Author |
Topic |
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3057 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 02/11/2024 : 00:33:55
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by DzekDenijels
Plus kada za sve što se loše događa u Evropi i USA krenu da okrivljuju Putina. Kakva će komedija tek da bude ako Trump slučajno pobedi...
Moj dojam u raspravama po toj temi je baš obrnuto. Kriv je SAD i EU.
putin ima problem što je zaglavio u blatu Ukrajine, kao osoba diktatorskih osobina ne želi prihvatiti poraz a vojna industrija mu živi zahvaljujući s koreji i iranu a kina je tu ako zatreba u gospodarstvu. Odveo je svoj narod u vazalostvo, da li će se spasiti ili ne ostaje za vidjeti.
Ali nije jebote.
Oni su ćeli u EU.
Sad oće u NATO, ali sama povelja, jebenog NATO-a glasi da ne može uć zemlja koja je u sukobu.
Glava 1. |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3057 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3057 Posts
Posted - 02/11/2024 : 00:38:05
|
quote: Originally posted by wintermute
quote: Originally posted by tinton
E da, ako ćemo ići toliko daleko sa sumnjičavosti, ne moramo ni mi tebi vjerovati da stvarno živiš u Americi. Mi ostali s topica se uglavnom ili poznajemo, ili imamo zajedničke poznanike, ili barem znamo imena i prezimena jedni drugima. Dakle možemo jedni za druge potvrditi da smo ljudi od krvi i mesa. No tebe ne znamo, dakle mogao bi biti trol s ruske farme, a možda i još jedan sofisticirani sergejev dupli nick.
Pa nema problema, ja sam ovde na forumu slao tonu slika iz amerike i u vremenima iz moje vremenske zone. Ima forumasa sa kojima sam razmenjivao stripove ovde u USA. Markos i DJ znaju moj identitet.
Zadovoljan?
Da, da, pobjedom revolucije ćete Tinton znat naći |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3057 Posts
Posted - 02/11/2024 : 00:41:19
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by izivko
Krugeru, kad ćemo na Krim?
Polako, a kad će rusi u Odesu, sanjaju to još od 24.02.24 pa ništ od toga. Ni od tri dana u Kijevu. Sad gledamo mrcvarenje rusa i potrebu da ih brane sjevernokorejci.
Putin trenutno vrši denacifikaciju i demilitarizaciju NATO-a. Doći će Odessa, past će ko zrela kruška.
Pa jel ti nisi nacoš? |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1314 Posts
Member since 15/10/2023 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3057 Posts
|
wintermute
Senior Member
USA
1314 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3057 Posts
|
wintermute
Senior Member
USA
1314 Posts
Posted - 02/11/2024 : 01:40:56
|
Pa ovo je jos i najblaza poruka upucena meni od tebe, iznenadjen sam a bas sam se pitao kako ces odgovoriti. Ocekivao sam mnogo gore. |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3057 Posts
|
wintermute
Senior Member
USA
1314 Posts
Posted - 02/11/2024 : 02:11:31
|
Verovao ili ne Mac OS nema đ na USA tastaturi. Ima Ð (dobija se tako sto drzis D i izaberes Ð is popupa). Ako drzim d nudi samo ď i ð.
Ako zelim da zaista i otkucam đ ja moram bukvalno da ga nadjem na internetu i onda uradim copy-paste.
Imao bi ako instaliram neku nasu tastaturu ali mi to onda znacajno komplikuje zivot jer bi morao da ih preklapam.
Drugi nacin je da dodam Unicode tastaturu, preklopim na nju i onda drzim ⌥ (option) i otkucam cetiri HEX cifre koje su Unicode za đ (0111). Sto je jos gore. |
|
|
Topic |
|