forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Kit Teller--Kit Teller fanovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Spock
Average MemberCroatia
822 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 25/02/2018 :  08:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_LooneyNepobjedivi (LU 20)
P: 5, S: 6, C: 9, N: 7


Evo malo i mene, nakon 2 mjeseca nastavljam s Tellerom i to Ludensovim brojem 20 koji nosi naziv "Nepobjedivi" a i sadrži epizode "Nepobjedivi" (Van Gogh 39) te "Smaragdna ogrlica" (Van Gogh 40).

Pošto je tu teško naći kraj odlučio sam da ova epizoda traje od 39. do 253. stranice iako je vjerojatnije da završava na 12. stranici idućeg broja ali radnja se nastavlja, postoji kontinuitet, pa ovaj međuprostor ne škodi čitao se u sklopu ove ili iduće epizode, jer tu imamo dopis da je Kit imenovan satnikom te da se produžuje mandat zapovjedniku utvrde (usput, zaboravio sam njegovo ime)

MOGUĆI MALI SPOJLERI

U ovoj epizodi Kit odlučuje prošlom avanturom zasluženi tromjesečni odmor iskoristiti da bi s ocem Mosesom posjetio grob svoje rano preminule majke Jane. Put je dug a posljednja etapa duž rijeke Mississippi se prelazi brodom. Već na početku putovanja Kit začuje čudan razgovor iz susjedne kabine. Plan dvojice zlikovaca je za dosta novca ludom Kinezu Fen-Kiangu omogućiti zasjedu kojom će on steći još radne snage za jačanje svog malog carstva smještenog u jednom od rukavaca rijeke. Od mnogobrojnih putnika slobodu uspiju sačuvati tek Kit, Moses i čudni Johnny Kukavica koji se baš i ne ponaša tako... U misiji oslobađanja zarobljenika i rušenja tiraninovog carstva Kitov život će mnogo puta visiti o niti i bit će sam protiv svih ali, naravno, uspjeti izaći kao pobjednik.

Pa kad si se već potrudio napisati, što ovaj komentar ne staviš ispod naslovnice izdanja. Ovako, za nekoliko dana ga se neće moći naći, a tamo je sve pregledno i nekome može koristiti.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Senior Member

2533 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 25/02/2018 :  08:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
@Spock Evo urađeno. Moram si "usaditi" tu naviku.
Inače, zanimljivo da iako sam napisao da Kit izlazi kao pobjednik to nije 100% točno jer se kreatori kaosa, negdje daleko, pobiju sami a Feng-Kiang, dosuše "bez kučeta i mačeta", samo s kćerkom, uspijeva pobjeći u nepoznato

Kad tvoj brod pocne puštati korijene u nepokretnosti luke, otisni na pucinu.

Edited by - Dwayne_Looney on 25/02/2018 10:15:15
Go to Top of Page

Spock
Average MemberCroatia
822 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 25/02/2018 :  11:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
@Dwayne_Looney: Odlično!

Nakon dvije katastrofalne priče, evo i jedna dosta bolja:Totem od bjelokosti / Frankie šerif, br. 13/14 - 96+49=145 str.

Kit ima novog superkonja. Iako nigdje nije spomenuta nesretna pogibija njegovog vjernog konja, koji mu je toliko puta spasio život, u ovoj epizodi konj je crni i samo što ne govori.

Na zadatak istraživanja, odnosno provjeravanja čudnih informacija s neistraženog područja, Kit povede sa sobom Frankia i Ibrahima. Ponovno imamo izgubljenu dolinu u kojoj živi zgodna mlada djevojka i gomila divljih Indijanaca, koji joj žele doći glave, a ovaj put za frenda ima mamuta! Ništa neobično!!

Sreća pa je scenarij lepršaviji i duhovitiji, zahvaljujući zanimljivim likovima, odnosno Frankiu i Ibrahimu. Također, drugi dio epizode neusporedivo bolji s dugo očekivanim nastavkom potrage za Walkerom iz epizode br. 8: "Ugriz zmije". Ovaj je, sasvim slučajno, u mjestu gdje je Kit trebao ostaviti spašenu djevojku, stvorio zločinačku organizaciju po uzoru na "Braću tame" iz već navedene epizode. Što se desilo s Okihuom, koji je krenuo u potjeru za njim, saznali još nismo. Eh da, rješenje zagonetke zmijskog ugriza je bezveze!

(priča: 4, scenarij: 4, crtež: 6, naslovnica: 7) - 49%

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Edited by - Spock on 25/02/2018 11:41:08
Go to Top of Page

ReemCP
Junior MemberCroatia
354 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 25/02/2018 :  13:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
@Dwayne_Looney & Spock - samo nastavite sa svojim osvrtima, ja ću tek dotične komentare pročitat kad pročitam te epizode počeo sam sinoć čitati sljedeću priču sa onim "ludim" lordom, pa su ga Kit i njegov tata morali pratiti, ali napišem više kad dovršim sa pričom. Čitao sam taman do 22h kad je počeo neki sportski prijenos, danas čitam nastavak.

"Never leave it in the hands of the judges"
Cody: "How many times did I fuck you up in practice?" - TJ: "Zero, motherfucker!" - Cody : "Exactly!"
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000