Author |
Topic  |
risbozg
Advanced Member

Croatia
16060 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 14/12/2006 : 00:31:43
|
quote: Originally posted by dveribad
Što je sa Zagrebom?-Nešto se Edo Majka hvali da ce nastupit u Makarskoj,ili bi htio?- !-U svakom slucaju,pohvala za propagandu festivala.Mene samo interesira,postoji li mogucnost da festival u Makarskoj traje duže od ,recimo prošle godine?Vikend je pre kratak,12-14 sati traje putovanje(dole i natrag iz Zagreba).-Hoce li bit kakvog nogometa,da se pocnemo pripremat u zimskoj stanci?-Pitam zbog starijih ljudi(npr.rizbozg),covjeku treba barem 6 mjeseci pripreme,da može trcat 5 minuta!?
inace za tvoju informaciju risbo ide tri puta tijedno - teretana i aerogym - imam popust ko penzic a i sve je puno pohotnih napaljenih dama tak da razmišljam da umjesto trin puta tjedno idem svaki dan zdravlje na prvo mjesto  
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 14/12/2006 : 00:35:15
|
quote: Originally posted by risbozg inace za tvoju informaciju risbo ide tri puta tijedno - teretana i aerogym - imam popust ko penzic a i sve je puno pohotnih napaljenih dama tak da razmišljam da umjesto trin puta tjedno idem svaki dan zdravlje na prvo mjesto  
bravo rizba...iduci put kad dodem u zg,idem s tobom ...a ratko ce zbrajati punte 
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3907 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 14/12/2006 : 00:36:10
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by risbozg inace za tvoju informaciju risbo ide tri puta tijedno - teretana i aerogym - imam popust ko penzic a i sve je puno pohotnih napaljenih dama tak da razmišljam da umjesto trin puta tjedno idem svaki dan zdravlje na prvo mjesto  
bravo rizba...iduci put kad dodem u zg,idem s tobom ...a ratko ce zbrajati punte 
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Ti moš slobodno odma na steper otic i dizat nogice!       
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
|
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16060 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 14/12/2006 : 00:44:04
|
quote: Originally posted by sonor Ti moš slobodno odma na steper otic i dizat nogice!       
milo dijete,upao si u krivi topic odi u svaštaru pa se tamo igraj na karte  
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2748 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 14/12/2006 : 01:53:22
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by sonor Ti moš slobodno odma na steper otic i dizat nogice!       
milo dijete,upao si u krivi topic odi u svaštaru pa se tamo igraj na karte  
misli da topic mora u svaštaru, najozbiljnije  |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 14/12/2006 : 02:35:59
|
quote: Originally posted by seinfeld
Sirom svijeta? Kad dolazite u Belgiju?
"I can't forget where I came from because I haven't gotten to where I'm going."
Kad skupis ljude koje zanima strip i Mafest i pozoves nas u goste...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 14/12/2006 : 05:57:01
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by seinfeld
Sirom svijeta? Kad dolazite u Belgiju?
"I can't forget where I came from because I haven't gotten to where I'm going."
Kad skupis ljude koje zanima strip i Mafest i pozoves nas u goste...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Znaci nikada. 
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16060 Posts
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 14/12/2006 : 11:42:06
|
quote: Originally posted by DusMan
Pa... dodjite. A pozivam vas i u Zemun. Skupicemo par stotina ljudi za docek. :)
Ja, zbilja, sam simpatican...
Pod kojom šifrom sazivate skup - Zemunski plan?  
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4669 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4669 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
smile
Starting Member
Croatia
37 Posts
Member since 14/12/2006 |
|
draw
Starting Member
Slovenia
53 Posts
Member since 14/11/2006 |
|
smile
Starting Member
Croatia
37 Posts
Member since 14/12/2006 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 17/12/2006 : 23:15:01
|
quote: Originally posted by Renky Eeeeee...kad se sitin oni lipi vrimena kad je i Degman bija na forumu. Dimilo se iz monitora  
 tu sam ja jos samo sutim 
soliram 
uostalom imalo nas se priliku vidit u zanimljivom izdanju na prvom danu ovogodisnjeg crsa  |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 17/12/2006 : 23:36:01
|
quote: Originally posted by degman
quote: Originally posted by Renky Eeeeee...kad se sitin oni lipi vrimena kad je i Degman bija na forumu. Dimilo se iz monitora  
 tu sam ja jos samo sutim 
soliram 
uostalom imalo nas se priliku vidit u zanimljivom izdanju na prvom danu ovogodisnjeg crsa 
Pa di si legendo? Kasno san stiga prvi dan ali kad bolje promislim mislim da san te u ta tri dana negdi zakacija krajickom oka. 
Srica ima i MaFeSt  
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 19/12/2006 : 22:28:13
|
pozdrav iz osjeeeeka...nemam što drugo reci osim da se javim za koji dan s nekim informejšen..mjesto ima,kultno..spavati se di,ima..jela ,pica i ostalog ima ...jedino ova brojka od bar 10 ljudi koji citaju strip me kopka jer poznavajuci osijek,u stvari cek da prebrojim prste.............da ,da bice i više,zvacemo obivana u pomoc,tu je i vjeko zvani kvadrat a bacit cemo i neku reklamu na radijo...eto ljudi ja cu se narednih dana POKUŠATI dogovoriti s momcima pa se naravski,cujemo....sve najbolje za blagdane od promrzlog clana ovog foruma,inace ceo dan sam radio vani u sred njive,bemti ozimu pšenicu
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 20/12/2006 : 15:15:02
|
Ide se u Osijek? Ja se dobrovoljno javljam! Još od zadnjih gostovanja sa Hajdukom nisam bio u tom gradu.A volio bi...dcarapo2 zove. Ako je on mogao doc na sastanak u Ma...khm,khm Gore je Ontario,zar ne?Gore je i Obi-wan nedaleko odatle,cini mi se. Njega bi volio upoznati... Ako bude,javite mi! |
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 20/12/2006 : 20:42:38
|
krece se u organizirani docek mafestovaca,tu su koi mnene sada bili decki iz vinkovaca koji jedva cekaju strip druženje...mislim da je najbolje da se mi ovdje organiziramo prema vama koji prelazite toliki put,znaci slobodno recite koji vam termin odgovara,bilo to u ovom mjesecu ili nagodinu u prvom ili drugom..humbert coe i moja malenkost cemo srediti sve što treba,a vjerujem da ce se i ostale lege pridružiti ...
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
 |
|
CortoMaltese
Average Member

.jpg)
Croatia
792 Posts
Member since 16/03/2003 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia