Author |
Topic |
izivko
Advanced Member
Germany
12427 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 01/11/2024 : 18:21:58
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by izivko
Krugeru, kad ćemo na Krim?
Polako, a kad će rusi u Odesu, sanjaju to još od 24.02.24 pa ništ od toga. Ni od tri dana u Kijevu. Sad gledamo mrcvarenje rusa i potrebu da ih brane sjevernokorejci.
Putin trenutno vrši denacifikaciju i demilitarizaciju NATO-a. Doći će Odessa, past će ko zrela kruška. |
Have mercy |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8142 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 01/11/2024 : 18:27:00
|
a kakav dokaz bi ti prihvatio, bez da navodim njihova imena?? mislim, tu smo pod nadimcima i ne pada mi na pamet da dajem podatke svojih rođaka u americi da bih nekome dokazao da ne lažem stvarni su i par godine dulje u americi od tebe, braća blizanci su i profesori su na sveučilištima toliko podataka mislim da mogu podijelit |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19646 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 01/11/2024 : 18:27:30
|
quote: Originally posted by wintermute
quote: Originally posted by tinton
E da, ako ćemo ići toliko daleko sa sumnjičavosti, ne moramo ni mi tebi vjerovati da stvarno živiš u Americi. Mi ostali s topica se uglavnom ili poznajemo, ili imamo zajedničke poznanike, ili barem znamo imena i prezimena jedni drugima. Dakle možemo jedni za druge potvrditi da smo ljudi od krvi i mesa. No tebe ne znamo, dakle mogao bi biti trol s ruske farme, a možda i još jedan sofisticirani sergejev dupli nick.
Pa nema problema, ja sam ovde na forumu slao tonu slika iz amerike i u vremenima iz moje vremenske zone. Ima forumasa sa kojima sam razmenjivao stripove ovde u USA. Markos i DJ znaju moj identitet.
Zadovoljan?
Prvi dio sa slikama mi nije baš jasan, osim ako si se slikao s primjerkom LA Timesa, netom nakon izlaska iz tiska. Za Markosa i DJ-a ovisi...jesi li im pokazao ispravne dokumente s vlastitom slikom? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1308 Posts
Member since 15/10/2023 |
Posted - 01/11/2024 : 18:31:36
|
quote: Originally posted by tinton Prvi dio sa slikama mi nije baš jasan, osim ako si se slikao s primjerkom LA Timesa, netom nakon izlaska iz tiska. Za Markosa i DJ-a ovisi...jesi li im pokazao ispravne dokumente s vlastitom slikom?
Ti si zadnji put pisao na temi o stripovima 26/04/2024 : 06:38:19.
Ja ne zalazim na teme gde ti pises osim na ovu. Ja pisem dosta o stripovima i saljem slike iz amerike itd. Ti si to izgleda prestao da gledas i samo pises o politici i ponekad o sportu.
Na tim temama gde ja pisem postoje slike koje su nesumnjiv dokaz za tvoje sumnje, samo pogledaj moje stare poruke. |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1308 Posts
Posted - 01/11/2024 : 18:32:19
|
quote: Originally posted by ken2
a kakav dokaz bi ti prihvatio, bez da navodim njihova imena?? mislim, tu smo pod nadimcima i ne pada mi na pamet da dajem podatke svojih rođaka u americi da bih nekome dokazao da ne lažem stvarni su i par godine dulje u americi od tebe, braća blizanci su i profesori su na sveučilištima toliko podataka mislim da mogu podijelit
Lepo sam rekao -- post na forumu gde pominjes tu cinjenicu.
Ako to ne postoji, nema problema, neka svi izvedu svoj zakljucak za sebe. |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1308 Posts
Posted - 01/11/2024 : 18:44:33
|
Evo ti sad sam slikao AARP magazin za penzionere, stigao mi pre neki dan, mozda je i ovo namontirano da izgleda da sam iz USA/CA?
Ako zelis neki drugi dokaz a da ne odam licne informacije samo trazi(te). |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19646 Posts
Posted - 01/11/2024 : 18:46:11
|
quote: Originally posted by tinton Prvi dio sa slikama mi nije baš jasan, osim ako si se slikao s primjerkom LA Timesa, netom nakon izlaska iz tiska. Za Markosa i DJ-a ovisi...jesi li im pokazao ispravne dokumente s vlastitom slikom?
Ti si zadnji put pisao na temi o stripovima 26/04/2024 : 06:38:19.
Ja ne zalazim na teme gde ti pises osim na ovu. Ja pisem dosta o stripovima i saljem slike iz amerike itd. Ti si to izgleda prestao da gledas i samo pises o politici i ponekad o sportu.
Na tim temama gde ja pisem postoje slike koje su nesumnjiv dokaz za tvoje sumnje, samo pogledaj moje stare poruke.
