Ma pustite cestitke,vec se bacite na citanje prvih 52 str.sto se nude.Ove 52 str.su me toliko odusevile da nije humano. Amerigo pravi dar mar,za kratko vrijeme klepio jadnicu 2X sta ce tek biti u ostale 3/4 stripa. Malo sam se trzno na 13.str.kontam sta je sad ovo.....kad ono kuziraju film. Tragedija,ljubav,crni humor....haos scena kad svestenik uzima veci krst da ocita bukvicu jadnom Amerigu . Koji zivotni raspored brace poslije tragedije iz djetinstva: Gangster,Svestenik,Policajac..nije moglo bolje biti da se uziva u pricama. Ovo obavezno uzimam jer djeluje strahovito dobro. Ionako nemam puno stripova od Fibre :),jos za kraj malo pitanje: koliko ce knjiga izlaziti sedmicno od ovih lafcina?
Serijal je zamisljen kao niz epizoda od 8 stranica, radjen izvorno za serijalizaciju u strip revijama. Tako da prakticno ne postoje albumi, osim sto ih francuzi tako objavljuju trenutno. Ako cemo tako gledati, da, u Fibrinom izdanju ce biti 4 "uobicajna" strip albuma. Moja je zelja da se sto je vise moguce poveca obim albuma i sto vise skrati vrijeme izmedju izlaska narednih brojeva, kako bi citatelji mogli sto prije i sto jeftinije dobiti cijelokupni serijal. Recimo, da se islo na 4 albuma godisnje po 50-tak stranica, kao npr. Torpedo, cijena bi bila 50-tak kuna po albumu, dakle 200 kuna za 4 albuma umjesto 115 za 1.
Serijal je zamisljen kao niz epizoda od 8 stranica, radjen izvorno za serijalizaciju u strip revijama. Tako da prakticno ne postoje albumi, osim sto ih francuzi tako objavljuju trenutno. Ako cemo tako gledati, da, u Fibrinom izdanju ce biti 4 "uobicajna" strip albuma. Moja je zelja da se sto je vise moguce poveca obim albuma i sto vise skrati vrijeme izmedju izlaska narednih brojeva, kako bi citatelji mogli sto prije i sto jeftinije dobiti cijelokupni serijal. Recimo, da se islo na 4 albuma godisnje po 50-tak stranica, kao npr. Torpedo, cijena bi bila 50-tak kuna po albumu, dakle 200 kuna za 4 albuma umjesto 115 za 1.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Jesu sve prica kratke ili ima koja od klasicnih 48 BD strana? I Torpedo je uglavnom izlazio u kratkim pricama ali se zalomila i koja "cjelovecernja".
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Sve price imaju 8 stranica. I ubuduce cemo uvijek stavljati preview na web, pogotovo za premijerna izdanja. Kako to ipak nisu jeftina izdanja, zelim da ljudi vide unaprijed sto kupuju, da se lakse odluce.
I ubuduce cemo uvijek stavljati preview na web, pogotovo za premijerna izdanja. Kako to ipak nisu jeftina izdanja, zelim da ljudi vide unaprijed sto kupuju, da se lakse odluce.
Sve pohvale Marku i ekipi. Tako se recimo stvari i rade! Web stranica, najave, previewi, kontakt sa publikom itd. Za razliku od nekih, koji to nece ili ne zele prakticirati.
Siguran sam da se prave i najkvalitetnija moguca izdanja.
I ubuduce cemo uvijek stavljati preview na web, pogotovo za premijerna izdanja. Kako to ipak nisu jeftina izdanja, zelim da ljudi vide unaprijed sto kupuju, da se lakse odluce.
Hoce li se to prakticirati i za Libellus...?
Samo par stranica iz svakog stripa, za sada, koliko ja znam.