Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
tinton
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 23/08/2023 : 22:05:12
|
Poll Question:
Kao da je bilo jučer, ali već su prošle 4 godine od prvih debata 2019. Molim sve da ovoj temi pristupe razumno i senzibilno da ne bi završilo kao zadnji puta. Noćas u 3 je prva debata Republikanaca na Foxu, tako da slobodno spremite kokice. U ponudu za poll sam stavio najrelevantnije kandidate iz obje stranke, pa odlučite koji vam se najviše dopada.
|
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
Edi B
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/images(193).jpg)
Croatia
805 Posts
Member since 21/05/2020 |
Posted - 23/08/2023 : 22:14:37
|
Dobri stari Joe Biden, razloge ne bi navodio jer se tiču određenih događaja, a o kojima nije dozvoljeno pisati na forumu. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
tinton
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
United Kingdom
19799 Posts
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27164 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
verab
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2897 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 24/08/2023 : 09:54:36
|
ovo mi je bilo zanimljivo dok sam bio mladji ali sad je totalka provaljeno jebeš izbore gdje je nekima omogućeno poštom da glasuju drugima otežano treći mogu bez dokumenata itd
pa zar nije cilj izbora da taj i taj dan budeš na zakazanom mjestu i glasuješ ako nisi... to te ne zanima i voliš pat poziciju
šta mene briga što nemaš osobnu kartu ili nisi u općini u kojoj si registriran ako ti je bitan glas dovest ćeš se ionako imaš kola
uglavnom ubleha kao i 2 party sistem
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 24/08/2023 : 12:10:33
|
quote: Originally posted by adriano
Nema sandersa
Ako misliš na poll, nema ga zašto biti. Svi na listi su kandidati, a Sanders jasno podržava Bidena. |
|
|
xilrion
Advanced Member
![](AvatarUpload/th(1).jpg)
Croatia
3028 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 24/08/2023 : 13:59:03
|
čujem da se Biden ozbiljno priprema. cijeli tim radi s njim na silaženju s pozornica i aviona. dobro mu ide, čak se uspio sam popesti na pozornicu ali mu je ipak trebala mala pomoć da nađe izlaz. nakon što se sjetio tko je i gdje je, održao je govor o sladoledu i svi su mu pljeskali. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
|
goodpaso
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](avatars/winxp.gif)
Serbia
179 Posts
Member since 03/05/2020 |
Posted - 24/08/2023 : 14:17:11
|
quote: Originally posted by xilrion
čujem da se Biden ozbiljno priprema. cijeli tim radi s njim na silaženju s pozornica i aviona. dobro mu ide, čak se uspio sam popesti na pozornicu ali mu je ipak trebala mala pomoć da nađe izlaz. nakon što se sjetio tko je i gdje je, održao je govor o sladoledu i svi su mu pljeskali.
![](lol.gif) |
|
andjusticeforall
Advanced Member
![](AvatarUpload/andjusticeforall.gif)
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 25/08/2023 : 23:35:09
|
quote: Originally posted by zeljko
ovo mi je bilo zanimljivo dok sam bio mladji ali sad je totalka provaljeno jebeš izbore gdje je nekima omogućeno poštom da glasuju drugima otežano treći mogu bez dokumenata itd
pa zar nije cilj izbora da taj i taj dan budeš na zakazanom mjestu i glasuješ ako nisi... to te ne zanima i voliš pat poziciju
šta mene briga što nemaš osobnu kartu ili nisi u općini u kojoj si registriran ako ti je bitan glas dovest ćeš se ionako imaš kola
uglavnom ubleha kao i 2 party sistem
#štanamrade
Ima odličan strip sličnog odnosa k stvarnošću...
Mora se malo skrolat, u zadnje vrijeme se bave crtanjem onim što je sve zabranito u pravoslavlju, dakle te postuplate ispisuju po obnaženim curama (moja najdraža je - koristila sam biber, bože me sakloni), no definitvino upada pod niz stripova pod odrednicom sablaženija nad tim globalnim elitima te njihovim nepočinstivima, za one koji žele znati više:
https://www.instagram.com/digital.pain_t/?hl=bg
|
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
Edited by - andjusticeforall on 25/08/2023 23:45:03 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 25/08/2023 : 23:43:03
|
Da, vidjevši video, barem ovaj uvod, sudionici debate, kod klero-faši, pardon, kod republikanaca, kao moraju potpisati obveznu podršku onom kandidatu koji pobjedi na tim unutarstranačkim izborima?
Po meni je ovo direktan napad na Trumpa te klero-fašiza, ovaj, slobodu govora i demokraciju?
Što vi mislite? |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 26/08/2023 : 10:37:33
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Men je najjači onaj baja rodom iz Indije, Vivek Ramaswamy, ideal libertarijanstva, slobodnog tržišta, male države te neintervencionizma.
Uspio je uhvatiti cijeli sukus tog govnarlu, pardon političkog smjera.
Ispred koje stranke ide Kenndy?
Baš da je ideal libertarijanstva ne znam. I to ne kažem da bih branio libertarijanstvo, nego mi je on stvarno jedna posebna vrsta debila.
Kennedy pokušava sabotirati Bidena (i inkasirati prezime), pa ide kao Demokrat. |
|
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47428 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/08/2023 : 08:59:59
|
meni se ne dopada niko. ali u jednu ruku,ako dobije Trump prije će otić u q.![](icon_smile_big.gif) |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 29/08/2023 : 09:23:22
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Niko ti ne vjeruje ![](icon_smile_big.gif)
danas na programu epizoda: "Perhaps Ben Shapiro Shouldn't Be Taken Seriously By Anyone About Anything" ![](hail.gif) |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Posted - 29/08/2023 : 11:16:42
|
ja razmišljam ko lwood. neka trump dobije , barem će prestat slat oružje u ukrajinu, iako se trump možda i predomisli pod utjecajem proizvođača oružja pa nastavi sa bidenovom politikom, kao što je i on nastavio sa trumpovom vanjskom politikom. |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Posted - 30/08/2023 : 11:55:14
|
znam da si razočaran, ali biden u vanjskoj politici nije ništa izmijenio. i dalje bez ikakvog opravdanog razloga drži sankcije protiv kube koje je obama skinuo a trump vratio, krši dogovore sa kinom oko tajvana pa službeno šalje onu pelosi u posjet tajvanu, pogoduje proizvođačima oružja itd. MOžda je unio neke pozitivne promjene u zdravstvu i porezima, ali prave promjene je barem deklarativno, zastupao samo sanders. socijalist kao sanders neće nikad niti biti izabran, jer je to u americi nemoguće. vidili smo to na prošlim demokratskim predizborima kad se establišment nakon početnih sandersovih uspijeha angažirao za bidena i sanders je odjednom počeo gubiti po državama. biden je srećom ostario , jer bi inače vjerojatno bio i agresivniji. sjetimo se kako je gorljivo podržavao buša u izmišljanju razloga za napad na irak. bilo bi dobro za ameriku i svijet da ode u penziju a ne da se grćevito drži moći. šalim se za trumpa, valjda ima i neko bolji od njega za predsjednika od ovih nabrojanih |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 30/08/2023 : 15:23:53
|
Biden je poslao Pelosi u Tajvan? Ne da mi se raspravljati s tobom oko ovih ostalih stvari koje si napisao, ali ovo gore je jednostavno netočno. |
|
|
mladjo
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 30/08/2023 : 15:30:42
|
quote: Originally posted by tinton
Dosta debilan post, adriano.![](icon_smile_sad.gif)
Malo paziti na izražavanje... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21393 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|