Nisam, nego 4. svibnja! Očito sam baksuz jer je Thorgal praktički prestao s crtanjem od tada. Ali dobro, naravno da si u pravu i da ja nisam gore na sjeveru foruma preaktivan, ali jasno je da nisam imao stvarnu namjeru osporiti da živiš u Americi. Kao što sam rekao, ti si slobodan ne vjerovati kenu, no možda bi barem bilo pristojno ne implicirati da je lažljivac ako sam nemaš dokaze za to. To bi samo bio moj prijedlog. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1308 Posts
|
wintermute
Senior Member
USA
1308 Posts
Posted - 01/11/2024 : 18:51:42
|
quote: Originally posted by tinton Kao što sam rekao, ti si slobodan ne vjerovati kenu, no možda bi barem bilo pristojno ne implicirati da je lažljivac ako sam nemaš dokaze za to. To bi samo bio moj prijedlog.
Ne zelim da impliciram da je generalni lazljivac nego mi je veoma sumnjiva ova specificna izjava obzirom na okolnosti kako je i kada podeljena.
Dobro, povlacim onda ovaj smer razgovora, mene ovde napadaju sa svih strana jer sam u manjini (mislim i na forum i na drzavu u kojoj zivim) pa sam navikao da se branim i nekad preterujem.
Sportski pozdrav i tebi i kenu.
Kene, izvini ako sam te uvredio, nije mi to bila namera, ako pogledas stare poruke videces u kom kontekstu je to pomenuto a nikada ranije niije bilo pa sam postao nervozan.
Izvinjavam se jos jednom.
I ja bih voleo da vas poznajem vise pa bi bilo manje ovakvih nesporazuma i izazova. |
Edited by - wintermute on 01/11/2024 18:59:16 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19646 Posts
|
wintermute
Senior Member
USA
1308 Posts
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
5962 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 01/11/2024 : 19:02:16
|
@wintermute
Tinton zna da ti živiš gdje si rekao, nitko ne sumnja u to.
Također, tinton i ken se poznaju osobno, ken nije tip osobe koji bi izmišljao nešto samo da pobijedi u internet raspravi. Možda si ti isprovociran jer te naziva MAGA, ali ken nije tip koji bi takvo nešto slagao. Ja to zaključujem iz višegodišnjeg prisustva na ovom forumu.
Ja, recimo, nemam rodbine u SAD, ali mi žena ima. Nisam pitao za koga su glasali :D
Edit: U međuvremenu ste i sami riješili stvar, još bolje. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
Edited by - Beva on 01/11/2024 19:03:33 |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1308 Posts
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
5962 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8142 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 01/11/2024 : 19:23:12
|
quote: Originally posted by tinton Kao što sam rekao, ti si slobodan ne vjerovati kenu, no možda bi barem bilo pristojno ne implicirati da je lažljivac ako sam nemaš dokaze za to. To bi samo bio moj prijedlog.
Ne zelim da impliciram da je generalni lazljivac nego mi je veoma sumnjiva ova specificna izjava obzirom na okolnosti kako je i kada podeljena.
Dobro, povlacim onda ovaj smer razgovora, mene ovde napadaju sa svih strana jer sam u manjini (mislim i na forum i na drzavu u kojoj zivim) pa sam navikao da se branim i nekad preterujem.
Sportski pozdrav i tebi i kenu.
Kene, izvini ako sam te uvredio, nije mi to bila namera, ako pogledas stare poruke videces u kom kontekstu je to pomenuto a nikada ranije niije bilo pa sam postao nervozan.
Izvinjavam se jos jednom.
I ja bih voleo da vas poznajem vise pa bi bilo manje ovakvih nesporazuma i izazova.
hvala za post it poruke super mi je to, iako nisam ni sumnjao da nisi stvaran amerikanac nastavljamo dalje a ja ti pošaljem privatnu poruku |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1308 Posts
Posted - 01/11/2024 : 19:29:13
|
quote: Originally posted by ken2 hvala za post it poruke super mi je to, iako nisam ni sumnjao da nisi stvaran amerikanac nastavljamo dalje a ja ti pošaljem privatnu poruku
Ma da, izmakao sam se sa strane i video da se ne ponasam kako bi trebalo.
Meni nije problem da to priznam.
A ako i Kamala pobedi, cestitacu i ici dalje sa zivotom, to sam vec rekao. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
5962 Posts
Posted - 01/11/2024 : 19:42:27
|
Ma da, izmakao sam se sa strane i video da se ne ponasam kako bi trebalo.
Nešto baš razmišljam, ali ako su drugima naše prepiske izgledale kao meni ova posljednja stranica, onda razumijem zašto su nam se čudili :D
Ne treba ovo shvaćati preozbiljno. Mislim, izbori jesu ozbiljna stvar, ali naša naklapanja ne moraju biti. Ubijamo vrijeme i to je to, ne bi trebao cilj biti "pobijediti po svaku cijenu".
Ne znam, wintermute. Meni se i nakon svega ovoga ti činiš kao skroz OK lik s kojim bi se dalo lijepo uživo popričati. Politika često iz nas izvlači ono najgore, ali ne trebamo biti zlopamtila. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Topic |
|