Author |
Topic  |
lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts
Member since 06/12/2001 |
Posted - 30/10/2005 : 13:00:40
|
quote: Originally posted by apokalips
Ovaj blek i nije nešto.Uopce nije napet,kao zagor,stalno ih prešora i cijeli strip se samo šora.Malo dosadno,zar ne?
if you want peace,prepare for war.the revolution is coming
- uopce mi nisu jasna takva izlaganja; samo da si ga jos usporedio sa Zagorom i znali bi tocno sto mislis 
- Valter svaka cast; kratko ali slatko  |
Edited by - lsvemir on 30/10/2005 13:01:34 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 30/10/2005 : 14:14:38
|
Ovaj blek i nije nešto.Uopce nije napet,kao zagor,stalno ih prešora i cijeli strip se samo šora.Malo dosadno,zar ne?
Znaš li za koju dobnu granicu je strip raden, tj. Blek i Mark? Reci cu ti: 8-15 godina i to pred trideset i nešto godina. A sad što se to kolko-tolko svida i starijima i današnjim ljudima, sve to ukazuje da smo svi mi tinejderi u srcu. Ili nostalgicari... Procitaj malo Markosov prikaz Komandanta Marka na homepageu. Tocno ti piše sa kakvom namjerom je raden, za koga i kako nepretenciozno su to autori radili.
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 30/10/2005 : 14:56:54
|
haha, zakon!!! prvi broj sam jedva procitao, procitao sam ga iz nekoliko pokusaja, ali problem je bio u tome sta sam ocekivao pogresne stvari od tog stripa, sada kad ga uzmem u ruke i citam i smijem se naivnosti kojom se velica bleka i marka, te samim njhovim postupcima, superherojskim potezima, ma strava :))
ovaj strip radi ono sto mu je i namjena, neobavezna zabava, nema nekih skrivenih dubokih misli o kojim bi se trebalo razmisljati, ako i "prespavas" koju stranicu stripa, neces puno izgubiti od radnje.
izgleda da su nekadasnji klinci bili puno, ne bi rekao gluplji od danasnjih, nego je trebalo mnogo manje truda uloziti kako bi ih se zabavilo i ispricala im se prica :) |
 |
|
lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts
Posted - 02/11/2005 : 08:40:16
|
quote: Originally posted by DeeCay
Znaš li za koju dobnu granicu je strip raden, tj. Blek i Mark? Reci cu ti: 8-15 godina i to pred trideset i nešto godina. A sad što se to kolko-tolko svida i starijima i današnjim ljudima, sve to ukazuje da smo svi mi tinejderi u srcu. Ili nostalgicari... Procitaj malo Markosov prikaz Komandanta Marka na homepageu. Tocno ti piše sa kakvom namjerom je raden, za koga i kako nepretenciozno su to autori radili.
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
- eto to sam i ja mislio, ali se nisam znao tako izraziti to je to  |
 |
|
lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts
Posted - 02/11/2005 : 08:42:47
|
prvi broj sam jedva procitao, procitao sam ga iz nekoliko pokusaja, ali problem je bio u tome sta sam ocekivao pogresne stvari od tog stripa, sada kad ga uzmem u ruke i citam i smijem se naivnosti kojom
- evo ja ga uopce do sad još nisam ni citao; samo onako nabrzinu prelistao da vidim na što to lici, a zašto sam ga onda kupio ma necu više objašnjavati  |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 02/11/2005 : 19:47:11
|
quote: Originally posted by VALTER
Ima tu dosta toga za "skrpati" - to je strip na kojem je radila galerija autora iz nekoliko zemalja... To bi kvalitetno mogao napraviti samo pravi poznavatelj recenog stripa, npr. fumettisti; obuhvatiti tu i esseGesseovog Bleka, i francuskog, i yu-Bleka.
kad ovako malo neobavezno poredim period essegesseovog bleka i francuskog bleka, moj je neki utisak da su ipak epizode francuskog bleka za neku nijansu kvalitetnije od essegesseovog, pogotovo epizode koje je crtao cedroni, tu pogotovo mislim na scenaristicki aspekt, dijaloge, razradenost price itd. |
 |
|
lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts
Posted - 04/11/2005 : 10:37:05
|
[/quote]
kad ovako malo neobavezno poredim period essegesseovog bleka i francuskog bleka, moj je neki utisak da su ipak epizode francuskog bleka za neku nijansu kvalitetnije od essegesseovog, pogotovo epizode koje je crtao cedroni, tu pogotovo mislim na scenaristicki aspekt, dijaloge, razradenost price itd. [/quote] Tu se slažem, ali onaj essegesse mi je opet draži, a tako je valjda i nekome francuski tko je poceo citati Bleka s prvim izdanjima Francuza kod nas tj. u 'bivšoj'  |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
Topic  |
|
|
|