep Purple Mark II i Mark III plus Purpendicular
dodao bih samo Mark IV, odnosno Bolina i Come Taste the Band, bolji od Mark III albuma in my book - a i najviše sexy, pa paše uz Ket |
|
|
Tonto
Advanced Member
8319 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 27/07/2023 : 10:21:25
|
Kao autoru bas mi je lijepo vidjeti nalijepnicu hit na svome stripu. Neka pati koga smeta...
Sto se glazbe tice ja imam tematska razdoblja tako da je ovo ljeto posveceno greatful deadu, ali sad cu bas bani u cast da poslusam solar fire. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Topic |
|