forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: ORKA 63 - Kartoline
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Macon
Senior Member

Slovenia
1412 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 04/08/2024 : 12:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
Ocjena 4/5.

Cb kontrast je baš u redu, super je crtanje mora i zgrada i kolorni dio. Ali poneka figura nije baš super i sve dosjetke-teksti u oblačičima isto nisu. Ne vjerujem, da je strip sve što se dešava "malim ljudima" jer u glavnom jim se ništa ne dešava. Ali kad je jedna strana baš pala u odsustvu smisla, sledeća je znala biti bolja u tome. Nije mi bilo crno nego melanholično, sivo. Bolji mi je rad od Koštinog žanrskog krimiča kojega sam brzo zaboravio.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1558 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 04/08/2024 : 18:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
I meni su Kartoline bolje.

Dragi moj, draga moja ne zaostaje mnogo i sa par izmena u drugom delu bi meni bio isto tako dobar ako ne i bolji. Naravno, ja ne znam koje bi to izmene bile ali bih mogao da ih prepoznam kad bi ih citao. Recimo da je generalno ostao vise prizeman. Takodje ne mogu da zamislim neki "vecan" nastavak zivota glavnih protagonista u situaciji u kojoj su se zatekli na kraju (da ne spoilujem). Mislim, lepo je sada i kraj deluje efektno ali sta cemo za buducnost? To mi za nijansu kvari.

Naravno, to je samo prema mom ukusu. I ovako su oba odlicna.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.03 seconds. Snitz Forums 2000